349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ben epey bi harap ettim ayna ya bakınca diyorum ne olmuşum böle...ama kii çok zor valla...başka iki kişide çıkmış kim onlar bilmiyoruz...bizimkilere de dün aşı yapılmış bulaşıcı hastalık diye karantina altına aldılar..

bu sayfada kimse yokmu arkadaşlar ya.. ne güzel sohbet ediyorduk henüz 1 ayı doldurmuşken kayboldunuz hepiniz

yapmayınnn toplayın kendinizi ne olur onlarada destek olabilin en çok onların yanında olmamıza ihtiyaçları var

kızlar o yokken zaman geçsin diye kendimi spora verdim. 1 aydır...ay her yanım ağrıyor. abarttım galiba

yapmayınnn toplayın kendinizi ne olur onlarada destek olabilin en çok onların yanında olmamıza ihtiyaçları var

sağolasınn teşekkür ederimm..artık izne gelecekleri günü bekleyecezz konuştum iyiyim dedi ama doğrudur inşALLAH.. Konusurken sıkıyorum kendimi belli etmemeye çalışıyorum sen iyi ol ben iyiyim diyorum..

Kary bu hafta sınavlarımın son haftası ben dönücem sayfaya şimdilik sadece gelip şöyle bi göz atabiliyorum. Bu arada Kıbrıs bayanları Şehit Er Yakup Güler Kışlasına gitti Selçuk askerliğini orda Füzeci olarak tamamlıycak. Var mı orda olan ?

askerim dün gecenin bi yarısı aradı birliğinin adresini verdi mektup göndermemi istiyoda bende heyecanını bildiğim için bugün sabah erkenden kalkıp ptt ye gittim cumartesi yarım gün çalışıyo yazıyodu nette meğersem merkez ptt için geçerliymiş minübüse bindim şöför başka bi semte götürdü merkez ptt ye götürceğine neyse orayı geçtim heyecanla merkezi buldum bu seferde cumartesi günü gönderimleri olmuyomuş gelen bişeyin varsa alabiliyomuşsun heyecanım kursağımda evime döndüm ilk defa göndercem yaa bende cahil cahil uğraştım:18: artık pazartesi göndericem napiyim off çok sinir oldum kaç gündür telde bile konuşamıyoduk zamanı yok gece yarısı aradı mektup 5 günde geliyomuş bari adresi veriyim dedi yazık mektuba umut bağladı şu sıra

Çok şükür acıtasyon yapıp komutanlarına kaldı en son gönderdikleri yerde. Artık görevi falan herşeyi belli oldu. Daha güzel günler bizi bekliyo artık. Sen nasılsn konuşabiliyor musunuz?

geçmiş olsun canım, ben de aynı şekilde spora verdim kendimi, iyi oluyor. 6 gün gidiyorum bugün tam 3 hafta oldu başlayalı. ama hoca arada bir kaslarını dinlendir diyor

ya bende hırsımı spordan çıkarıom.arada dinlenmek lasım yoksa daha fena olacak galiba.mental özlemin yanında bide fiziki agrılar çekilmesin

APS diye bi olayı var canım pttnin biraz fazla para veriyosun acil posta servisi olarak gidiyo. Askerini sevindirmeye değer bence.

Çok şükür acıtasyon yapıp komutanlarına kaldı en son gönderdikleri yerde. Artık görevi falan herşeyi belli oldu. Daha güzel günler bizi bekliyo artık. Sen nasılsn konuşabiliyor musunuz?

ayy çok şükür sevindim bu haberine inş. canım güzel günler gelsin..ahmet çok yoruldu şu sıra 14 ocağa kadar böyle sonra biticek bu işkence inş. ilk defa 4 gün boyunca hiç konuşmadan durduk 4 günün üstüne dün gece bi aradı huysuz huysuz konuştu yatıyorum ben diyip gitti benimde keyfimi kaçırdı hala başım ağrıyo

APS diye bi olayı var canım pttnin biraz fazla para veriyosun acil posta servisi olarak gidiyo. Askerini sevindirmeye değer bence.

öyle mi pazar günü yapabiliyomuyuz bunu askerine gönderen biri önerdi ptt aspos diye bi zımbırtı işte bende onu dinledim ahmedin verdiği adreste de aspos şubesi falan yazıyodu bende ordan tek gönderebilceğimi düşündüm

İki mızlamaya başlayınca Selçuk direk kendi halimden yakınıyorum bende. Senin orda yapıcak işin var ben napıyım burda... İstemeye geldiğinde karşı koltuğa otrmuştn... Tuzlu kahveni yaptığım mutfakta yiyorum ben yemeğimi farkındamsn diye bi başlıyorum. Haklısın karıcım özür dilerim diyip yumuşuyo kurban olduğum.

PTT | Lojistik
şöyle bi olay işte. bak ne zaman ulaşır ve ne kadar öderim seçeneği de var

oooo sen damardan giriyosun doğru yoldasın bende özlediğim için sürekli güzel şeyler duymak istiyorum keyfi yerine gelsin diye yapmadığım şebeklik kalmıyo biliyorum nasıl yorulduğunu ama beni duyunca unutsun istiyorum herşeyi işte ama dün başarılı olamadım çok mutsuzdu orda inş. yoğunluk geçer bian önce eski ahmedimi istiyorum bennnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…