canım ben onu baya araştırdım, samsung galaxy pocket alabilirsin şarjı android telefonlar arasında en uzun gideni o.. bizde onu aldık, ama onun yanında yedek pilde aldım ben şarjını doldurup yolladım ama o da daha alamadı, çarşı izninde alıp kullanacak inşallah... birde normalde fiyatları 340 tl civarında. ama ben istanbulda kadıköydeki yazıcıoğlu nun orada küçük telefonculardan birinden telpa garantili buldum nakitte 270tl ye bıraktılar, uygunda diğerleri arasından istersen ona bir bak derim..
Herşey üst üste gelsin zaten. Darlandım şu sınavlardan ya. Evimde oturup Aşkımı özlemek istiyorum
İyi geceler kızlar bugün aşkımın sesini duyamadım ya
iyiy geceler canım ben duydum da ne oldu bugün komutanın biri sadece emredersiniz komutanım demediği için nişanlıma sövmüş saymış hatta uzun uzun bakarak senin askerliğini yakarım falan demiş.benimkide bana diyoki askerliğim uzayabilir ben bu komutanı dövmeden burdan ayrılmicam çünkü adam ters bişe yapmadığın halde bagırıp çagırıyor. ne yaparsın dedim askeriyede mantık arama sakin ol boşver de gitsin. ne zannediyor bunlar askerleri esirmi acaba
bu arada 347. dönem yarenlerinin 5 günü kalmış kızlar darısıda bizlere.sağsağlim bişe olmadan bi gelseler yanımıza
İnanmıyorummm yaa ay ne biçim insanlar var bu hayatta özellikle askeriyede zaten orda stres altındalar bide komutanlar böyle yaparsa bide salgın falan diyo herkez ne bu kızamık salgını ben anlamadım yaa benim erkek arkadaşımda erzurumda oda 1 hafta önce kızamık olmuş bi kaç kişi bizide kontrol ettiler falan demişti bugünde aramadı bişeymi oldu acaba yaa merak ettim açıkcası
Allah bizede göstersin o günleri yaa bitsin artık bu çileee askerlik degil çile resmen
Saol canımm Allah bu askeriyenin gerçekten artık askeriyeye düşman oldum bu nedir yaa insanları nasıl üzüyolar nişanlına söyle 4 ay dişini sıksın yoksa orası çekilmez biyer olucak onun için boşuna demişler dereyi geçene kadar Eşege Dayı dicenevet canım malesef öyle egolarını tatmin etmeyen bi sürü insan var işte askeriyede.bide benim nişanlım hepsinden büyük yaşı 31 zoruma gidiyor deyip duruyor.bu arada erkek arkadaşınada çok geçmiş olsun canım Allah şifalar versin canım kötü düşünme belki dinleniyordur inşallah yarın arar iyi haberlerini alırsın içini ferah tut.
Günaydın arkadaşlar şafak 124
günaydın canım 1gün daha eksildi az kaldı 2 basamaklılara yuppiiiii :)))
Biz onları oraya gönderirken neler düşünerek gönderiyoruz ama askerlerimize yapılan muamelelere bak demekki bu ülke bunları haketmiyo erkek evladım olursa asla göndermicem askere bu analar cocuklarını 5 para etmez komutanlar küfür etsin die dogurup bu günlere getirmiyo çok merak ediyorum o komutanları sizi hangi analar dogurdu böyle ....
şengül merhaba siz atlatmışsınız bu badireyi senin adına sevindim sizin havacı değilmiydı ki bir gün önce oldu. bugün komutanları yemin töreni hep cuma olur diyordu da
Günaydın canım bitcek tabi devircez 20leri hayırlısıyla azcık kaldı
:) mart ayını bekliyorum ilk aşamada dün bir arkadaş daha soyluyordu ya bölerek bekliyormuş bende oyle yapmaya çalışıyorum. sanki daha bir kolay oluyor sende düşünüyodun gitmeyi sende ole yap şubat sonu mart başını falan bekliyelim ilk aşamada
aynen canım onları hangi analar doğurdu acaba.neden saçma sapan nedenlerden dolayı bu şeklide davranıyolar.tek korkum benim nişanlım çok sinirli kafa göz dalar bilmez komutan falan dün konuştuğumuzda amn sakin ol beni düşün dedim ama inşallah yanlış bişe yapmaz.çünkü askerliğinin uzaması demek bütün planlarımızın alt üst olması demek
İlk şafagımız bizim hava güzel olursa şubat sonu yoksa mart başı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?