- 20 Ocak 2011
- 594
- 336
- 323
oha ya ne salakça iş allah aşkına dediğin gibi kimbilir nerelerden geldi millet askerini görmeye kafayı yemiştir herkes çok sinir oldum. bıraksınlar adamları dışardaki ortam daha sağlıklıdır orda bulundukları ortamdan bizler askerlerimize çok daha iyi bakarız. canım valla çok sinir oldum biraz böle yangına körükle gidiyorum gibi oldu ama üzme kendini nekadar geç görürse aslında bi okadarda iyi oluyor gördükten sonraki dönem dahada azalıyor
Bizim safranbolu/KARABÜKte canım heryerdemi varki bu salgın yoksa kulaktan kulagamı dagıldı anlamadım inşallah öyle değildir yoksa göremediginiz ertelemelerle kalır insanlar dahada bir acı
amasyada da varmış yemin töreninden 1 gün önce belli olmuş askerlere hemen aşı yapıp akşamdan sabahta yemin törenini yapmışlar bence birazda burdaki askeriyenin beceriksizliği....
sağol desteğin için daha ben yeni sakinleşiyorum zaten inanır mısın duyan gidiyordu ben çıktım karşılarına o zaman benim okulumu da kapatsınlar dedim okulumda da kızamık var , ya da imza karşılığı hastalık mikrobunun kendimize geçmesinin sorumluluğunu alıyorum dedim. kalakaldılar çünkü onlarda işin mantığını bilmiyor ama sağlık bakanlığının açıklaması daha inandırıcıydı tehlikeli hastalık değil ama çabuk yayılıyor günümzde bu hastalık nadir görülüyor ülke geneli yayılmasını istemeyiz dedi.zaten 2 kişiden bir anda 20 ye yükseldi daha da artabilir şu an 25-26 yaşında olanlarda aşı tam hedefine ulaşmamış olsa gerek.aileler çok az ama ben hala tugayda bekliyorum. üzgünüm elimden geleni de yaptım. sağlık bakanlığını bile tek ben aramışım açıkcası askeriyenin kılıf uydurduğunu düşünmüştüm.
yolda gördüğü birini askerdeki yârine benzetip ağlamaya başlayan benden deli yoktur herhalde:-\..kafayi yemesem iyidir
Ayy kıyamam canım sana ben özlem çok zor çok
içini fena yakiyor insanın
Ayy kıyamam canım sana ben özlem çok zor çok
ben avatara resim koymayı bilmiorum
ay bu duduşlar öpülmez de napılır.. kızım olursa ilerde öpmeye hiç karşı değilim ben yaa, yerim yerim
Sayfanın üst kısmındaki kullanıcı kontrol panelini gir canım ordan yan kutucuklardan profilini düzenleden yapabilirsin
aslında çok denedimresimin boyutunu da ayarladım küçülttüm iice ama 'Dosya geçersiz bir Grafikformatı içeriyor. Eğer bir Grafik eklemek isterseniz, Lütfen öncelikle öngörülen formatlarda olmasını kontrol ediniz.! diyor. netten indirdim resim paint ile küçülttüm o yusden mi acaba:26:
ses çıkartmanda büyük bir erdem bence kim olursa olsun karşımızdaki kendimizin ve sevdiklerimizin hakkını savunabilme güdümüz muhakkak olmalı bence. zaten ne geliyorsa başımıza sessiz kalmamız yüzünden geliyor. artık yorma kendini bari canım en kısa zamanda kavuşursun allahın izniyle
kızlar benım nişanlımda kütahyada askerdi bızımkının yemın töreni dun oldu allahtan batmana gıttıgı ıcı.n orda beklmek cok zor bugunkılere cok uzuldum yolda ögrendık. ya buranın zaten işleri çok karısık hiç bir askeriyede bole degıl bir düzen yok habıre degsyr hersey ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?