- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
tabi canım bakmak isterim yemek takımından bir örnek gösterirsen bende uyup uymadığı konusunda yorum yapabilirim sana
Bu aldıgım takım tatlım
Eki Görüntüle 603949
Buda daha öncede göstermiştim askerime ordan begenmiyor işte o çatal kaşık ama yanyana ordada kombinlemişler hep bu yemek takımıyla magazada
Eki Görüntüle 603950
Büyür inşallah canımcım resimler yorumunu bekliyorum güzel değillerse söyle bana
Burda daha net çatal kaşık tatlım
Eki Görüntüle 603951
canım yemek takımın çok şık çok modern ve kibar ama çatal bıçak takımı pek benim beğendiklerimden değil tabi uyum konusunda bişey diyemiycem canlı görmediğim için ama ben sapları ve uçları daha ince olanları daha çok beğeniyorumofff daha farklı bir model bakabilirsin bence. umarım incitmiyorumdur seni ama açıkca soylemeyi tercih ettim
Teşekkür ederim tatlım aslında bunu değilde ben şu modeli daha çok begeniyordum oraya gidince kardeşim bunu göstedi ordada kombin yapınca aklım buna kaydı bende aynen senin gibi ucu sivri modelleri begeniyorum zaten büyük ihtimal bu olucak sende böyle söyledigine göre ben begendigimden vazgeçmiyim ve hiç iknayla ugraşmıyım
Eki Görüntüle 603963
Eki Görüntüle 603959
bu tencere takımım canım sapları mor
Eki Görüntüle 603961
buda çatal bıçak takımım çok ince sapları var bide parlaklığı çok aklımı çeldi tabii
ewt bu diğerinden daha iyi duruyor daha kibar diğerinin hatları çok yuvarlak olduğundan kullanmaktada zorluk çekebilirsin
Çok güzeller canım tencere takımının modelini begenmiştim bende çatal kaşıgı ilk defa gördüm çok zarif ve kibarmış mutlulukla kullan tatlım benimde aklımda var bir tencere seti çelik çok begeniyorumda ona hiç girmiyim
Eki Görüntüle 603970
ewt canım bu gösterdiğin tencere takımı çok güzelmiş çok sıkıştırma birini bitir diğerini öyle al derim
Benim nerdeyse herseyim tamam, bi misafir yemek takimim bide kahvalti takimim yok. Ha bide tava almadim hiç. Önericeğiniz yerler varmi bana fiyatida böyle cok tuzlu olmayan :))
Teşekkür ederim canımcım öyle yapıcam ama bu tencere takımını araya sıkıştırmam lazım annem görmeden verdigin paraya set alınır diye kızıyor çaktırmadan alıcam ben
:))) seni yaramaz :))) için nasıl edicekse öyle yap canım benim için güzel alışveriş yapmak nekadar önemliyse ucuzunu bulmakta okadar önemli bikerede çıkardım hepsini valla :)) annende sana kıyamadığından söylüyodur. valla maaşımın son kuruşuna kadar taksitlerime ödüyorum ama ben tv mi bile aldım beyaz eşyada tamam sadece ankastre fırınım kaldı geriye
Benim beyaz eşyalar işi tamam sayılır canım almadım sadece
Nekadar güzel hepsini halletmişsin sen tatlım ohh Allahım huzurla agzınızın tadıyla kullanmayı nasip etsin canım benim.Evet uygun olması tabiki önemli ama işte gönlüm vazgeçmiyor birde daha zamanım varya yavaştan hepsini çıkarırım diyorum aradan hepsini tamamlarım evlenene kadar inşallah Allahım nasip ederse
ewt zamanın olması avantaj benim evlilik kararım çok ani olduğundan birde daha önce bu taraklarda bezim olmadığından hiç çeyiz falan durumum yoktu ağustosa evleniyorum ben aman allahım :)) mecbur kısa zamanda hepsini halletmem gerekiyordu senin anlıyacağın
Canım teflonmu seramikmi düşünüyorsun tavayı teflonda tefalden şaşma derim digerlerine göre pahalı ama teflonu çok iyi birkere almak var seramikte esseyi falan öneriyorlar uygun sanırım fiyatları tam bilemedim şimdi :18:
Teflon istiyorum evdede hep tefal kullanir annem kendimi bildim bileli iyiler, esseye baktim setlerinin fiyatlari cok uygun ama tefale hic girmedim, kizlar beyaz esyadami bizim ceyizden firin falan :/ ben mutfak gereclerini alcaz bitcek saniyodum, bende agustos-eylul gibi evleniyorum herseyi ben hallediyorum simdi benimkide ev aldirdi simdi bide onu diziyorum nasil yetiscekkk bu kadar sey
Yetişir canım yetişir senin bu askerlik daha çabuk geçer hatta negüzel telaştan anlamıycaksınTefalden şaşma tatlım fabrika magazalarına git kampanyaları oluyor zaten bende bir 3 tane tava alıcam farklı ebatlarda birde pilav tenceresi alındımı teflon tamamdır İnsanın elinde parası oldumu aslında hepsini birandada alıp çıkıyor içinden sadece hepsi yük olmasın diye böyle önceden alıp ödüyoruz işte ben bakıyorumda erkegin işi daha kolay ohh birkaç takımları alıyorlar bitiyor bizim mutfak eşyları ev tekstili sonra beyaz eşyalardan ıncık cıncık Allah herkesin yardımcısı olsun işin içinden çıkılmıyor :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?