- 16 Eylül 2008
- 4.378
- 103
- 688
yok canım işten dolayı hiç çarşıya çıkamadım kibitek nette o markanın kampanyalı makyaj ürünlerini buldum ama benim ona ihtiyacım yok diye almadım
Aman diyim canım ben şimdi kredi kartı borcu ödicem diye kendimi parçalıyorumama biliyor musun canım bende o dönemlerdeyimbi çıkarsam dışarıya kendimi tutamam diye düşünüyorum tabi eve gelince pişman oluyorum ama iş işten geçmiş oluyor
ALLAH ım razı olsunn kütahya zedelerindenim bende
kızlar benimde canım sıkkın ya. dün kütahyada olanları öğrendikten sonra haliyle benimde canım sıkıldı ve dün erkek arkadaşım aramadı iyice moralim bozulmuştu. rüyamda onu gördüm ve size şöyle söyleyim askere gittiğinden beri ilk defa böyle onu yanımda hissettim sıkıca sarılıyorduk ve sanki gerçektende oradaydı. tam bu sırada telefonun sesine uyandım bitaneemm arıyormuş. öyle bir ruyadan uyanınca üstünede arayan o olunca dayanamadım yokluğuna gözyaşlarımı tutamadığım gibi ona da belli etmek istemedim ama başaramadım. konuştuk baya kütahyada olanları anlattım ona daha önce bana çarşı iznimiz yok kardan dolayı demişti bugünde tuttu bizde de karantina var o yüzden iptal oldu çarşı izni dedi. bunların üstüne telaştan galiba dün aramadığı için sitem ettim boş yere canını sıktım onunda. ne moralim kaldı ne de onda bıraktım.yarın çok önemli bi sınavım var aklıma hiç bir şey girmiyoor ...
günaydın kızlar..... canım çok sıkkın hiçbirşey yapasım gelmiyordışarıya çıkayım diyorum zor geliyor, evi temizleyeyim diyorum üşeniyorum, keyfim yok işte.. hani
vakit su gibi akıyordu valla benimki damlamıyor gibi.. sensiz nefes alamıyorum hayatım..
günaydın kızlar..... canım çok sıkkın hiçbirşey yapasım gelmiyordışarıya çıkayım diyorum zor geliyor, evi temizleyeyim diyorum üşeniyorum, keyfim yok işte.. hani
vakit su gibi akıyordu valla benimki damlamıyor gibi.. sensiz nefes alamıyorum hayatım..
kızlar o yokken zaman geçsin diye kendimi spora verdim. 1 aydır...ay her yanım ağrıyor. abarttım galiba
Sınavına konsantre olmaya çalış,biliyorum demesi kolay ama şu aşamada elimizden bir şey gelmez.bende askerimi dün gece rüyamda gördüm.yan yana uzanmıştık,şöyle bi sarılıp öpeyim diyorum .komutan görüşmemize izin vermiş ama uzaktan bakışın,temas yok demiş:)) dokunmamadık birbirimize:)) bari rüyamda öpseydim yaaa
elini yüzünü yıka kendine gell sakinleşmeye çalış sonra da dersine çalış arkadaşım.. biz ne olursa olsun aynı yaşamaya devam etmek zorundayız sınavını da ihmal etme... bakk kütahya da askerimm dün çoook kötü idim bugün çook şükürr toparladım .. sabredecez vee gececkk ALLAH ımın izniyle....
vay vayy rüyaya bile giriyo komutnlar:)
Birde her karşılaştığım insan sayılı gün çabuk geçer diyordu.asıl sayılı gün geçmiyor. Nasıl olsa kısa dönem çıkmış,bizimki şu kadar ay yapmıştı .......gibi yorumlara da sinir oluyorum . Eşim gidince kendimi hediye çektim resmen:) hergüm arı sütü+ bal+polen karışımı yiyorum.beslenmeme çok dikkat ediyorum ki moralimde,vücut direncimde yüksek olsun .kızım için güçlü olmalıyım .zaten Babişi yok ,beni de üzgün görsün istemiyorum .
Cabaliyorum vallasabrede sabrede sabir tasina donduk ama yaaa :-/
aa canım ben de bfite gidiyorum tam 3 haftam doldu. çok memnunum :) buarada ebru şallı ile pilates yapabilirsin, bak bu sayfada tüm videoları var baştan sona kadar Ebrusallistore.com - Ebru Şallı Tan Resmi Alışveriş SitesiBen de başlamak istiyorum ama bir türlü olmadı.yatmadan önce 20 dk yapmaya çalışıyorum.1ay girmişsin ya vücudun sıkılaştı mı? Hamileyken 25kg almıştım, 5 kilosu bende kaldı.tamam eski kıyafetlerimi gidebiliyorum ama biraz sıılaşmaya ihtiyacım var.b-fitt e yazılacağım ama kızım bırakmıyor.babası gitti,evimizde kalmıyoruz,iyice bana düşkün oldu.
iyi akşamlar kızlarrr nasılsınız? nasıl geçti gününüz? ben bugün dışarı çıktım, yolumun üzerindeki market türü yerleri gezdim yürüyüş yaptıktan sonra, ardından da geç olmadan eve geldim, yeşil çayımı içtim.
inşallah bomba gibisinizdir güzel arkadaşlarım :) buarada tüm gün 3 sayfa sürmüş yazdıklarımız :/ yuvaya dönün facebook güzelleri
haklısın cnm face iyi mi oldu kötü mü bilemedim.. güzel geçmiş canım günün kendine vakit ayırmışsın, ben bugun evdeydim annem saçlarımı boyadı,diplerim cıkmıştı iyice, belki haftaya askerimin yanına giderim diye başladık bakıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?