1 ay ben de deneyim.fiyatta anlaşırız umarım,2kişi gideceğiz ve hergün gidemem.bebişten fırsat buldukça artık.spor geçmişim çok yok.bir ara. Fıtnes yaptım sonra plates. Evde yaptığım için pek düzenli olmadı.tek derdim vücudumun sıkılaşması.kocam dönene kar taş gibi olmak istiyorum:)rica ederim canımcım, tabi ki birbirimizden fikir almak iyi oluyor. aylık 110a geliyor demek... ben 3 aylık üye oldum 1ay da hediye kampanyası vardı ve aylığı 75e geliyor bu şekilde o yüzden uygun gelmişti fiyatı. yani şöyle, hocayla çalışmak güzel oluyor. en azından hareketleri tam yaptırıyorlar. 30 dk spordan sonra soğuma hareketleri yapılıyor 10 dk falan, ama o arada soğumaya geçince hoca insiyatifine göre mekik ve pilates hareketleri yaptırabiliyor. bence 1 ay git canım, sonra tempo kazanmış olursun ve ebruyla pilatese devam edersin evde? ne dersin? hani vücudun alışır ve kendin devam edebilecek moda girmiş olursun. tabi önceden spor geçmişin varsa bence direk bfite gitmeden ebruyla da yapabilirsin çünkü kadın feci bişi, yani işinde çok iyi maşallah
canım benimm, döndüklerinde var ya, dünyada eşi benzeri bulunmaz olan kadın olduğumuzu anlayacaklar, daha doğrusu şu an da anlıyorlar ama inan ki nazları geçtiğinden yapıyorlar bunları. benimki ailesine gaaayet normalken, düşün ki kameradan konuşuyoruz ailesi yanındayken- onlara bir şey söylerken yüzü normal, benimle konuşurken asık mı asık!gülsem mi ağlasam mı bilemedim ama biz onların eşi, dert ortağıyız. kötü günlerinde onlara destek olan kadını geldiklerinde el üstünde tutacaklarına, bizi hangi tahta oturtacaklarını şaşıracaklarına emin olmalıyız asker beklemek, bir de üzerine böyle naz çekmek her kıza nasip olmaaaazzz
hele bi gelsinler, evimizin sultanları olacağız kızlar
buarada işin hayırlı olsun canım, benimki de aynı öyle, o yüzden sormadan aynı şekilde ben de sözleşme imzalamıyorum.
1 ay ben de deneyim.fiyatta anlaşırız umarım,2kişi gideceğiz ve hergün gidemem.bebişten fırsat buldukça artık.spor geçmişim çok yok.bir ara. Fıtnes yaptım sonra plates. Evde yaptığım için pek düzenli olmadı.tek derdim vücudumun sıkılaşması.kocam dönene kar taş gibi olmak istiyorum:)
nasıl gaza geldm heveslendmdüşüncesi bile nasıl yumusattıı evımın kadını olucamm
sağol canıım ınsallah hayırlı olur..ona dormadan yapmak ıstemezdm ama,benım keyfımı bekleyemez elın adamı yanı..öyle davranmasaydıda sorsaydm
öyle tabi canımohooo var ya, aklımdaki her şeyi yapmaya kalksam şafak bitene kadar ancak yetişir havalar güzel olsa, eminönünden çıkmam kına fikirleri için
349. dönem yarenleri gelin oluyor
evet kızlar, asker beklerken neler öğrendik? sanırım ben moralim bozulunca böyle hayaller kurmayı öğrendim :)
öyle tabi canımohooo var ya, aklımdaki her şeyi yapmaya kalksam şafak bitene kadar ancak yetişir havalar güzel olsa, eminönünden çıkmam kına fikirleri için
349. dönem yarenleri gelin oluyor
evet kızlar, asker beklerken neler öğrendik? sanırım ben moralim bozulunca böyle hayaller kurmayı öğrendim :)
öyle moralim bozukki dokunsalar aglıycam14ü yanı bu gece askerımın dogum gunu..bnı 7 gıbı aradı mısafrmz vardı çok konusamadık yemekteydım..kapattık oyle benmde hıc ıcıme sınmedı aradım aradım hep mesguldü..snra 10da bıdaha denedım sansımı caldı actı bırısı,istedim çagırdı telefona,efendm dedı,doğum gunun kutlu olsn bıtanem dedım..sana senı arayacagmı soylemıstım neden aradın saat 10 farkndamısın ben 9.30da yatıyorum yatagımdan kaldırdın dedı..özür dilerimm uyandırmak ıstemedım sadece yanında oldugumu bıl ıstedım dedım..iyi geceler dedı kapattı napıyım ben smdı ya napıyıımm tamam askerde streslı bıde kutahyada karantınadalar carsıları ıptal oldu gergın falan ama boylede olmazkı cok uzuldm bdaha asla aramıycam napıyosa yapsn dedm ama ıcım yandı onlar nasl orda streslıyse bızde burda oyle degılmıyız,brazda onlar sabırlı olmayı öğrense.. benı sabah 6 da bıle arasa neden aradn demıyorum aksıne mutlu oluyorum,o neden öyle değııll :26:
pikolatacım çok teşekkür ederim, gerçekten de heyecanlıyımne giyeceğimi düşünüyorum ve diğer hazırlıklar var aklımda iyilik meleği oldum kayınvalideme vs. hediye aldım ben de çok sulu gözlüyümdür ama askerden önce de gide gele alıştım artık sanırım. benim için önemli olan, döndüğümde evde yapacak bir şey olması mesela çalıştığım dönem işe dönmem lazım diyordum, şu an spor salonuna kayıtlıyım gelmem lazım vs gibi. çok haklısın canım inşallah tadını çıkarırız. ama şunu biliyorum ki evden çıkarken ve kınada feci ağlarım neyse, mutluluk gözyaşları olsun da... onu askere ilk gönderirken full kadro ağlaşıyorlardı bir ben tuttum kendimi, yine tutarım inşallah.
kesinlikle sabretmeyiben çok sabırlı bi insan değilim normalde askerim bile şokta ve gerçekten sabretmeyi öğrendim bunu kazandırdı özlem bana:2:
Ben de eşim dönsün psikoloğa gideceğim.ağlamak için:) bakıcıda büyüdüğüm düşünülürse,çocukluk dönemime inmek gerek:)
Anca plan yapınca,hedef koyunca geçiyor günler,birde benim kızım çok hareketli. Önünde arkasında dolanmaktan gün nasıl geçiyor anlamıyorum.iyiki kızım var diyorum.
biz hep "ay aman bizim askerliğimiz bitmiş bile bak bir ayı da geride bıraktık amanda aman geriye pek bişi kalmamış" diyip onları avuturken acaba bizim burada 1 günü 1 yıl gibi geçirdiğimizin farkındalar mı merak etmiyor değilim. her telefon konuşmamızda ne kadar canım sıkkın olursa olsun ki serumlu halimle ben çok iyim ayy herşey çok iyi moduna girerken bile onun en ufak bişide beni kırabilir hale gelmesi daha çok yıpratıyor beni. o kadar çok kafasına takıyor ki bu askerliği ne kadar zor şey varsa üstüne çekmeyi de başarıyor. bildiğiniz ben burada yapmadığım şaklabanlık kalmıyor sırf onun morali hep iyi olsun diye. kızlarrrr yılmak yok desteklemeye devam elbet bitecek bu askerlikte
dertlendirmek istemezdim ama benden herkese gelsin :)
gülay-ellerini çekip benden - YouTube
yani, üzülüyoruz özlüyoruz ama aynı zamanda bardağın dolu kısmından bakarsak, edindiğimiz güzel şeyler de var konuştuğumuz örneklerdeki gibi :) diye yeni bir teselli yolu buldum bugünbence çok güzel bir kazanım elde etmişsin canım, tebrik ediyorum. çünkü sabır hayatımızın her alanında bize lazım ve bazen bizim durumumuzdaki gibi zorla elde ediliyor, hani sabretmek zorunda olmadan kazanılmıyor
herkese iyi akşamlar kızlarbu gece burası ne kadar kalabalık, ne güzel sohbetler dönüyor çok sevindim
çok haklısın canım, ama bu tecrübe çoğu askerimiz için hayatlarındaki ilk zorlu mücadele gibi olabiliyor. her şeyleri engelleniyor, saatler, her şeyi seremoniyle ve sıra bekleyerek yapmalar... bence geldiklerinde daha güçlü olacaklar bizim de desteğimizle. ben nişanlımın gitmesine çok sevindim hatta kendisine de gitmeden söyledim, çünkü bir erkeğin hayatında yaşaması gereken bir tecrübe olduğunu düşünüyorum. benimki ailesinden başka bir yerde ilk kez bu kadar uzun kaldı... biz bu deneyim olmadan evlensek, ailesi evlenmemize bile alışabilir miydi bilmiyorum... ama artık ayrı olmaya alışacaklar inşallah ve bundan dolayı oğlumuzu bizden ayırdı gibi bir psikolojiye düşmeleri engellenmiş olacak otomatik olarak
iyi geceler canımburanın sohbetini çok seviyorum ben ya birbirinin halinden anlayan insanlar... başka bir yerde bulunmaz herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?