349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Yanımda olsa bu gece su gibi akıp geçerdi... İzine geldiği günler mesela... Nasıl bitti anlamadım bile... ama hale bak durdu saatler takvimler...

Zoruma gidiyo onsuz mucadele etmek bile.. Gucum onda kaldi sanki( bu gece kotuyum ben yaa cok ihtiyacim var onun bana guven verici bakislarina....

Ya çok çok geçmiş olsun Nasıl haberler var mı bi gelişme

sağolasınn.. habermiki asker hastanede imiş durumları iyimiş diğer askerler de iyimiş eskisi gibi herşey devam ediyor dedi..daha yeni konuştum sesi de iyi geliyordu canım askerimin..ALLAH ım yardım etsin hepimize....

Günaydın kızlar! Nasılsınız bakalım? Kahvaltınızı yaptınız mı Sakın ihmal etmeyin günün en önemli öğününü, kendimize iyi bakmalıyız

günaydınlar herkesee.. daha şimdi yapıyorum kahvaltımı... tam pazar keyfi kuzucuum olsa onla yapardık şimdi...

Son düzenleme:
günaydın kızlar..... canım çok sıkkın hiçbirşey yapasım gelmiyor dışarıya çıkayım diyorum zor geliyor, evi temizleyeyim diyorum üşeniyorum, keyfim yok işte.. hani
vakit su gibi akıyordu valla benimki damlamıyor gibi.. sensiz nefes alamıyorum hayatım..

ben o zaman ne yaparımm canım bişey yapmak istemediğinde .. yaa arkadaşlarımı ararımm ya bilgisayardan resimlere bakarım..ya da günlük tutuyoruumm onu okuruumm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…