- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Bizim erkeğe hiç iş kalmadi valla, ben askerdeyken hepsini hallet geldigimde beni al hemen eve gotur goster dedi, butun takimlar, benim ceyizlerim tum ev esyalari bana kaldi, hesabima parayi yolladi cekildi al hallet diye, bitek yatak odasina dokunma dedi, bi odayida bos birak dedi, tüm yük kaldimi bana boyle :/ hangisini halletcegimi sasirdimm.
selam kızlaroooh ne güzel çeyiz muhabbeti dönüyor çok heycanlı oluyor gerçekten tadını çıkarın iyice araştırmadan tüm markalara bakmadan almayın derim sonra başka modeli görüp de içinizde kalmasın ama görür görmez vurulduysanız gezmeye de gerek yok tabi
Hoşgeldin canım evet çok heycanlı tatlı telaşlar yaşadın biliyorsunben zaten planlı hep hareket ediyorum heryeri gezerim modellere bakarım kafama hangisi yattıysa ve hangi ürün hangi markada daha iyi oluyor seçeneklerini gözönüne aldıktan sonra çünkü mesela teflonda tefal iydir camda paşabahçe tarzında öyle daha rahat oluyor sen nasılsın tatlım eşinle haberleşebiliyormusun orda şuan kızamık salgını var karantinada askerlerimiz :2:
kızlar ben geldimmm hiç güzel haberlerim yok
11 ocak'a kaç zaman gün saydım mert'ime kavusucam diye ağladım zırladım ama hep kaldı 2 gün, 1 gün diye diye bitirdim günlerim
sabahın beşinde heycandan kalktım hiç uyuyamadım sonra annesine gittim hazırlandık kütahya'ya yola çıktık gizli buzlanma varmış diye
yavaş yavaş gittik hatta mert'e sarılmanın hayalini kurdum o bana mavi asker kıyafetiyle gelcekti önce bakıcaktı birbirmize biraz gözlerm dolucaktı ilk bana sarılcaktı falan
oraya gittik 11'de 1de bizi alıcaklarını söylediler sevdiğim tekrar aradı sana kavusmaya dakikalar kaldı dedi
sonra bi kalabalık gördüm hepsi komutanın yanına toplanmış kalbimin sıkıştığını hissettim ve o haberi verdi 'askeriyenin aldığı karara göre herkes gidebilir 15 gün sonra görebilirsiniz' dedi tabi herkes isyan etti nefes alamadım annesi bi yanda ağladı ablası bi yanda :S çok doldum ama ağlamadım onun yerine isyan ettim bagırdım "almadan gitmem!" dedim tabi nafile 4 saat sonunda paşa paşa soğukta herkes evine dönmek için yola çıktı kimseye göstermediler yemin töreni oldu diye yalan söylediler
amcam kalkıp van'dan oğlunu görmeye gelmiş 800 lira maaaşını cebine koyup sırf oğlu rahat etsin diye ona ucak bileti almış 15 gün sonra gelemicem diye harap oldu içim acıdı
bu nasıl bi askeriye ben anlamadım neymiş kızamık varmış türkiye geneline yayılırmış 15 gün daha üstüne koydular sevdiğim insana kavuşmam için...
hastanede yAttım o orda sinir krizi geçirmiş çoğu asker gibi hiç birşey söylemedim ve şimdi aramıyo bile...
evet aşı olmuşlar hayırlısı Allah'a emanet hepsi... bakalım bu hafta sonu acemi bitiyor artık sonrası nasıl olacak :44:
Canım çok üzüldüm gerçekten yemin töreninin iptal olmasına hele sizin acınızı sinirinizi düşünemiyorum o aileler oralar perişan oldu o gün söylenirmi o haberi dün yapsaydınız açıklama gerçekten çok vicdansızlar Allahım size sabır versin çok zor bir durum tatlım vardır inşallah bundada bir hayır diyebiliyorum sadece
ZHD canım 10 dakika dolmasını bekliyor burdan yazayım yok daha var yolculugada ben sıkıntı çektim bayagı direk otogardanmı aktarıyorlar? servis saatlerini ögrenmek lazım geç saat olunca bayagı sıkıntı çektim o yüzden hemen sorayım sana dedim
kızlar ben geldimmm hiç güzel haberlerim yok
11 ocak'a kaç zaman gün saydım mert'ime kavusucam diye ağladım zırladım ama hep kaldı 2 gün, 1 gün diye diye bitirdim günlerim
sabahın beşinde heycandan kalktım hiç uyuyamadım sonra annesine gittim hazırlandık kütahya'ya yola çıktık gizli buzlanma varmış diye
yavaş yavaş gittik hatta mert'e sarılmanın hayalini kurdum o bana mavi asker kıyafetiyle gelcekti önce bakıcaktı birbirmize biraz gözlerm dolucaktı ilk bana sarılcaktı falan
oraya gittik 11'de 1de bizi alıcaklarını söylediler sevdiğim tekrar aradı sana kavusmaya dakikalar kaldı dedi
sonra bi kalabalık gördüm hepsi komutanın yanına toplanmış kalbimin sıkıştığını hissettim ve o haberi verdi 'askeriyenin aldığı karara göre herkes gidebilir 15 gün sonra görebilirsiniz' dedi tabi herkes isyan etti nefes alamadım annesi bi yanda ağladı ablası bi yanda :S çok doldum ama ağlamadım onun yerine isyan ettim bagırdım "almadan gitmem!" dedim tabi nafile 4 saat sonunda paşa paşa soğukta herkes evine dönmek için yola çıktı kimseye göstermediler yemin töreni oldu diye yalan söylediler
amcam kalkıp van'dan oğlunu görmeye gelmiş 800 lira maaaşını cebine koyup sırf oğlu rahat etsin diye ona ucak bileti almış 15 gün sonra gelemicem diye harap oldu içim acıdı
bu nasıl bi askeriye ben anlamadım neymiş kızamık varmış türkiye geneline yayılırmış 15 gün daha üstüne koydular sevdiğim insana kavuşmam için...
hastanede yAttım o orda sinir krizi geçirmiş çoğu asker gibi hiç birşey söylemedim ve şimdi aramıyo bile...
Çarşı izinleri iptal oldu hafta içi belki çıkartırlar dedi askerim ama sanmıyorum sevinçleri kursaklarında kaldı resmen ya inşallah sorunsuz şu salgını atlatsınlarda gerisi artık gelir.Bu cuma dagıtımlar evet canım inşallah herkes için hayırlısı olsun inşallah rahat edebilecekleri bölümler yerler nasip olur
canım okurken tüylerim ürperdi..çok ama çok geçmiş olsun.. sizin acınızı bizler de burda paylaştık.. çok zor çok kötü bi durum yaşanmış, keşke olmasaymış veya öncesinde haber verselermiş, sölediğin gibi insanlar uzak yollardan geldiler.. Allah sabır versin canım vardır bu işte de bir hayır,askerin iyi olsun sağlıklı olsun inşallah o bile yeter,çok zor ama moral vermeye çalış canım..
biz hep "ay aman bizim askerliğimiz bitmiş bile bak bir ayı da geride bıraktık amanda aman geriye pek bişi kalmamış" diyip onları avuturken acaba bizim burada 1 günü 1 yıl gibi geçirdiğimizin farkındalar mı merak etmiyor değilim. her telefon konuşmamızda ne kadar canım sıkkın olursa olsun ki serumlu halimle ben çok iyim ayy herşey çok iyi moduna girerken bile onun en ufak bişide beni kırabilir hale gelmesi daha çok yıpratıyor beni. o kadar çok kafasına takıyor ki bu askerliği ne kadar zor şey varsa üstüne çekmeyi de başarıyor. bildiğiniz ben burada yapmadığım şaklabanlık kalmıyor sırf onun morali hep iyi olsun diye. kızlarrrr yılmak yok desteklemeye devam elbet bitecek bu askerlikte
Kızlar ne oldu biliyor musunuz? Askerimin acemiliği bitti, onca zaman yatağın kapıya mı cama mı yakın, nedir ne değildir diye sormamış olduğumu anladımçok komikti, bugün sordum, biraz geç oldu ama ve hayalimdeki gibi çıktı yatağının konumu çok şaşırtıcıydı, hep gözümün önüne geliyordu tam kapının karşısında olduğu, gerçekten de öyleymiş kapıdan hava alıyorum diyor
Teşekkür ederim tatlım aslında bunu değilde ben şu modeli daha çok begeniyordum oraya gidince kardeşim bunu göstedi ordada kombin yapınca aklım buna kaydı bende aynen senin gibi ucu sivri modelleri begeniyorum zaten büyük ihtimal bu olucak sende böyle söyledigine göre ben begendigimden vazgeçmiyim ve hiç iknayla ugraşmıyım
Eki Görüntüle 603963
Benim nerdeyse herseyim tamam, bi misafir yemek takimim bide kahvalti takimim yok. Ha bide tava almadim hiç. Önericeğiniz yerler varmi bana fiyatida böyle cok tuzlu olmayan :))
Teflon istiyorum evdede hep tefal kullanir annem kendimi bildim bileli iyiler, esseye baktim setlerinin fiyatlari cok uygun ama tefale hic girmedim, kizlar beyaz esyadami bizim ceyizden firin falan :/ ben mutfak gereclerini alcaz bitcek saniyodum, bende agustos-eylul gibi evleniyorum herseyi ben hallediyorum simdi benimkide ev aldirdi simdi bide onu diziyorum nasil yetiscekkk bu kadar sey
arasa moral vericemde aramıyo ki canım izin mi vermiyolar acaba diye düşünüyorumcanım okurken tüylerim ürperdi..çok ama çok geçmiş olsun.. sizin acınızı bizler de burda paylaştık.. çok zor çok kötü bi durum yaşanmış, keşke olmasaymış veya öncesinde haber verselermiş, sölediğin gibi insanlar uzak yollardan geldiler.. Allah sabır versin canım vardır bu işte de bir hayır,askerin iyi olsun sağlıklı olsun inşallah o bile yeter,çok zor ama moral vermeye çalış canım..
hiç üzülme bak amcama nasıl uzuldum 800 lıra aprayla kalkmıs gelmsı bıdaha gelemıcekAllaha sukur sen oyle degılsın yıne gıdersın cok kotu bı denyım olmus evet tahmn edebılıyorum o nasıl ıgrenc bı duygudur ama hıc goremıcek olan napsın sen yıne su karantına olayı kalksın gorrsun canım dert etme
arasa moral vericemde aramıyo ki canım izin mi vermiyolar acaba diye düşünüyorum
saol canım benim ya inşallah hayır vardır diyorum ama gerçekten tükendik iki gündür hastanedeyim mide spazmı gecirdim soğuktan mı artık bilmiyorum daha söylemedm ona
oraya kadar gitmeden söyleselerdi umutlanmazdık ama böyle olmadı ya 1 kişi için onlarca insanı salmamaları tuhaf aşılarıda olmuş salsınlar artık ya(
ne zaman gelicekler tam gün olarak bilgin varmı? ben o günden beri askerimle konuşamadım ne zaman arasam hep bi yerde oluyo e eğitimde yokmuş niye vermiyolar anlamıyorum
26'sında mı dağıtıma gelicekler 25'inde mi?
hemen indiğin yerden kalkıyor canım servisi.saat başıdır muhtemelen biz zaten 7ye çeyrek kala falan indik bindim hemen 7de kalktı
yaa bide salonamı götürmüşlerhemde nasıl bi vicdansızlık sinirimi yenemiyorum bi türlü o soğukta bende boş banka oturdum kaldım kalkamadım ağladım durdum komutanlar geçti gitti kimsenin umrunda değildi o çaresizlik. Böyle bi yıkım olamaz o anneler filan mahvoldu bi tanesi yemin töreni var diye yemek yememişler nasıl zalimlik bu böyle diye ağlıyodu.Yemin töreni saatinin ertelenmesinden belliydi bi sorun olduğu normalde 10da yapılacak denmişti. Bende sevindim iyi karda kışta ailelerin geliş gidişini düşünmüşlerdir diye pöff ne düşünmeymiş yüzümüze bakmadılar.
inşallah bakalım... telefon işi nasıl olacak bir de o merak konusu :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?