349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Canım herkesin dagıtımı farklı olur diye biliyorum bizim bu cuma dagıtımlar sizin farklıdır sanırım tatlım eğitimde olmasalarda işte biryerde işleri oluyor napalım az kaldı sabredicez inşallah

canım senin kütahya değil miydi? 15 gün zaman verdiler bakalım hangi gün gidicem yanına sabırsızlanıyorummm

orada sürekli psikolojik baskı uyguluyorlar böyle bir haber gülerek verilir mi, bu ne saygısızlık. komutanlarında bu olayı çok önemsediğini sanmıyorum, zaten tavırlarından da belli. hatta askerlerin ağlasını vs...fazla abartılı bulmuşlardı
eşimde hafta sonu çarşı iznine çıkacaktı. komutan sabah 9 da çıkacaksınız demiş. saat gelince, öğlen yemekten sonra demiş. herkes umutlu...ilk defa dışarı çıkacaklar....yemekten sonra çıkmak yok bugün temizlik yapılacak demişler o saate kadar hiç bir iş yaptırmamışlar, madem temizlik sabah yapılsaydı. resmen dalga geçiyorlar. eşim oturdu wc temizledi. kızım babasını msn de görecekti, tüm gün baba deyip durdu

kütahya da askeri olanlar hayırlısı demekten başka çaremiz yok...çok sinir bozucu ama şükür ki iyilermiş.. bugün için diyorum öğleye kadar eğitim olmuş öğleden sonra serbestiz dedi askerim.. öğleden sonra da futbol basket turnuvaları düzenleyeceklermiş..2 hafta daha bekleyelim o da gelir kızlar...

Askeriyedekilerin hepsi ruhsuz hepsi kalpsiz.Onlarında ailesi var.Ama dusunen yok.bız onlara emanet etmıyoruz aslında askerlerımızı mecbur kalıyoruz.Allah kımseyı onların elıne dusurmesın.O kadar kotu davranıyolar ki.zaten onlarında cogunun psıkolojısı gidik.Allah herkese sabır versin,uzulmemeye calısın bu gunlerde bıtıcek insallah...

aynen! zaten bize gidin askerlerinizi görüceksiniz diyen komutan da baya baya sırıtıyodu millet tuvaletlere kapanıp ağlamış kimin umrunda onlardA CAN ya :S onlarda ana kuzusu
ama ana kucağı değil işte asker ocağı kendilerini rezil ettiler başka bişi değil..
orda mavi üniformalıları gördükçe heycanlandım ama boş işte inşallah kütahyaya tekrar gidicem kendim alıcam bu sefer çıkartıcam
insan baştan söyler temizlik var diye ama bazen inadına yapıyolar bazı şeyleri..

kütahya hava er eğitim tugayında rezillik diz boyu!
11 ocakta yapılması beklenen dağıtım izninden sonra askerler kızamık hastalığı nedeniyle karantina altına alınmıştı. askerlerin 15 gün eğitim yapmaması ve ziyaretçi girişi yasaklanmıştı fakat askerler her sabah 5'te kalkıp 12'ye kadar eğitim yapıyorlar. ardından yemeklerde ne bi hijyen nede bi önlem söz konusu dahi değil yemeklerin kötü olduğu gibi sağlık açısından da virüse el verişli ortamda yapıldığı söyleniyor..
askerler ailelerini kartları olmadığ,ı alamadıkları için arayamıyolarmış çok mağdur durumda oldukları gibi psikolojik açıdan da kötü durumdalarmış. aşı olunup yine eğitime çıkartılıyolar ve akşamları doktor sadece kontrol ediyormuş onun dışında karantinaya uygun olmayan herşey var buna dur diyelim ve BİMER'(başbakanlık ihbar merkezi)e bu vicdansızlığı yapan kütahya hava er eğitim tugay'ını ihbar edelim. bi mail yollamak çokta zamanınızı almaz..
bunları gazeteme'de yazdım tepkisiz kalmamak gerek kızlar erkek arkadaşım aradı ve ihbar etmemi söyledi gerçekten kütahya'daki askerler çok zor durumda
1-yemekhanede yemekler kötü ve hijyen ve sağlık adına hiç bi gelişme yok.
2-karantina'ya uygun davranılmayıp askerler dinlenmesi gerekirken yine eğitime çıkartılıyo
3-sadece iğne vurulup akşam kontrol ediliyolar.
4-sabah yine 5te kalkıp 12'ye kadar eğitim görüyolar.
5- posta kutusu kapalı olduğu için kart alıp ailelerini arayamıyolar
6-komutanlar zor kullanıp çok bağırıyormuş..
7-dışardan gelen askerler elini kolunu sallaya sallaya istediği zaman askeriyeye giriyormuş ve bu karantina altındaki 6 bin askeri tehlikeye atmak demek..
varın siz düşünün nasıl durumda olduklarını..

Bizdede dağıtım gene olmuycakmış çarşı izinleride iptal Ankara gelip onay vermeden askerleri hiçbiryere çıkarmıyorlarmış dişide çok agrıyormuş sevdigimin dolgu dişi ordada baktıramaz Allahım sen sabır güç ver

Nasıl bir rezalet bu nasıl

Nasıl bir rezalet bu nasıl

büyük bi skandal erkek arkadaşım diyo kendi kafalarına göre bişeyler yapıyolar ama hadi hayırlısı bize burda çok kötü muamele göstermeye başladılar diyo
kıyamam
gerekli yerlere sesimizi duyarabilirsek ben çalıştığım yerel gazeteye yazdım bu olayı ama yeterli değil doğan haber ajansına falanda mail attım umarım dikkate alırlar.

İnşallah canım inşallah biraz daha dikkatli olurlar belki herkes bir can taşıyor okadar eziyet edip ezmek insanları neden askerlerimizi elimizde olsa onların ellerine bırakırmıydık biz saçlarının teline kıyamazken orda nasıl muamele görüyorlar Allahım sabır versin

Selam kızlar. Şu Kütahya meselesini televizyonda ağlayarak izledim resmen! Hemen mail atıyorum... Bu çok aşağılayıcı ve sadist bi olay! Hiç kimse böylesine aşağılanmayı hak etmez!

Selam kızlar. Şu Kütahya meselesini televizyonda ağlayarak izledim resmen! Hemen mail atıyorum... Bu çok aşağılayıcı ve sadist bi olay! Hiç kimse böylesine aşağılanmayı hak etmez!

kesinlikle canım sevgilim iki gündür yemek yemiyomuş yicem ama leş gibi yemekhane nasıl yiyeyim midem almıyo dedi.
bu kadar arahat konuşma dinleniyosun dediysemde çok öfkeliydi seni arayamıcam çünkü posta kutularını kapadılar kart alamıyoruz dedi hangi kanalda izledin cnm

kızlar selam, benimde sevgilim baya hasta olmuş, inat etti yemekte yemicem diye. kastamonu'da şuan ama revirde de ilaç sıkıntısı varmış. soğuk soğuk terliyomuş, en son öğle yemeğinden sonra böyle olmuş keşke yemeseydim diyo. bu nasıl iş anlamadımm şartları neden bu kadar zorluyorlar ki :/ bu kış ayında bu çocukların iyi beslenip dirençlerinin düşmemesi gerekmez mi? nasıl kıyabiliyorlar biz ve aileleri bu kadar üzerlerine titrerlerken??.. şuan sinirim bozuldu, elimden hiçbirşey gelmiyor. sadece arayıp biraz daha iyiyim demesini bekliyorum. ama yememekte kararlıydı.. Allah'ım sen koru onları, güç ver demekten başka birşey gelmiyor elimden.

yaa ne eğitimi yaa.. hem yemin törenini iptal ettiler karantinaya alınacak diye hala ne eğitimi yaptırıyorlar. offf sinir oldum. iyice saçmaladılar. madem eğitim yapabiliyorlar yapsınlar hemen yemin törenini. saçmalığa bak

bu sıkıntıyı anca kütahya hava er eğitim tugayını bimer'e şikayet ederek çözebilirsin çünkü şuan yasa dışı iş yapıyolar ağızlarından karantina lafı çıktıysa eğitime çıkarmak büyük suç!
ihbar edersen sende bizim gibi etkili olabilir çünkü kimse yemek falan yemiyo doktorlar akşamları karınlarına bakıyomuş sadece.

tamam hemen şikayet ediyorum 2 haftaları var daha yaa

a haber ve haber türk te izledim.. superonline ın kodlu kartları var şifreyi kazıyıp askerine soyle.. ankesörden bi numarayı arıycak ücretsiz sonra o şifreyi yazıp seni arıycak belki böyle haberleşirsiniz... Yakından takip ediyorum olayları Allah yar ve yardmcınz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…