349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

teşekkür ederim desteğin için, şuan yoldayım Allahtan ailem ankarada haftasonu orda kalır sonra gene işimin olduğu yere yola çıkarım. Allah hepimizi kavuştursun hızla geçsin bu zamanlar.

canım geçmiş olsun okuyunca ben de çok üzüldüm, tabi ki böle bi hastalık veya da risk varsa önceden haber vermeleri en iyisi olucaktı mantıklısı bu ama askeriye de mantık vs yok malesef ama herşeyde vardır bi hayır canım öyle düşün.. bu yaşadığımız sıkıntılar elbet son bulcak.. bi daha Allah hiç birimize böyle uzun ayrılıklar vermesin..

benim erkek arkadaşımda kütahya da. 15 gün karantinada tutulacaklar. 15 gün sonra yemin töreni offf

canm haberlerde izledim şimdi, çok geçmiş olsun.. vardır bi hayır bunda da cnm, önemli bişeyleri olmasın inşallah.. Allah daha büyük zorluklar vermesin..

Bizim safranbolu/KARABÜKte canım heryerdemi varki bu salgın yoksa kulaktan kulagamı dagıldı anlamadım inşallah öyle değildir yoksa göremediginiz ertelemelerle kalır insanlar dahada bir acı

Canim benim anladigim kadarıyla bu salgin ve karantina olayi her yerde var.çünkü erzurumdada ilk gittiklerinde karantinaya aldilar.pazartesi cikacaklarmis insalalh..bide hasta oldu bu karantinanin ustune tam oldu..

Kızlaaarrr çok mutluyum ki :) bebeğim yarın çarşı iznine cıkıyor ama beni asıl sevindiren intrnet kafeye gidip bütün gün camde konuşucackk olmamız .diğer arkadasları merkeze gidip gezeceklermiş:) benimki benle konuşucak kıyamamm bir tane de arkadaşı var evli oda nişanlımla net cafeyede gidicekmiş:)

o evli olan kişi benim kocam olabilrmi benimkide aynı öyle söyledide :)

ay kızlaarr nişanlımm 2 gün çarsıya cıkıcaktı kutahyadaa..
smdı yazı gıtmıs,karantınaya almışlar kutahyadakı tum karakolları falann..cıkamıyo ne guzel 2 gun camda goruscektkk cok uzgunum bıde telefon alcaktı ıcerı sokmak ıcınn..ertelendıı mecburr
smdı sıze seyı sorucam,samsung dokunmatık ucuz bı telefon varmı bıldıgınız corby dışında ? şarzınında uzun gtmesı gerek aynı zamanda

canım senin nişanlın kastamonu gölköydemi?

canım ben onu baya araştırdım, samsung galaxy pocket alabilirsin şarjı android telefonlar arasında en uzun gideni o.. bizde onu aldık, ama onun yanında yedek pilde aldım ben şarjını doldurup yolladım ama o da daha alamadı, çarşı izninde alıp kullanacak inşallah... birde normalde fiyatları 340 tl civarında. ama ben istanbulda kadıköydeki yazıcıoğlu nun orada küçük telefonculardan birinden telpa garantili buldum nakitte 270tl ye bıraktılar, uygunda diğerleri arasından istersen ona bir bak derim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…