çok iyi yapmışsın canım, oh ne güzelgidersin inşallah, bu hafta askerimin 2 gün yol izni var bizim de görüşme şansımız olacak inşallah, ben yemin törenine gitmemiştim, yol iznine gelirsin şimdi gelme zor olmasın demişti. yani askerliğin başından beri ilk defa görücem inşallah. kısa ama 2 gün 2 gündür :) giden gelen arkadaşların yorumlarını okuyorum da, dönerken karamsarlaşmamamızın bir yolu yok mudur ya... biz normalde de ayrı şehirlerdeyiz, her gidiş gelişte o acıyı o kadar çok yaşadım ki!.. artık daha pozitif bakmak istiyorum...
başka çaremiz yok kii sabır anahtar kelimemiz.. şükür seslerini duyuyoruzz ALLAH ım yardım etsin nasıl olsa bitecekk ...
Ben de başlamak istiyorum ama bir türlü olmadı.yatmadan önce 20 dk yapmaya çalışıyorum.1ay girmişsin ya vücudun sıkılaştı mı? Hamileyken 25kg almıştım, 5 kilosu bende kaldı.tamam eski kıyafetlerimi gidebiliyorum ama biraz sıılaşmaya ihtiyacım var.b-fitt e yazılacağım ama kızım bırakmıyor.babası gitti,evimizde kalmıyoruz,iyice bana düşkün oldu.
tabi ki var cnm uzun zaman sonra 2 gün görebilmişsin düşününce büyük şans hiç görüşmemiş arkadaşlarımız var.. sevdiğini görmüşsün daha önemli ne olabilir ki ya hiç göremeseydin bunu düşünüp sevinebilirsin.. çok sevindim ayrıca inş. hiç bi aksilik çıkmadan kavusursunuz canım
aa canım ben de bfite gidiyorum tam 3 haftam doldu. çok memnunum :) buarada ebru şallı ile pilates yapabilirsin, bak bu sayfada tüm videoları var baştan sona kadar Ebrusallistore.com - Ebru Şallı Tan Resmi Alışveriş Sitesi
hem evde olursun rahat olur, ben hepsiburada'dan da pilates aletlerini aldım, kargosu bedava aklında olsun canım. askerlerimiz gelene kadar istediğimiz forma girelim inşallah
B-fire gitmene ne kadar sevindim anlatamam:) sence gitmeyeceğe mi? Ne bileyim 30 dakika sürüyormuş ve 110 tl istediler. Çevremde hiç giden de yok,yorumlarını merak ediyorum .sıkılaşmak istiyorum ama en fazla 1ay gidebilirim,yeterli olur mu? Plates adresleri için teşekkür ederim:)
Hadi bebeğim gel artık çok özledim
öyle moralim bozukki dokunsalar aglıycam14ü yanı bu gece askerımın dogum gunu..bnı 7 gıbı aradı mısafrmz vardı çok konusamadık yemekteydım..kapattık oyle benmde hıc ıcıme sınmedı aradım aradım hep mesguldü..snra 10da bıdaha denedım sansımı caldı actı bırısı,istedim çagırdı telefona,efendm dedı,doğum gunun kutlu olsn bıtanem dedım..sana senı arayacagmı soylemıstım neden aradın saat 10 farkndamısın ben 9.30da yatıyorum yatagımdan kaldırdın dedı..özür dilerimm uyandırmak ıstemedım sadece yanında oldugumu bıl ıstedım dedım..iyi geceler dedı kapattı napıyım ben smdı ya napıyıımm tamam askerde streslı bıde kutahyada karantınadalar carsıları ıptal oldu gergın falan ama boylede olmazkı cok uzuldm bdaha asla aramıycam napıyosa yapsn dedm ama ıcım yandı onlar nasl orda streslıyse bızde burda oyle degılmıyız,brazda onlar sabırlı olmayı öğrense.. benı sabah 6 da bıle arasa neden aradn demıyorum aksıne mutlu oluyorum,o neden öyle değııll :26:
canım içini ferah tut bu zamanlarda en buyuk fedakarlık bızlerı dusuyo kendın gıbı dusunme bak bı arkadasım geldı askerden cocugun pskolojısı bozulmus bıldıgın. orda bırısıyle mı tartıstı ne oldu ne bıttı bılemıyorsun kı acaba kalkırdılar laf mı ettıler mıllet orada gergın yanı kesınlıkle hıc bısı olmamıs gıbı yıne onun yanında ol geldıgınde acısını cıkarırsın :)
çok iyi yapmışsın canım, oh ne güzelgidersin inşallah, bu hafta askerimin 2 gün yol izni var bizim de görüşme şansımız olacak inşallah, ben yemin törenine gitmemiştim, yol iznine gelirsin şimdi gelme zor olmasın demişti. yani askerliğin başından beri ilk defa görücem inşallah. kısa ama 2 gün 2 gündür :) giden gelen arkadaşların yorumlarını okuyorum da, dönerken karamsarlaşmamamızın bir yolu yok mudur ya... biz normalde de ayrı şehirlerdeyiz, her gidiş gelişte o acıyı o kadar çok yaşadım ki!.. artık daha pozitif bakmak istiyorum...
çok kırıldım amabıde benm bı huyum var,bikez kırılınnca özür dilenene kadar normale dönememm..sabaha varır farkına umarım.....
öyle moralim bozukki dokunsalar aglıycam14ü yanı bu gece askerımın dogum gunu..bnı 7 gıbı aradı mısafrmz vardı çok konusamadık yemekteydım..kapattık oyle benmde hıc ıcıme sınmedı aradım aradım hep mesguldü..snra 10da bıdaha denedım sansımı caldı actı bırısı,istedim çagırdı telefona,efendm dedı,doğum gunun kutlu olsn bıtanem dedım..sana senı arayacagmı soylemıstım neden aradın saat 10 farkndamısın ben 9.30da yatıyorum yatagımdan kaldırdın dedı..özür dilerimm uyandırmak ıstemedım sadece yanında oldugumu bıl ıstedım dedım..iyi geceler dedı kapattı napıyım ben smdı ya napıyıımm tamam askerde streslı bıde kutahyada karantınadalar carsıları ıptal oldu gergın falan ama boylede olmazkı cok uzuldm bdaha asla aramıycam napıyosa yapsn dedm ama ıcım yandı onlar nasl orda streslıyse bızde burda oyle degılmıyız,brazda onlar sabırlı olmayı öğrense.. benı sabah 6 da bıle arasa neden aradn demıyorum aksıne mutlu oluyorum,o neden öyle değııll :26:
en azından o askerdeyken bu huyunu en mınımuma ındırmeye calıs. mutlaka bır problem vardır cunku en cok sana ıhtıyacı olduugu donem. bak ben mektup atacaktım adresını net bı sekılde ıstedım msj atarım dedı bır telefonu 20 kısı kullanıyo cep telefonu ayarlamıslar bugun aramadı bende aramaya cekındım cok uzuldum bı heyecanla mektup yazdım kafama gore gondersem gıdecekmı ulasacakmı dıye dusunucem oda bugun donmedı bana. ama yarın aradıgında hıc bısı olmamıs gıbı davranıcam ole olmak zorundayım. askerlıgı erkekler bı de cook fazla buyutuyolar haklılar ama suyunu cıkarıyolar
Ne kadar heyecanlısındır şimdi:)ben hiç karamsar olmadım,sanırım kişinin yapısıyla alakalı.kocam gittiğinden beri hiç ağlamadım,zaten çooooook zor ağlayan biriyim.evlenirken baba evindençıktığım günde ağlayamamıştım.çok isterdim ama ağlayıp rahatlayamıyorum. Sana tavsiyem 2günün tadını çıkar,aklına ayrılacağınızı getirip ağzınızın tadını kaçırma.her anı dolu dolu yaşayın.ayrılırkende güçlü gözükmeye çalış,onlar bizden çok daha zor durumdalar.bizim desteğimize ihtiyaçları var. Gün gelecek kavuşmamıza 1 gün kalacak:)
canımmm üzücü olmuş ama sadece askerlikte değil, sivil hayatta da kadın olarak sadece erkekleri değil toplumu çekip çeviriyoruz diye düşünüyorum. hani bu göreve belki biz talip olmadık ama toplumumuzda maalesef yuvayı dişi kuş yapar mantığı ile ilişkilerde dahi kadına daha fazla görev düşüyor... seni çok iyi anlıyorum, bizler asker yarenleri olarak, hem kendi derdimize hem de onların dertlerine yanıyoruz. sorumluluğumuz az değil. ama bu da geçici bir süreç. senin özlemini iyi niyetini çok iyi anlıyorum, belki normal şartlarda askerin de anlardı ama dönüp dolaşıp askerlik psikolojisine geliyoruz... canım gerçekten orada çok değişik oluyorlar. benimki normalde çok uyumlu, sakin ve uysaldır. yemin töreninden sonraki gün öyle dolmuştu ki içi, en ufak bir şeyde bana terslenip durdu, tripler, aramamalar vs vs... hani hepsi aynı şeyi yapıyor. bir de dengesizleşiyorlar... güzelce konuşurken birden terslenmeler falan... :s o kadar erkek beraber kalınca bence hormonları da yükseliyor ve daha bi lan lun erkeği moduna giriyorlar...
uzun lafın kısası hepimiz askerlerimizi seviyoruz ve biliyoruz ki bu süreç geçici, kavuştuğumuzda onlara süre tanıyacağız ve rahatlayacaklar, stres atacaklar. sonrasında her şey daha bi güzel olacak inşallah kızlar... biz onları her halleriyle sevip kabul ediyoruz. o yüzden bu tavır senin kişiliğine değil canım, spesifik değil, sadece havaya uzay boşluğuna giden bir tepki gibi düşün... üzme kendini, konuşur anlaşırsınız
Sen sonuna kadar haklısın, eminim o da hatasının farkına varıp gönlünü alacaktır.başka zaman olsa böyle davranmaz,askerde psikolojileri bozuluyor.hele ki yemin törenleri iptal oldu...benim eşimin dün çarşı iznini iptal ettiler .telefonda o kadar üzgündü ki...dokunsan ağlayacak gibiydi sesi;daha önce benimle hiç böyle bir ses tonuyla konuşmamıştı.harap,bitkin,yıkılmış...çok şaşırmıştım.cidden psikolojileri bozuluyor.dönüncede bir müddet toparlanamıyorlarmış.
ah canım ne güzel yazmıssın..üzüldüm fazlasıyla ama alttan alan yıne ben olucam sanırım malesef..bide iş buldum,mercedes-benz de, hemen haber beklıyolardı benden,ona sormadan haber vermek istemedıım..hosuna gider diye düsündm ona sormam,cnku pek ızın vermez oyle cok erkek giren yerlerde calısmama..
sabah arıycam adamı okul bıter bıtmez gelıyorum dıycem.. hakettı o bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?