teşekkür ederim desteğin için, şuan yoldayım Allahtan ailem ankarada haftasonu orda kalır sonra gene işimin olduğu yere yola çıkarım. Allah hepimizi kavuştursun hızla geçsin bu zamanlar.
benim erkek arkadaşımda kütahya da. 15 gün karantinada tutulacaklar. 15 gün sonra yemin töreni offf
ya ben hala face deki adresi bulamadım?:S
/facebok.com/groups/343013685805992 yazıosun cnm üstteki adrese.
Bizim safranbolu/KARABÜKte canım heryerdemi varki bu salgın yoksa kulaktan kulagamı dagıldı anlamadım inşallah öyle değildir yoksa göremediginiz ertelemelerle kalır insanlar dahada bir acı
Canim benim anladigim kadarıyla bu salgin ve karantina olayi her yerde var.çünkü erzurumdada ilk gittiklerinde karantinaya aldilar.pazartesi cikacaklarmis insalalh..bide hasta oldu bu karantinanin ustune tam oldu..[/QUOTE
karantina bizim yemin töreninin olacağı güne denk gelince böyle oldu . yaşlı yaşlı insanlar kalkıp gelmiş kimisi hamile kimisi borç bulup.... çok kalabalıktı gerçekten hoş olmadı bunca insana sonuçta saat on gibi tören saati değişti nednini sabah öğrendik, herkes şokta ama iyimserdi, bir şey çıkmaz bunca kişi gelmişken diye. kısmet ve hayırlısı. geçti artık ve yapacak bir şey yok. şimdi hepsi aşı olacak benimki için tansiyon oynatma sebebi aşı
canm haberlerde izledim şimdi, çok geçmiş olsun.. vardır bi hayır bunda da cnm, önemli bişeyleri olmasın inşallah.. Allah daha büyük zorluklar vermesin..
Canim benim anladigim kadarıyla bu salgin ve karantina olayi her yerde var.çünkü erzurumdada ilk gittiklerinde karantinaya aldilar.pazartesi cikacaklarmis insalalh..bide hasta oldu bu karantinanin ustune tam oldu..[/QUOTE
karantina bizim yemin töreninin olacağı güne denk gelince böyle oldu . yaşlı yaşlı insanlar kalkıp gelmiş kimisi hamile kimisi borç bulup.... çok kalabalıktı gerçekten hoş olmadı bunca insana sonuçta saat on gibi tören saati değişti nednini sabah öğrendik, herkes şokta ama iyimserdi, bir şey çıkmaz bunca kişi gelmişken diye. kısmet ve hayırlısı. geçti artık ve yapacak bir şey yok. şimdi hepsi aşı olacak benimki için tansiyon oynatma sebebi aşı
ben de şimdi haberlerde gördüm canım, çok geçmiş olsun, çok üzüldüm sizin adınıza, senin de önceki mesajlarda dediğin gibi inşallah vardır bunda da bir hayır...
Canim haberlerdede izledim.İnan hem şok oldum hemde cok üzüldüm..boyle bir sacmalik olamaz ya.İnsallah en kisa zmanda iyilesir askerlerimizde bu sikintilar son bulur..Askeriyenin isi belli olmuyor cidden
Kızlaaarrr çok mutluyum ki :) bebeğim yarın çarşı iznine cıkıyor ama beni asıl sevindiren intrnet kafeye gidip bütün gün camde konuşucackk olmamız .diğer arkadasları merkeze gidip gezeceklermiş:) benimki benle konuşucak kıyamamm bir tane de arkadaşı var evli oda nişanlımla net cafeyede gidicekmiş:)
Sayfa bulunamadı diyor kızlar ya grubun adı nedirfacebook hesabın varsa eğer cnm,
facebok.com/343013685805992/ die üstte adres kısmına yaz gruba katıl,orda da toplanıoruz yavaş yavaş
Sayfa bulunamadı diyor kızlar ya grubun adı nedir
Sayfa bulunamadı diyor kızlar ya grubun adı nedir
Kızlaaarrr çok mutluyum ki :) bebeğim yarın çarşı iznine cıkıyor ama beni asıl sevindiren intrnet kafeye gidip bütün gün camde konuşucackk olmamız .diğer arkadasları merkeze gidip gezeceklermiş:) benimki benle konuşucak kıyamamm bir tane de arkadaşı var evli oda nişanlımla net cafeyede gidicekmiş:)
ay kızlaarrnişanlımm 2 gün çarsıya cıkıcaktı kutahyadaa..
smdı yazı gıtmıs,karantınaya almışlar kutahyadakı tum karakolları falann..cıkamıyone guzel 2 gun camda goruscektkk cok uzgunum bıde telefon alcaktı ıcerı sokmak ıcınn..ertelendıı mecburr
smdı sıze seyı sorucam,samsung dokunmatık ucuz bı telefon varmı bıldıgınız corby dışında ? şarzınında uzun gtmesı gerek aynı zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?