349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

hmm öyleyse defalarca başa saracağına eminim canım iyi dinlemelerr :)
sağ ol canım aynen öyle oldu
aynen öyle cnm, sonuçta hepimiz aynı sıkıntıdayız, bizi bitek biz anlayabiliyoruz bende hergün fırsat buldukça giriyorum buraya ama pek kimse yoktu
evet canım, ben de ara ara girip baktım tenhaydı bugün

Kızlar ne oldu biliyor musunuz? Askerimin acemiliği bitti, onca zaman yatağın kapıya mı cama mı yakın, nedir ne değildir diye sormamış olduğumu anladım çok komikti, bugün sordum, biraz geç oldu ama ve hayalimdeki gibi çıktı yatağının konumu çok şaşırtıcıydı, hep gözümün önüne geliyordu tam kapının karşısında olduğu, gerçekten de öyleymiş kapıdan hava alıyorum diyor

hayırlı olsun canım.. benimde aklıma gelmedi bak sadece şunu sordum yanlız mı yatıyosun bikaç arkadaştan 2 kişilik yatakları birleştirip 3 4 kişi bir yattığını duyunca aklıma takıldı neyseki bizimki yatağında yanlız:)))))

kızlar offfff ya geçmek bilmeyen günlerde napıyosunuzz içim çok acıyo ya depresyondayımkendimden geçtim ben zorladım gitsin diye hiç bu kadar ağır geleceğini tahmin etmemiştim yanına da gidemıyorum çok kotuyumm((((((((

sanırım bu saaatte benden baska kımse kalmamıs, ortak derdımız aynı suan canım bende öyleyim gözüme damla uyku girmiyor

günaydın kızlar herkese iyi ve sağlıklı haftalar olsun inşallah :) nehirnil nasıl oldun canım iyileştinmi? bide yemek takımını aldınmı?

günaydın kızlar herkese iyi ve sağlıklı haftalar olsun inşallah :) nehirnil nasıl oldun canım iyileştinmi? bide yemek takımını aldınmı?

Günaydın tatlım çabucak geçirecegimiz bir hafta olsun inşallah daha iyim canımcım bogaz agrılarım azaldı gribim duruyor yemek takımımıda aldım çoçuklar gibi sevindim ya bir çatal bıçak takım yaptım ikizi gibi ama askerimi ikna edemiyorum dondurma kaşıgı gibi kaşık istemiyormuş ama çokgüzel uydu

günaydınlar herkese böyle çeyiz hazırlığı falan derken eminim zaman daha güzel ve hızlı geçiyordur

Son düzenleme:
günaydınlar herkese böyle çeyiz hazırlığı falan derken eminim zaman daha güzel ve hızlı geçiyordur

Günaydın canım evet çok heycanlı oluyor zaten böyle daha güzel geçiçegini düşünüyorum boş durmadan alıcam askerim gelene kadar bayagı bi eksik azaltıcam inşallah

daha iyi olmana sevindim canım :) neden ikna edemiyorsun dondurma kaşığı gibi olduğunu nerden biliyor onlar bize bıraksınlar bu işi bu bizim uzmanlık alanımız sen uydurduysan takımını al canım bakma derim yinede sen bilirsin

Askerde hasretle ikna ettim ettim ederim ben altından girip üstünden çıkıcam çok uydu hem yuvarlak olsun ne olucak yani ucu uzun istiyormuş gösteririm istersen tatlım

canım çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum tez zamanda hepimizin kavuşması dileğiyle

teşekkürler nevacım kütahya bizi mahvettihala üzüntüsü geçmedi

haklısın bencede ama kütahya olayı insanda psikoloji bırakmadı neye nasıl tepki vermemiz gerekiyo onlarda bizlerde bilmiyoruz. Benimkide demin aradı kaçıp gelesim var dedi mesela o kadar bunaldık artık

Askerde hasretle ikna ettim ettim ederim ben altından girip üstünden çıkıcam çok uydu hem yuvarlak olsun ne olucak yani ucu uzun istiyormuş gösteririm istersen tatlım

tabi canım bakmak isterim yemek takımından bir örnek gösterirsen bende uyup uymadığı konusunda yorum yapabilirim sana

mutlu günlerde kullan nehircim sen kendi bildiğin gibi yap tabak-kaşık-bardak uyumunu sen daha iyi bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…