349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kesinlikle pazartesine kaldı o iş. Hafta bitmeden de eline ulaşmış olur inşallah

inşallah canım bi de içine beyaz bi mendil koydum mendilin köşesine kırmızı iple baş harflerimizi yamuk yumukta olsa işledim(bu arada sökük bile dikemem) görüpte sevinir diye bi de parfümümü bol bol sıktım kapattım mektubu küçük bi sürpriz olsun istedim

Benimde planımda var öyle bi şey ama henüz karar veremedim mendil iyi fikirmiş aslında . parfüm harika bi fikir olmuş. söyleme bunları da sürpriz olsun bari. o zman aradıgında daha yumuşak olur belki

Benimde planımda var öyle bi şey ama henüz karar veremedim mendil iyi fikirmiş aslında . parfüm harika bi fikir olmuş. söyleme bunları da sürpriz olsun bari. o zman aradıgında daha yumuşak olur belki

hayır söylermiyim görüpte utansın beyefendi kesinlikle mektupta baya duygusal oldu ağlamasa iyi sana başka bi fikir daha veriyim canım ben bunu 14 şubatta yapıcam inş. asker yolu gözlerim kitabı yaz google çıkar bayıldım ben sende bi bak istersen bi de bi kutu ve içine bişeyler doldurucam ihtiyacı olabilcek bişeyler çikolata falan karışık bişeyler atıp göndercem kargoyla

Ay ben geçen hafta bakmıştm bunlara. Kitap birebir beni anlatıyo zaten Tuvalete telefonla gitme kısmı hele

Ay ben geçen hafta bakmıştm bunlara. Kitap birebir beni anlatıyo zaten Tuvalete telefonla gitme kısmı hele

süper dimi ben bayıldım mutlaka bitane sipariş vermeliyim aynen tuvalete telefonla gitme kısmı hepimizin ortak resmidir bi de ben ekrana bakarım sık sık çalmadığından eminimdir ama alışkanlık oldu heralde

Duvar kağıdı olarak onun resmi var bende de. Bende sürekli bakıyorum ekrana

oyyy kıyamam çok özlüyoruz çokkkkk

Adet oldum olucam... Kilo veriyorum çikolata yiyemiyorum... Kokusuna öyle hasret kaldım ki çok yalnız hissediyorum kendimi... Daha neler neler saymakla asla bitmez... Yalan söylemekten bıktım.. Daha çok var baksana dediğinde asıl sen bak 1 ay geçti bile demek... Nasıl geçti o bi ay bi ben bi Allah bi de siz biliyosunuz işte

güçlü olcaz onlarada güç olucaz diye biz fena olduk gerçekten bende bikaç gündür görüşememin verdiği sıkıntı dün de telde 5 dk konuştuk onda da ruhsuz, yorgun, huysuz bi adamla karşılaşınca bütün dünyam başıma yıkıldı hala başım ağrıyo gerçekten çok zor ama biticek geçicek dimi günler çoğalmıyo ya azalıyo işte

Azalıyo evett Ya seninki havacı mıydı :26:

herkes face grubuna gitmiş..benim var ama sık sık girmek istemiyorum ...ben cevap verem benimki havacı şu an kütahya daa

Son düzenleme:

bi fikir veriyim isterim :) ben askere gitmeden önce çocukluğumdan kalma küçük beyaz bir mendile parfümümü sıktım hatta tamamını döktüm diyebilirim hala parfümüm kokuyormuş içine de bir parça saçımı koymuştum çok hoşuna gitmişti :) birde amasyaya ziyaretine gittiğimde benden eldiven istemişti onun içine kalp işlemişti ve söylemedim kendisi gördü baya baya gülmüş elinden çıkarmıyormuş :) tavsiye ediyorummm

off kutahya fenaa 15 gun karantınada olucaklarmıss..carsılar falan hersey ıptal..ıykı benm askerımn gecen hafta olduda yemn torenı gıdebıldm..

kızlarr bahsettiğiniz kitabı bilmiyorum ama ben "sevgili kitabı"nı yapmıştım ımmm fazla özele girecek ama göz yaşlarına engel olamamıştı o kadar diyim

Kizlarrr sayili gun cabuk gecer diye kim demisse yalan soylemis saymadiim gunler nasilda hizli geciolardi ama simdi sanki duruyo zaman 1 ay 1 yil gibi geliyo((

Kizlarrr sayili gun cabuk gecer diye kim demisse yalan soylemis saymadiim gunler nasilda hizli geciolardi ama simdi sanki duruyo zaman 1 ay 1 yil gibi geliyo((

Yanımda olsa bu gece su gibi akıp geçerdi... İzine geldiği günler mesela... Nasıl bitti anlamadım bile... ama hale bak durdu saatler takvimler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…