eşinin ismi selman mı tatlım :)o evli olan kişi benim kocam olabilrmibenimkide aynı öyle söyledide :)
canım nişanlım gökçeyazıda :) balıkesir yani :)canım senin nişanlın kastamonu gölköydemi?
ahh kızlarrr ahh inanın çok üzüldümmm ama ne olurrr kendinizi harap etmeyinnn çok zorrr yaşadıklarınız gerçekten çok zorrr ama kendinizi toparlayıp askerlerinize destek olun lütfennn :S peki sizinkilerde hasta mı?
ben epey bi harap ettim ayna ya bakınca diyorum ne olmuşum böle...ama kii çok zor valla...başka iki kişide çıkmış kim onlar bilmiyoruz...bizimkilere de dün aşı yapılmış bulaşıcı hastalık diye karantina altına aldılar..
Canım Facebook grubuna gelsene özellikle gece baya yoğun oluyo orası
yapmayınnn toplayın kendinizi ne olur onlarada destek olabilin en çok onların yanında olmamıza ihtiyaçları var
kızlar o yokken zaman geçsin diye kendimi spora verdim. 1 aydır...ay her yanım ağrıyor. abarttım galiba
canımmm seni görünce çok mutlu oluyorum nedense:)) ama sen yine üzgünsün sınavlarla mı başın dertte bakalım inş. çok güzel sonuçlar alırsın ve üzüldüğüne değmez:)) askerin nasıl şimdi gazimagusaya göndercekler mi??
geçmiş olsun canım, ben de aynı şekilde spora verdim kendimi, iyi oluyor. 6 gün gidiyorum bugün tam 3 hafta oldu başlayalı. ama hoca arada bir kaslarını dinlendir diyor
APS diye bi olayı var canım pttnin biraz fazla para veriyosun acil posta servisi olarak gidiyo. Askerini sevindirmeye değer bence.askerim dün gecenin bi yarısı aradı birliğinin adresini verdi mektup göndermemi istiyoda bende heyecanını bildiğim için bugün sabah erkenden kalkıp ptt ye gittim cumartesi yarım gün çalışıyo yazıyodu nette meğersem merkez ptt için geçerliymiş minübüse bindim şöför başka bi semte götürdü merkez ptt ye götürceğineneyse orayı geçtim heyecanla merkezi buldum bu seferde cumartesi günü gönderimleri olmuyomuş gelen bişeyin varsa alabiliyomuşsun heyecanım kursağımda evime döndüm ilk defa göndercem yaa bende cahil cahil uğraştım:18: artık pazartesi göndericem napiyim off çok sinir oldum kaç gündür telde bile konuşamıyoduk zamanı yok gece yarısı aradı mektup 5 günde geliyomuş bari adresi veriyim dedi yazık mektuba umut bağladı şu sıra
Çok şükür acıtasyon yapıp komutanlarına kaldı en son gönderdikleri yerde. Artık görevi falan herşeyi belli oldu. Daha güzel günler bizi bekliyo artık. Sen nasılsn konuşabiliyor musunuz?
APS diye bi olayı var canım pttnin biraz fazla para veriyosun acil posta servisi olarak gidiyo. Askerini sevindirmeye değer bence.
ayy çok şükür sevindim bu haberine inş. canım güzel günler gelsin..ahmet çok yoruldu şu sıra 14 ocağa kadar böyle sonra biticek bu işkence inş.ilk defa 4 gün boyunca hiç konuşmadan durduk 4 günün üstüne dün gece bi aradı huysuz huysuz konuştu yatıyorum ben diyip gitti benimde keyfimi kaçırdı hala başım ağrıyo
öyle mi pazar günü yapabiliyomuyuz bunu askerine gönderen biri önerdi ptt aspos diye bi zımbırtı işte bende onu dinledim ahmedin verdiği adreste de aspos şubesi falan yazıyodu bende ordan tek gönderebilceğimi düşündüm
İki mızlamaya başlayınca Selçuk direk kendi halimden yakınıyorum bende. Senin orda yapıcak işin var ben napıyım burda... İstemeye geldiğinde karşı koltuğa otrmuştn... Tuzlu kahveni yaptığım mutfakta yiyorum ben yemeğimi farkındamsn diye bi başlıyorum. Haklısın karıcım özür dilerim diyip yumuşuyo kurban olduğum.
PTT | Lojistik
şöyle bi olay işte. bak ne zaman ulaşır ve ne kadar öderim seçeneği de var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?