- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
nedemek canım benim hiç önemli değil komşuyuz şunun şurasında nezaman ihtiyacın olursa söleneresindesin bu arada çekmecenin
Teşekkür ederim tatlım büyükçekmece ama bir beldesindeyim bende çatalca yoluna giderken sol tarafta kalıyor
sizin askerleriniz gelince benim 8 ayım kalıyor ben napayım
hımm tam bilemedim ama ben albatros tarafındayım
Canım geçiçek inşallah zamanın durdugu oldumu hiç zor geçiçek ama geçiçek hep söylerim geçmek zorunda içini ferah tut bol bol dua et tatlım 5 ayıda 15 ayıda geçiricez Allahın izniyle
Tam sahilin dibindesin ozaman ohhseverim albatros taraflarını çekmecenin eniyi tarafları bence
bi 5 dk lık falan yürüme mesafemiz var işte aşağıya sahile doğru ama yakınız yazın güzel oluyor sahil cıvıl cıvıl bende seviyorum artık.
Sahil yakın ama yazın fazla ugramıyorum bir kaç kere geldik inan öyle bir gezmeye yakınımızdakilerin değerini bilmiyoruz insanlar deniz sahil diye didinirlerişte çalışınca insan ya yorgun oluyor yada farklı uğraşılara yöneliyor canım
ben yazın çok enerjik oluyorum bide tam bir deniz aşığıyımdır giderim yani sahile kardeşlerimle yada sevgilimle havasını almazsam rahat edemem denizin. sırf bu deniz aşkımdan doğucak çocuğumun kıza yada erkek fark etmez ismini deniz koyucaz allah nasip ederse
ben yazın çok enerjik oluyorum bide tam bir deniz aşığıyımdır giderim yani sahile kardeşlerimle yada sevgilimle havasını almazsam rahat edemem denizin. sırf bu deniz aşkımdan doğucak çocuğumun kıza yada erkek fark etmez ismini deniz koyucaz allah nasip ederse
Ayy o dogacak yavruyu yerim ben inşallah Allahım nasip etsin canım benim çok güzel anlamlı bir isimbizde denizi çok severiz ama sahilde gezmeyi sevmiyoruz niyeyse enteresan bende deniz aşıgıyım gittik tatile geri dönmek istemedim ya burdada silivri selimpaşa taraflarında girdik denize yazın canım oralar daha temiz sanki sen çekmecedemi giriyorsun denize ?
fikrinize çok memnun oldum cnm çooookkk(deniz aşığı olaraktan)ben de isterdim çocuğuam deniz adını koymak yine koyalım dioum benmkine ama olmaz bana bir deniz yeter dio
çekmecede plaja gidiyorum yani eskiden her h.sonu plajdaydım ama gürpınar tarafında deniz kirli olsa bile güneşlenirdim şimdi benimki pek istemiyor nekadar kapalı ücretli plajada gitsem pek haz etmiyor nadiren gidiyoruz ya denize ya yine gürpınar tarafında havuz var oraya gidiyoruz. selimpaşa silivride bana çok temiz gelmiyor bir iki kerede çatalcanın derinliklerinde biyerler var ama suyu çok soğuk (bayılırım) oraya gittik. tatilden kim geri dönmek isterki offf offf bu yaz balayındayızzzzz allahım nasip et o günleri görmeyi :))
canım bu arada bişey solemem lazım sana ama biraz özel nerden yazabilirim özel yardımcı olabilirmisin?
kızlar moralim çok bozuk 10 saat yolun ardından kütahyada yemin törenini yapamadık sabah sağlık bakanlığı kızamık salgınından dolayı karantina altına almış tugayı görüş yok, 15 gün daha içerdeler. zaten en uzun acemilik onlarındı bi 15 gün daha uzadı. şaka gibi... ağladım... buraya gelmek için insanlar yüzlerce kmden geldi. kar kış dışarda bekledik belki izin çıkar diye. bir gün önceden bu karar alınsa ne olurdu sabah binlerce insan kapıdaydı.inşallah bunda bir hayır vardır, Allah hayrını göstersin yoksa sabretmek çok zorgüya askerimi de yanıma alıp gidecektim şimdi yanım boş döneceğim... onlar içerde ne hayaller kurdular kim bilir dışarıya, sevdiklerine kavuşacaklardı bizden daha zor onlar için
kızlar moralim çok bozuk 10 saat yolun ardından kütahyada yemin törenini yapamadık sabah sağlık bakanlığı kızamık salgınından dolayı karantina altına almış tugayı görüş yok, 15 gün daha içerdeler. zaten en uzun acemilik onlarındı bi 15 gün daha uzadı. şaka gibi... ağladım... buraya gelmek için insanlar yüzlerce kmden geldi. kar kış dışarda bekledik belki izin çıkar diye. bir gün önceden bu karar alınsa ne olurdu sabah binlerce insan kapıdaydı.inşallah bunda bir hayır vardır, Allah hayrını göstersin yoksa sabretmek çok zorgüya askerimi de yanıma alıp gidecektim şimdi yanım boş döneceğim... onlar içerde ne hayaller kurdular kim bilir dışarıya, sevdiklerine kavuşacaklardı bizden daha zor onlar için
nehir sizin nerde bizim için acı olan onca saat yoldan gelip yemin töreninin ardından onları alıp çıkaramamak oldu. içerisi pis ve yayılma riski yüksek tabi sağlık bakanlığını aradım benim öğrencilerim kızamık olunca okulu kapatmıyorsunuz ama dedim, bugün olması çok talihsizce dedim. artık kızamık çok gözlenmiyormuş onları dağıtıp türkiyenin 4 bir yanına dağılsın istemiyorlarmış bizde yemn töreninde temastan doğal olarak bulaşırsa dağıtabiliriz, neyse hayırlı olan bu olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?