ama diyorum yaa işlem yapmadılar bugün yarında kapalı hertürlü pazartesi yapabilirim dimi
Kesinlikle pazartesine kaldı o iş. Hafta bitmeden de eline ulaşmış olur inşallah
inşallah canım bi de içine beyaz bi mendil koydum mendilin köşesine kırmızı iple baş harflerimizi yamuk yumukta olsa işledim(bu arada sökük bile dikemem) görüpte sevinir diye bi de parfümümü bol bol sıktım kapattım mektubu küçük bi sürpriz olsun istedim
Benimde planımda var öyle bi şey ama henüz karar veremedim mendil iyi fikirmiş aslında. parfüm harika bi fikir olmuş. söyleme bunları da sürpriz olsun bari. o zman aradıgında daha yumuşak olur belki
ya bende hırsımı spordan çıkarıom.arada dinlenmek lasım yoksa daha fena olacak galiba.mental özlemin yanında bide fiziki agrılar çekilmesin
hayır söylermiyim görüpte utansın beyefendikesinlikle mektupta baya duygusal oldu ağlamasa iyi sana başka bi fikir daha veriyim canım ben bunu 14 şubatta yapıcam inş. asker yolu gözlerim kitabı yaz google çıkar bayıldım ben sende bi bak istersen bi de bi kutu ve içine bişeyler doldurucam ihtiyacı olabilcek bişeyler çikolata falan karışık bişeyler atıp göndercem kargoyla
Ay ben geçen hafta bakmıştm bunlara. Kitap birebir beni anlatıyo zatenTuvalete telefonla gitme kısmı hele
süper dimi ben bayıldım mutlaka bitane sipariş vermeliyim aynen tuvalete telefonla gitme kısmı hepimizin ortak resmidirbi de ben ekrana bakarım sık sık çalmadığından eminimdir ama alışkanlık oldu heralde
Duvar kağıdı olarak onun resmi var bende de. Bende sürekli bakıyorum ekrana
oyyy kıyamam çok özlüyoruz çokkkkk
güçlü olcaz onlarada güç olucaz diye biz fena olduk gerçekten bende bikaç gündür görüşememin verdiği sıkıntı dün de telde 5 dk konuştuk onda da ruhsuz, yorgun, huysuz bi adamla karşılaşınca bütün dünyam başıma yıkıldı hala başım ağrıyo gerçekten çok zor ama biticek geçicek dimi günler çoğalmıyo ya azalıyo işteAdet oldum olucam... Kilo veriyorum çikolata yiyemiyorum... Kokusuna öyle hasret kaldım ki çok yalnız hissediyorum kendimi... Daha neler neler saymakla asla bitmez... Yalan söylemekten bıktım.. Daha çok var baksana dediğinde asıl sen bak 1 ay geçti bile demek... Nasıl geçti o bi ay bi ben bi Allah bi de siz biliyosunuz işte
güçlü olcaz onlarada güç olucaz diye biz fena olduk gerçekten bende bikaç gündür görüşememin verdiği sıkıntı dün de telde 5 dk konuştuk onda da ruhsuz, yorgun, huysuz bi adamla karşılaşınca bütün dünyam başıma yıkıldı hala başım ağrıyo gerçekten çok zor ama biticek geçicek dimi günler çoğalmıyo ya azalıyo işte
sağolasınn teşekkür ederimm..artık izne gelecekleri günü bekleyecezz konuştum iyiyim dedi ama doğrudur inşALLAH.. Konusurken sıkıyorum kendimi belli etmemeye çalışıyorum sen iyi ol ben iyiyim diyorum..:))" sen iyi ol ben iyiyim " bende hep böyle söylüyorum da ne kadar iyi olabiliyorsak artıkk çokkk çokkk zorrrr.... bugün de aramadı zaten :/
herkes face grubuna gitmiş..benim var ama sık sık girmek istemiyorum ...ben cevap verem benimki havacı şu an kütahya daa
Benimde planımda var öyle bi şey ama henüz karar veremedim mendil iyi fikirmiş aslında. parfüm harika bi fikir olmuş. söyleme bunları da sürpriz olsun bari. o zman aradıgında daha yumuşak olur belki
inşallah canım bi de içine beyaz bi mendil koydum mendilin köşesine kırmızı iple baş harflerimizi yamuk yumukta olsa işledim(bu arada sökük bile dikemem) görüpte sevinir diye bi de parfümümü bol bol sıktım kapattım mektubu küçük bi sürpriz olsun istedim
hayır söylermiyim görüpte utansın beyefendikesinlikle mektupta baya duygusal oldu ağlamasa iyi sana başka bi fikir daha veriyim canım ben bunu 14 şubatta yapıcam inş. asker yolu gözlerim kitabı yaz google çıkar bayıldım ben sende bi bak istersen bi de bi kutu ve içine bişeyler doldurucam ihtiyacı olabilcek bişeyler çikolata falan karışık bişeyler atıp göndercem kargoyla
Kizlarrr sayili gun cabuk gecer diye kim demisse yalan soylemis saymadiim gunler nasilda hizli geciolardi ama simdi sanki duruyo zaman 1 ay 1 yil gibi geliyo((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?