349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

1 ay ben de deneyim.fiyatta anlaşırız umarım,2kişi gideceğiz ve hergün gidemem.bebişten fırsat buldukça artık.spor geçmişim çok yok.bir ara. Fıtnes yaptım sonra plates. Evde yaptığım için pek düzenli olmadı.tek derdim vücudumun sıkılaşması.kocam dönene kar taş gibi olmak istiyorum:)

nasıl gaza geldm heveslendm düşüncesi bile nasıl yumusattıı evımın kadını olucamm
sağol canıım ınsallah hayırlı olur..ona dormadan yapmak ıstemezdm ama,benım keyfımı bekleyemez elın adamı yanı..öyle davranmasaydıda sorsaydm

aa 2 kişi gidince indirim oluyor canım. buna sevindim, daha uyguna gelir size. o zaman hayırlı olsunnn.

öyle tabi canım ohooo var ya, aklımdaki her şeyi yapmaya kalksam şafak bitene kadar ancak yetişir havalar güzel olsa, eminönünden çıkmam kına fikirleri için
349. dönem yarenleri gelin oluyor
evet kızlar, asker beklerken neler öğrendik? sanırım ben moralim bozulunca böyle hayaller kurmayı öğrendim :)

kesinlikle sabretmeyi ben çok sabırlı bi insan değilim normalde askerim bile şokta ve gerçekten sabretmeyi öğrendim bunu kazandırdı özlem bana:2:

önce bi gelnce burnundan getıreyımdeee

canım üzülme ya, belki de ilkkez doğumgününde yalnız kaldınız onun verdiği bi duygusallıkta var sende.. özel bişey yapamamış olmanın verdiği bi üzüntü de var.. bişeyler yapmak istemişsin onu mutlu etmek istemişsin eminim mutlu olmuştur da aslında ama belli etmeye ne güçleri ne psikolojileri el veriyoo.. yrn konustugunuzda üzüldüğünü dile getirebilirsin ama normal bi hayat yaşamıyolar orda biraz daha sabır canım biraz daha..

Ben de eşim dönsün psikoloğa gideceğim.ağlamak için:) bakıcıda büyüdüğüm düşünülürse,çocukluk dönemime inmek gerek:)
Anca plan yapınca,hedef koyunca geçiyor günler,birde benim kızım çok hareketli. Önünde arkasında dolanmaktan gün nasıl geçiyor anlamıyorum.iyiki kızım var diyorum.

kesinlikle sabretmeyi ben çok sabırlı bi insan değilim normalde askerim bile şokta ve gerçekten sabretmeyi öğrendim bunu kazandırdı özlem bana:2:

yani, üzülüyoruz özlüyoruz ama aynı zamanda bardağın dolu kısmından bakarsak, edindiğimiz güzel şeyler de var konuştuğumuz örneklerdeki gibi :) diye yeni bir teselli yolu buldum bugün bence çok güzel bir kazanım elde etmişsin canım, tebrik ediyorum. çünkü sabır hayatımızın her alanında bize lazım ve bazen bizim durumumuzdaki gibi zorla elde ediliyor, hani sabretmek zorunda olmadan kazanılmıyor

biz hep "ay aman bizim askerliğimiz bitmiş bile bak bir ayı da geride bıraktık amanda aman geriye pek bişi kalmamış" diyip onları avuturken acaba bizim burada 1 günü 1 yıl gibi geçirdiğimizin farkındalar mı merak etmiyor değilim. her telefon konuşmamızda ne kadar canım sıkkın olursa olsun ki serumlu halimle ben çok iyim ayy herşey çok iyi moduna girerken bile onun en ufak bişide beni kırabilir hale gelmesi daha çok yıpratıyor beni. o kadar çok kafasına takıyor ki bu askerliği ne kadar zor şey varsa üstüne çekmeyi de başarıyor. bildiğiniz ben burada yapmadığım şaklabanlık kalmıyor sırf onun morali hep iyi olsun diye. kızlarrrr yılmak yok desteklemeye devam elbet bitecek bu askerlikte

hmm anlıyorum canım... maşallah, Allah bağışlasın kızını, kulağa çok eğlenceli geliyor, ben zaten kız çocuklarına bayılırım öpüyorum ikinizi de o zaman :)

iyi geceler kızlar :) facebook grubu acıldı ama burayı unuttuk falan demeyın uzulyorum:S ben buraya da gırıyorum.smdı tum yazılanları okudum.kımınde uzuldum kımınde guldum.Allah kutahyadaki askerlerimize ve onları bekleyenlere sabır versin.çok uzuldum askerlık bıze cok sey ogretıo bencede.gun gecsın dıye hayaller kuruyorum bende.bos bos beklıyorum bazen anlamsız.daha onumde 1 yılım var benım ve Allah o sabrıda ınsallah verır.Herkes gıbı bende birtanemi cok ozledım herkes sevdıgıne sag salım kavusur ınsallah .......

çok haklısın canım, ama bu tecrübe çoğu askerimiz için hayatlarındaki ilk zorlu mücadele gibi olabiliyor. her şeyleri engelleniyor, saatler, her şeyi seremoniyle ve sıra bekleyerek yapmalar... bence geldiklerinde daha güçlü olacaklar bizim de desteğimizle. ben nişanlımın gitmesine çok sevindim hatta kendisine de gitmeden söyledim, çünkü bir erkeğin hayatında yaşaması gereken bir tecrübe olduğunu düşünüyorum. benimki ailesinden başka bir yerde ilk kez bu kadar uzun kaldı... biz bu deneyim olmadan evlensek, ailesi evlenmemize bile alışabilir miydi bilmiyorum... ama artık ayrı olmaya alışacaklar inşallah ve bundan dolayı oğlumuzu bizden ayırdı gibi bir psikolojiye düşmeleri engellenmiş olacak otomatik olarak

hayata hep iyi tarafından bakmak güzel tabi kazandırdıklarını düşünücek olursak her hayırda bir şer, her şerde bir hayır vardır gerçekten)

heheh çok güzel bi çıkarım olmuş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…