349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

aynen sevincim heycanım kursağımda kaldı bende pastalar yaptım,kitap isteemişti onları almıştım.Yemek dağıtanlar filan askerleri rahatlatmaya çalışmışlar yüzünüz gülsün üzülmeyin diye kaçıncı bölükteydi canım seninki

sağol canım amasayda olmuş aynısı ama askerlerin aşısı yapılmış yemin törenini yapmışlar kimse mağdur edilmemiş yani tamamen bunların sorumsuzluğu bizce.

anladımmm benim ki izin kullacaktı..zor kiii nasıll zor akşam yedi de yediğim 2 poğaça bir bardak çayla duruyorum hala içimden gelmiyo yemek yemek.nasıl umutlarla gitmiştim ben oraya birlikte dönecektikk hepsi suya düştüüü...yalan yookk kesin haber çıktıktan sonra canımın yanmasıyla hçde iyi dua etmedimm ALALHım görsün dyorumm hala...

bende pasta börek yapmıştım geri getirdim eve kime niyet kime kısmett.. benimki 1. bölük hepsii 1.. idi seninkii kaçtı..

sağol canım amasayda olmuş aynısı ama askerlerin aşısı yapılmış yemin törenini yapmışlar kimse mağdur edilmemiş yani tamamen bunların sorumsuzluğu bizce.

doğru diyorsun şimdi hatrladım bak onlar amasyada aşı olmuştu. bu olay nerde oldu peki onu anlayamadım :/

canım yaa dirayetli ol :/ cok zor gerçekten bende çok üzüldüm okudukça askerlerinize belli etmeyin lütfen onlara daha çok destek olmanız gereken bi zaman ( Allah sabır versin canımmmm

bende pasta börek yapmıştım geri getirdim eve kime niyet kime kısmett.. benimki 1. bölük hepsii 1.. idi seninkii kaçtı..

benimki 4.bölük canım aaa anladım şimdi 1-2-5-6-7 ayrılsın diye söylüyorlardı demekki onları salona götürmüşler onun için almaya başlamışlar ay yazıklar olsun hepsine ya sinirim geçmiyo bi türlü

doğru diyorsun şimdi hatrladım bak onlar amasyada aşı olmuştu. bu olay nerde oldu peki onu anlayamadım :/

kütahya hava kuvvetlerinde oldu canım.

ALLAH RAZI olsunn ..kendimi o kadar şartlandırmısım kii görmeye valla uzaktan bile görmeye razıydımm yetecektii ama yapmadılarr..ömrümüzden ömür gittii...

ALlAH ım razı olsun...emeğine sağlık sonra izlerimm teşekkür ediyorum dua edin bize sakinleşeliim...

Kızlar sakin ve sabırlı olalım çok aksilikler oluyor özlem bazen dayanılmaz hale geliyor fakat onlar açısından bir düşünsenize ne kadar daha zordur ben hastaneye gittim görüşme odasıyla yattıgı oda arasında 2 oda vardı ve tam 4 saat beklettıler benı cocuk korıdora bı cıktı sonrasında 4 saat sonra gordum neymıs efendım hemsıreler gorus saatı dısında gonderemezmıs askerı.. Tamamen canları nasıl ıstıyolarsa oyle davranıyorlar..

Ya çok büyük geçmiş olsun kızlar umarım askerleriniz küçükken atlatmıştır kızamığı. Büyük yaşlarda zor atlatılıyomuş çünkü. Dualarım sizinle

evet insanda biraz acıma duygusu olur,merhamet olur ne hissettiğimiz nasıl çabalayıp görüşmeye geldiğimiz umurlarında değil

sağolun kızlar...bişey daha çıkmasınn bitsin şu kütahya...hiç kimsenin umrunda değil ne hissettiğimiz bizi geçtim artık askerler e çook kötüü olduu 1 gün öncesinden valizlerini aldılar yarın gidiyoruz diye al sana 15 gün daha ordalarr dile kolay yanii sen yardımcımız ol ALLAH ım..

yaa evet 1 gün önceden topladılar eşyalarını gidiyoruz diye ne nasipsizlik bu böyle ya hala aklım almıyo dit sen oralara kadar kafasını uzatsa belki görecek o kadar yaklaş gidin görüşme yok desinler göndersinler

aynen ölee benim de aklım almıyorr sen saatlerce gitt eğitim yerlerine var amaa göstermesinlerr çookk acıı binbir zahmetle gittikk gene kötü oldum orda dolaşan askerleri görünce daha da içim acıdı bu kıyafetlerle görecektim dedim ayrılırken birlikte çıkacaktık kışladan dedim.. neler neleeerr ...

evet o askerler bile hüzünlendirdi bizi sonra yürüyüş yapacaklarmış dediklerinde filan orda mıydın canım?

evet ordaydımm ağlamakla meşguldümm ekledimm ama nafilee

ahh kızlarrr ahh inanın çok üzüldümmm ama ne olurrr kendinizi harap etmeyinnn çok zorrr yaşadıklarınız gerçekten çok zorrr ama kendinizi toparlayıp askerlerinize destek olun lütfennn :S peki sizinkilerde hasta mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…