349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

sağol desteğin için daha ben yeni sakinleşiyorum zaten inanır mısın duyan gidiyordu ben çıktım karşılarına o zaman benim okulumu da kapatsınlar dedim okulumda da kızamık var , ya da imza karşılığı hastalık mikrobunun kendimize geçmesinin sorumluluğunu alıyorum dedim. kalakaldılar çünkü onlarda işin mantığını bilmiyor ama sağlık bakanlığının açıklaması daha inandırıcıydı tehlikeli hastalık değil ama çabuk yayılıyor günümzde bu hastalık nadir görülüyor ülke geneli yayılmasını istemeyiz dedi.zaten 2 kişiden bir anda 20 ye yükseldi daha da artabilir şu an 25-26 yaşında olanlarda aşı tam hedefine ulaşmamış olsa gerek.aileler çok az ama ben hala tugayda bekliyorum. üzgünüm elimden geleni de yaptım. sağlık bakanlığını bile tek ben aramışım açıkcası askeriyenin kılıf uydurduğunu düşünmüştüm.

Bizim safranbolu/KARABÜKte canım heryerdemi varki bu salgın yoksa kulaktan kulagamı dagıldı anlamadım inşallah öyle değildir yoksa göremediginiz ertelemelerle kalır insanlar dahada bir acı

amasyada da varmış yemin töreninden 1 gün önce belli olmuş askerlere hemen aşı yapıp akşamdan sabahta yemin törenini yapmışlar bence birazda burdaki askeriyenin beceriksizliği....

amasyada da varmış yemin töreninden 1 gün önce belli olmuş askerlere hemen aşı yapıp akşamdan sabahta yemin törenini yapmışlar bence birazda burdaki askeriyenin beceriksizliği....

Bende daha bugün ögrendim canım dün akşam konuşamadık sabah yoktu birşey akşam niye aramadı diye merak ettim koguşu aradım şükür düşürebildimde öğrendim usta birliklerle karıştırmıyorlarmış acemileri falan aşı olucaz aşı gelicek dedi anneme bir sor kızamık çıkarmışmıyım diyo kıyamam ya Allahtan çıkarmış küçükken bulaşma ihtimali yok gibi inşallah geçmez kimseye canım

ses çıkartmanda büyük bir erdem bence kim olursa olsun karşımızdaki kendimizin ve sevdiklerimizin hakkını savunabilme güdümüz muhakkak olmalı bence. zaten ne geliyorsa başımıza sessiz kalmamız yüzünden geliyor. artık yorma kendini bari canım en kısa zamanda kavuşursun allahın izniyle

kızlar benım nişanlımda kütahyada askerdi bızımkının yemın töreni dun oldu allahtan batmana gıttıgı ıcı.n orda beklmek cok zor bugunkılere cok uzuldum yolda ögrendık. ya buranın zaten işleri çok karısık hiç bir askeriyede bole degıl bir düzen yok habıre degsyr hersey ...

Sayfanın üst kısmındaki kullanıcı kontrol panelini gir canım ordan yan kutucuklardan profilini düzenleden yapabilirsin

aslında çok denedimresimin boyutunu da ayarladım küçülttüm iice ama 'Dosya geçersiz bir Grafikformatı içeriyor. Eğer bir Grafik eklemek isterseniz, Lütfen öncelikle öngörülen formatlarda olmasını kontrol ediniz.! diyor. netten indirdim resim paint ile küçülttüm o yusden mi acaba:26:

Ebatlarını küüçültmeden dene tatlım birde ben küçük resim bulup koymuştum sanırım

teşekkür ederim desteğin için, şuan yoldayım Allahtan ailem ankarada haftasonu orda kalır sonra gene işimin olduğu yere yola çıkarım. Allah hepimizi kavuştursun hızla geçsin bu zamanlar.

şengül merhaba siz atlatmışsınız bu badireyi senin adına sevindim sizin havacı değilmiydı ki bir gün önce oldu. bugün komutanları yemin töreni hep cuma olur diyordu da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…