ama senden ayrı gezen, yürek değil beden oldu...
aaah açıyorum canım, çok severimmmm bu şarkıyı
sağ ol canımhmm öyleyse defalarca başa saracağına eminim canım iyi dinlemelerr :)
evet canım, ben de ara ara girip baktım tenhaydı bugünaynen öyle cnm, sonuçta hepimiz aynı sıkıntıdayız, bizi bitek biz anlayabiliyoruzbende hergün fırsat buldukça giriyorum buraya ama pek kimse yoktu
Kızlar ne oldu biliyor musunuz? Askerimin acemiliği bitti, onca zaman yatağın kapıya mı cama mı yakın, nedir ne değildir diye sormamış olduğumu anladımçok komikti, bugün sordum, biraz geç oldu ama ve hayalimdeki gibi çıktı yatağının konumu çok şaşırtıcıydı, hep gözümün önüne geliyordu tam kapının karşısında olduğu, gerçekten de öyleymiş kapıdan hava alıyorum diyor
kızlar offfff ya geçmek bilmeyen günlerde napıyosunuzz içim çok acıyo ya depresyondayımkendimden geçtim ben zorladım gitsin diye hiç bu kadar ağır geleceğini tahmin etmemiştim yanına da gidemıyorum çok kotuyumm((((((((
günaydınn ben bugün çok yoğunum hepinize kolay gelsin :)
günaydın kızlar herkese iyi ve sağlıklı haftalar olsun inşallah :) nehirnil nasıl oldun canım iyileştinmi? bide yemek takımını aldınmı?
günaydınlar herkeseböyle çeyiz hazırlığı falan derken eminim zaman daha güzel ve hızlı geçiyordur
Günaydın tatlım çabucak geçirecegimiz bir hafta olsun inşallahdaha iyim canımcım bogaz agrılarım azaldı gribim duruyor yemek takımımıda aldım çoçuklar gibi sevindim ya bir çatal bıçak takım yaptım ikizi gibi ama askerimi ikna edemiyorum dondurma kaşıgı gibi kaşık istemiyormuş ama çokgüzel uydu
daha iyi olmana sevindim canım :) neden ikna edemiyorsun dondurma kaşığı gibi olduğunu nerden biliyor onlar bize bıraksınlar bu işi bu bizim uzmanlık alanımızsen uydurduysan takımını al canım bakma derim yinede sen bilirsin
canım çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum tez zamanda hepimizin kavuşması dileğiyle
öyle moralim bozukki dokunsalar aglıycam14ü yanı bu gece askerımın dogum gunu..bnı 7 gıbı aradı mısafrmz vardı çok konusamadık yemekteydım..kapattık oyle benmde hıc ıcıme sınmedı aradım aradım hep mesguldü..snra 10da bıdaha denedım sansımı caldı actı bırısı,istedim çagırdı telefona,efendm dedı,doğum gunun kutlu olsn bıtanem dedım..sana senı arayacagmı soylemıstım neden aradın saat 10 farkndamısın ben 9.30da yatıyorum yatagımdan kaldırdın dedı..özür dilerimm uyandırmak ıstemedım sadece yanında oldugumu bıl ıstedım dedım..iyi geceler dedı kapattı napıyım ben smdı ya napıyıımm tamam askerde streslı bıde kutahyada karantınadalar carsıları ıptal oldu gergın falan ama boylede olmazkı cok uzuldm bdaha asla aramıycam napıyosa yapsn dedm ama ıcım yandı onlar nasl orda streslıyse bızde burda oyle degılmıyız,brazda onlar sabırlı olmayı öğrense.. benı sabah 6 da bıle arasa neden aradn demıyorum aksıne mutlu oluyorum,o neden öyle değııll :26:
Askerde hasretle ikna ettim ettim ederim ben altından girip üstünden çıkıcam çok uydu hem yuvarlak olsun ne olucak yani ucu uzun istiyormuş gösteririm istersen tatlım
Askerde hasretle ikna ettim ettim ederim ben altından girip üstünden çıkıcam çok uydu hem yuvarlak olsun ne olucak yani ucu uzun istiyormuş gösteririm istersen tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?