349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

yok canım işten dolayı hiç çarşıya çıkamadım ki bitek nette o markanın kampanyalı makyaj ürünlerini buldum ama benim ona ihtiyacım yok diye almadım

Anladım canımm..Zaten düşününce çok pahalı geliyor:26:Ben buhran dönemlerimde alıyorum böyle deli gibiDaha uygun bitkisel ürünler bulunabilir aslında:44:şimdiki aklım olsa ayakkabı falan alırdım onu alacağıma

Son düzenleme:
ama biliyor musun canım bende o dönemlerdeyim bi çıkarsam dışarıya kendimi tutamam diye düşünüyorum tabi eve gelince pişman oluyorum ama iş işten geçmiş oluyor

ama biliyor musun canım bende o dönemlerdeyim bi çıkarsam dışarıya kendimi tutamam diye düşünüyorum tabi eve gelince pişman oluyorum ama iş işten geçmiş oluyor
Aman diyim canım ben şimdi kredi kartı borcu ödicem diye kendimi parçalıyorum

ALLAH ım razı olsunn kütahya zedelerindenim bende

kızlar benimde canım sıkkın ya. dün kütahyada olanları öğrendikten sonra haliyle benimde canım sıkıldı ve dün erkek arkadaşım aramadı iyice moralim bozulmuştu. rüyamda onu gördüm ve size şöyle söyleyim askere gittiğinden beri ilk defa böyle onu yanımda hissettim sıkıca sarılıyorduk ve sanki gerçektende oradaydı. tam bu sırada telefonun sesine uyandım bitaneemm arıyormuş. öyle bir ruyadan uyanınca üstünede arayan o olunca dayanamadım yokluğuna gözyaşlarımı tutamadığım gibi ona da belli etmek istemedim ama başaramadım. konuştuk baya kütahyada olanları anlattım ona daha önce bana çarşı iznimiz yok kardan dolayı demişti bugünde tuttu bizde de karantina var o yüzden iptal oldu çarşı izni dedi. bunların üstüne telaştan galiba dün aramadığı için sitem ettim boş yere canını sıktım onunda. ne moralim kaldı ne de onda bıraktım.yarın çok önemli bi sınavım var aklıma hiç bir şey girmiyoor ...

Kızlar uzun zamandır yorum yasamadım.sizleri unuttuğumu sanmayın,hergüm yorumlarınızı okuyorum ama nete cepten girdiğim için pek cevap yazmamıyorum. Bugün koçişimin çarşı izni vardı,ilk kez çıktılar.aslında dün çıkacaklarda ama öğlen iptal ettiler.ilk başta öğle yemeğinden sonra serbestsiniz deyip heveslendirdiler sonrada izni iptal ettiler,temizlik yaptırmışlar.kocacımda wc temizlemiş.aradığında morali çokbozuktu.bugün de izin falan yok demişler,herkes üzülmüş.öğlende salıverilmeye.resmen askerlerin sabırlarıma oynuyorlar,biz ne dersek o olur mantığıyla psikolojik baskı yapıyorlar. Neyse bugün msn de görüştük 20 dakika falan ,kızım babasını görünce delirdi:)baba diye ekrana saldırdı.sonrada tüm gün evde baba baba diye dolandı.daha yeni uyutabildim.
Kütahya askerlerinde çok geçmiş olsun,çok ama çok üzüldüm.okadar yol girişte görememek...söyleyecek laf bulamıyorum.

Sınavına konsantre olmaya çalış,biliyorum demesi kolay ama şu aşamada elimizden bir şey gelmez.bende askerimi dün gece rüyamda gördüm.yan yana uzanmıştık,şöyle bi sarılıp öpeyim diyorum .komutan görüşmemize izin vermiş ama uzaktan bakışın,temas yok demiş:)) dokunmamadık birbirimize:)) bari rüyamda öpseydim yaaa

elini yüzünü yıka kendine gell sakinleşmeye çalış sonra da dersine çalış arkadaşım.. biz ne olursa olsun aynı yaşamaya devam etmek zorundayız sınavını da ihmal etme... bakk kütahya da askerimm dün çoook kötü idim bugün çook şükürr toparladım .. sabredecez vee gececkk ALLAH ımın izniyle....

vay vayy rüyaya bile giriyo komutnlar:)

Birde her karşılaştığım insan sayılı gün çabuk geçer diyordu.asıl sayılı gün geçmiyor. Nasıl olsa kısa dönem çıkmış,bizimki şu kadar ay yapmıştı .......gibi yorumlara da sinir oluyorum . Eşim gidince kendimi hediye çektim resmen:) hergüm arı sütü+ bal+polen karışımı yiyorum.beslenmeme çok dikkat ediyorum ki moralimde,vücut direncimde yüksek olsun .kızım için güçlü olmalıyım .zaten Babişi yok ,beni de üzgün görsün istemiyorum .

kızlar o yokken zaman geçsin diye kendimi spora verdim. 1 aydır...ay her yanım ağrıyor. abarttım galiba

Ben de başlamak istiyorum ama bir türlü olmadı.yatmadan önce 20 dk yapmaya çalışıyorum.1ay girmişsin ya vücudun sıkılaştı mı? Hamileyken 25kg almıştım, 5 kilosu bende kaldı.tamam eski kıyafetlerimi gidebiliyorum ama biraz sıılaşmaya ihtiyacım var.b-fitt e yazılacağım ama kızım bırakmıyor.babası gitti,evimizde kalmıyoruz,iyice bana düşkün oldu.

Hahaha cok guldum yaaa :-D:-D ben sansliymisim oyleyseee

Cabaliyorum valla sabrede sabrede sabir tasina donduk ama yaaa :-/

Offf offf o cumleler yok mu insani yiyip bitiriyorrr ve kimse anlamiyor hic kimse hep diyorum ki'siz sevdiginize hasret kalmayin'. Biz hasretligin ne demek oldugunu biliyorduk ama askerlik cok cok cok farklii. Eskidende uzaktik evet ama bu cok farkli. Heleki siz evlisiniz sizi dusunemiyorumm bile eminim sizin icin cok daha zordur. Rabbim sabir versinn

aa canım ben de bfite gidiyorum tam 3 haftam doldu. çok memnunum :) buarada ebru şallı ile pilates yapabilirsin, bak bu sayfada tüm videoları var baştan sona kadar Ebrusallistore.com - Ebru Şallı Tan Resmi Alışveriş Sitesi

hem evde olursun rahat olur, ben hepsiburada'dan da pilates aletlerini aldım, kargosu bedava aklında olsun canım. askerlerimiz gelene kadar istediğimiz forma girelim inşallah

iyi akşamlar kızlarrr nasılsınız? nasıl geçti gününüz? ben bugün dışarı çıktım, yolumun üzerindeki market türü yerleri gezdim yürüyüş yaptıktan sonra, ardından da geç olmadan eve geldim, yeşil çayımı içtim.

inşallah bomba gibisinizdir güzel arkadaşlarım :) buarada tüm gün 3 sayfa sürmüş yazdıklarımız :/ yuvaya dönün facebook güzelleri

haklısın cnm face iyi mi oldu kötü mü bilemedim.. güzel geçmiş canım günün kendine vakit ayırmışsın, ben bugun evdeydim annem saçlarımı boyadı,diplerim cıkmıştı iyice, belki haftaya askerimin yanına giderim diye başladık bakıma

çok iyi yapmışsın canım, oh ne güzel gidersin inşallah, bu hafta askerimin 2 gün yol izni var bizim de görüşme şansımız olacak inşallah, ben yemin törenine gitmemiştim, yol iznine gelirsin şimdi gelme zor olmasın demişti. yani askerliğin başından beri ilk defa görücem inşallah. kısa ama 2 gün 2 gündür :) giden gelen arkadaşların yorumlarını okuyorum da, dönerken karamsarlaşmamamızın bir yolu yok mudur ya... biz normalde de ayrı şehirlerdeyiz, her gidiş gelişte o acıyı o kadar çok yaşadım ki!.. artık daha pozitif bakmak istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…