evet salona götürmüşler ..otogarda birisi anlattıı orda bomboş alanla karsılaşımca üzülmüşler dedii.. bede askerime sordum gittiniz mi diyee evet dedii..sabahtan belliydi zaten bi soru olacağı da dedii biz tören olacak diye spor salonuna gittik dedii orda öğrenmişler kesin haberi sonra bizi aramış beklemeyin gidin demiştiitören ertelendi demiştii..hala ağlıyorumm tutamıyoruum kendimii..sevincim kursağımda kaldıı..vayy canımın içi benim aldığım kazak gömlek vardı onu götürmüştük ilk defa giyecem gör bakalım demişttii..
merhaba kızlar bir kaç sayfayı okudum da neler olmuş öyle. Allah hepimize sabır versin, hasret çok zor gerçekten. tüm askerlerimize de geçmiş olsun. okuduğum kadarıyla amasyadakilerden bulaşmış galiba benim erkek arkadaşımda amasyada acemiliğini yaptı şu an karsta onlarda da grip salgını var hiç kızamıktan bahsetmedi. görmeden geri dönen arkadaşım Allah sabır versin bende amasyaya ziyarete girmiştim ve banada eğitimde gelemez demişlerdi yaklaşık 1 saat boyunca o korkuyu yaşamıştım. gerçekten çok zor Rabbim onları korusun...
aynen sevincim heycanım kursağımda kaldı bende pastalar yaptım,kitap isteemişti onları almıştım.Yemek dağıtanlar filan askerleri rahatlatmaya çalışmışlar yüzünüz gülsün üzülmeyin diyekaçıncı bölükteydi canım seninki
sağol canım amasayda olmuş aynısı ama askerlerin aşısı yapılmış yemin törenini yapmışlar kimse mağdur edilmemiş yani tamamen bunların sorumsuzluğu bizce.
anladımmm benim ki izin kullacaktı..zor kiii nasıll zor akşam yedi de yediğim 2 poğaça bir bardak çayla duruyorum hala içimden gelmiyo yemek yemek.nasıl umutlarla gitmiştim ben oraya birlikte dönecektikk hepsi suya düştüüü...yalan yookk kesin haber çıktıktan sonra canımın yanmasıyla hçde iyi dua etmedimm ALALHım görsün dyorumm hala...
bende pasta börek yapmıştım geri getirdim eve kime niyet kime kısmett.. benimki 1. bölük hepsii 1.. idi seninkii kaçtı..
doğru diyorsun şimdi hatrladım bak onlar amasyada aşı olmuştu. bu olay nerde oldu peki onu anlayamadım :/
benimki 4.bölük canım aaa anladım şimdi 1-2-5-6-7 ayrılsın diye söylüyorlardı demekki onları salona götürmüşler onun için almaya başlamışlar ay yazıklar olsun hepsine ya sinirim geçmiyo bi türlü
demekkii benimki de gitmiş anlatmamıştı da duyunca sordum doğru gittikk dedii.. nasıl sevinçle gitmişlerdirr ALLAHH IMM SEN görr.. benim de sinirimm hiçç geçmiyorr.ben kaynatamla gitmiştimm..onun yanında hüngür hüngür ağladımm
Kızlar sakin ve sabırlı olalım çok aksilikler oluyor özlem bazen dayanılmaz hale geliyor fakat onlar açısından bir düşünsenize ne kadar daha zordurben hastaneye gittim görüşme odasıyla yattıgı oda arasında 2 oda vardı ve tam 4 saat beklettıler benı cocuk korıdora bı cıktı sonrasında 4 saat sonra gordum neymıs efendım hemsıreler gorus saatı dısında gonderemezmıs askerı.. Tamamen canları nasıl ıstıyolarsa oyle davranıyorlar..
sağolun kızlar...bişey daha çıkmasınn bitsin şu kütahya...hiç kimsenin umrunda değil ne hissettiğimiz bizi geçtim artık askerler e çook kötüü olduu 1 gün öncesinden valizlerini aldılar yarın gidiyoruz diye al sana 15 gün daha ordalarr dile kolay yanii sen yardımcımız ol ALLAH ım..
aynen ölee benim de aklım almıyorr sen saatlerce gitt eğitim yerlerine var amaa göstermesinlerr çookk acıı binbir zahmetle gittikk gene kötü oldum orda dolaşan askerleri görünce daha da içim acıdı bu kıyafetlerle görecektim dedim ayrılırken birlikte çıkacaktık kışladan dedim.. neler neleeerr ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?