349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

tabi ki var cnm uzun zaman sonra 2 gün görebilmişsin düşününce büyük şans hiç görüşmemiş arkadaşlarımız var.. sevdiğini görmüşsün daha önemli ne olabilir ki ya hiç göremeseydin bunu düşünüp sevinebilirsin.. çok sevindim ayrıca inş. hiç bi aksilik çıkmadan kavusursunuz canım

aynen cnm katılıyorum ayyy 5 aylığına gitmiş sende bu kadar üzüyorsun kendini ya 15 ay gitseydi diyorlar ya öldüresim geliyor onları!.. birincisi adam üniversite mezunu ve kaç yaşına gelmiş işini bile bırakıp askere gidio onuda 15 aymı yapsın.. ikincisi kısa dönem gitmicek olsaydı da şuanda evli olmazdım yani evli olarak beklemezdim onu..

oyy çok teşekkür ederim canım inşallah hepimiz gün be gün temelli kavuşmaya yaklaşıyoruz dostlar

B-fire gitmene ne kadar sevindim anlatamam:) sence gitmeyeceğe mi? Ne bileyim 30 dakika sürüyormuş ve 110 tl istediler. Çevremde hiç giden de yok,yorumlarını merak ediyorum .sıkılaşmak istiyorum ama en fazla 1ay gidebilirim,yeterli olur mu? Plates adresleri için teşekkür ederim:)

öyle moralim bozukki dokunsalar aglıycam 14ü yanı bu gece askerımın dogum gunu..bnı 7 gıbı aradı mısafrmz vardı çok konusamadık yemekteydım..kapattık oyle benmde hıc ıcıme sınmedı aradım aradım hep mesguldü..snra 10da bıdaha denedım sansımı caldı actı bırısı,istedim çagırdı telefona,efendm dedı,doğum gunun kutlu olsn bıtanem dedım..sana senı arayacagmı soylemıstım neden aradın saat 10 farkndamısın ben 9.30da yatıyorum yatagımdan kaldırdın dedı..özür dilerimm uyandırmak ıstemedım sadece yanında oldugumu bıl ıstedım dedım..iyi geceler dedı kapattı napıyım ben smdı ya napıyıımm tamam askerde streslı bıde kutahyada karantınadalar carsıları ıptal oldu gergın falan ama boylede olmazkı cok uzuldm bdaha asla aramıycam napıyosa yapsn dedm ama ıcım yandı onlar nasl orda streslıyse bızde burda oyle degılmıyız,brazda onlar sabırlı olmayı öğrense.. benı sabah 6 da bıle arasa neden aradn demıyorum aksıne mutlu oluyorum,o neden öyle değııll :26:

rica ederim canımcım, tabi ki birbirimizden fikir almak iyi oluyor. aylık 110a geliyor demek... ben 3 aylık üye oldum 1ay da hediye kampanyası vardı ve aylığı 75e geliyor bu şekilde o yüzden uygun gelmişti fiyatı. yani şöyle, hocayla çalışmak güzel oluyor. en azından hareketleri tam yaptırıyorlar. 30 dk spordan sonra soğuma hareketleri yapılıyor 10 dk falan, ama o arada soğumaya geçince hoca insiyatifine göre mekik ve pilates hareketleri yaptırabiliyor. bence 1 ay git canım, sonra tempo kazanmış olursun ve ebruyla pilatese devam edersin evde? ne dersin? hani vücudun alışır ve kendin devam edebilecek moda girmiş olursun. tabi önceden spor geçmişin varsa bence direk bfite gitmeden ebruyla da yapabilirsin çünkü kadın feci bişi, yani işinde çok iyi maşallah

canım içini ferah tut bu zamanlarda en buyuk fedakarlık bızlerı dusuyo kendın gıbı dusunme bak bı arkadasım geldı askerden cocugun pskolojısı bozulmus bıldıgın. orda bırısıyle mı tartıstı ne oldu ne bıttı bılemıyorsun kı acaba kalkırdılar laf mı ettıler mıllet orada gergın yanı kesınlıkle hıc bısı olmamıs gıbı yıne onun yanında ol geldıgınde acısını cıkarırsın :)

çok kırıldım ama bıde benm bı huyum var,bikez kırılınnca özür dilenene kadar normale dönememm..sabaha varır farkına umarım.....

Ne kadar heyecanlısındır şimdi:)ben hiç karamsar olmadım,sanırım kişinin yapısıyla alakalı.kocam gittiğinden beri hiç ağlamadım,zaten çooooook zor ağlayan biriyim.evlenirken baba evindençıktığım günde ağlayamamıştım.çok isterdim ama ağlayıp rahatlayamıyorum. Sana tavsiyem 2günün tadını çıkar,aklına ayrılacağınızı getirip ağzınızın tadını kaçırma.her anı dolu dolu yaşayın.ayrılırkende güçlü gözükmeye çalış,onlar bizden çok daha zor durumdalar.bizim desteğimize ihtiyaçları var. Gün gelecek kavuşmamıza 1 gün kalacak:)

çok kırıldım ama bıde benm bı huyum var,bikez kırılınnca özür dilenene kadar normale dönememm..sabaha varır farkına umarım.....

en azından o askerdeyken bu huyunu en mınımuma ındırmeye calıs. mutlaka bır problem vardır cunku en cok sana ıhtıyacı olduugu donem. bak ben mektup atacaktım adresını net bı sekılde ıstedım msj atarım dedı bır telefonu 20 kısı kullanıyo cep telefonu ayarlamıslar bugun aramadı bende aramaya cekındım cok uzuldum bı heyecanla mektup yazdım kafama gore gondersem gıdecekmı ulasacakmı dıye dusunucem oda bugun donmedı bana. ama yarın aradıgında hıc bısı olmamıs gıbı davranıcam ole olmak zorundayım. askerlıgı erkekler bı de cook fazla buyutuyolar haklılar ama suyunu cıkarıyolar

canımmm üzücü olmuş ama sadece askerlikte değil, sivil hayatta da kadın olarak sadece erkekleri değil toplumu çekip çeviriyoruz diye düşünüyorum. hani bu göreve belki biz talip olmadık ama toplumumuzda maalesef yuvayı dişi kuş yapar mantığı ile ilişkilerde dahi kadına daha fazla görev düşüyor... seni çok iyi anlıyorum, bizler asker yarenleri olarak, hem kendi derdimize hem de onların dertlerine yanıyoruz. sorumluluğumuz az değil. ama bu da geçici bir süreç. senin özlemini iyi niyetini çok iyi anlıyorum, belki normal şartlarda askerin de anlardı ama dönüp dolaşıp askerlik psikolojisine geliyoruz... canım gerçekten orada çok değişik oluyorlar. benimki normalde çok uyumlu, sakin ve uysaldır. yemin töreninden sonraki gün öyle dolmuştu ki içi, en ufak bir şeyde bana terslenip durdu, tripler, aramamalar vs vs... hani hepsi aynı şeyi yapıyor. bir de dengesizleşiyorlar... güzelce konuşurken birden terslenmeler falan... :s o kadar erkek beraber kalınca bence hormonları da yükseliyor ve daha bi lan lun erkeği moduna giriyorlar...

uzun lafın kısası hepimiz askerlerimizi seviyoruz ve biliyoruz ki bu süreç geçici, kavuştuğumuzda onlara süre tanıyacağız ve rahatlayacaklar, stres atacaklar. sonrasında her şey daha bi güzel olacak inşallah kızlar... biz onları her halleriyle sevip kabul ediyoruz. o yüzden bu tavır senin kişiliğine değil canım, spesifik değil, sadece havaya uzay boşluğuna giden bir tepki gibi düşün... üzme kendini, konuşur anlaşırsınız

bakalım gelsınlerde görücez hemen btsn artk yaa off

Sen sonuna kadar haklısın, eminim o da hatasının farkına varıp gönlünü alacaktır.başka zaman olsa böyle davranmaz,askerde psikolojileri bozuluyor.hele ki yemin törenleri iptal oldu...benim eşimin dün çarşı iznini iptal ettiler .telefonda o kadar üzgündü ki...dokunsan ağlayacak gibiydi sesi;daha önce benimle hiç böyle bir ses tonuyla konuşmamıştı.harap,bitkin,yıkılmış...çok şaşırmıştım.cidden psikolojileri bozuluyor.dönüncede bir müddet toparlanamıyorlarmış.

pikolatacım çok teşekkür ederim, gerçekten de heyecanlıyım ne giyeceğimi düşünüyorum ve diğer hazırlıklar var aklımda iyilik meleği oldum kayınvalideme vs. hediye aldım ben de çok sulu gözlüyümdür ama askerden önce de gide gele alıştım artık sanırım. benim için önemli olan, döndüğümde evde yapacak bir şey olması mesela çalıştığım dönem işe dönmem lazım diyordum, şu an spor salonuna kayıtlıyım gelmem lazım vs gibi. çok haklısın canım inşallah tadını çıkarırız. ama şunu biliyorum ki evden çıkarken ve kınada feci ağlarım neyse, mutluluk gözyaşları olsun da... onu askere ilk gönderirken full kadro ağlaşıyorlardı bir ben tuttum kendimi, yine tutarım inşallah.

ah canım ne güzel yazmıssın..üzüldüm fazlasıyla ama alttan alan yıne ben olucam sanırım malesef..bide iş buldum,mercedes-benz de, hemen haber beklıyolardı benden,ona sormadan haber vermek istemedıım..hosuna gider diye düsündm ona sormam,cnku pek ızın vermez oyle cok erkek giren yerlerde calısmama..
sabah arıycam adamı okul bıter bıtmez gelıyorum dıycem.. hakettı o bunu

2 gün çarsısı vardı onlarında..nasl sevnmıstı son anda ıptal ettıler..oda haklı ama nolursa olsn yapmamalıydı oyle bsy..soncta dogum gunu nasl heveslıydm

canım benimm, döndüklerinde var ya, dünyada eşi benzeri bulunmaz olan kadın olduğumuzu anlayacaklar, daha doğrusu şu an da anlıyorlar ama inan ki nazları geçtiğinden yapıyorlar bunları. benimki ailesine gaaayet normalken, düşün ki kameradan konuşuyoruz ailesi yanındayken- onlara bir şey söylerken yüzü normal, benimle konuşurken asık mı asık! gülsem mi ağlasam mı bilemedim ama biz onların eşi, dert ortağıyız. kötü günlerinde onlara destek olan kadını geldiklerinde el üstünde tutacaklarına, bizi hangi tahta oturtacaklarını şaşıracaklarına emin olmalıyız asker beklemek, bir de üzerine böyle naz çekmek her kıza nasip olmaaaazzz
hele bi gelsinler, evimizin sultanları olacağız kızlar

buarada işin hayırlı olsun canım, benimki de aynı öyle, o yüzden sormadan aynı şekilde ben de sözleşme imzalamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…