Canım herkesin dagıtımı farklı olur diye biliyorum bizim bu cuma dagıtımlar sizin farklıdır sanırım tatlımeğitimde olmasalarda işte biryerde işleri oluyor napalım az kaldı sabredicez inşallah
canım senin kütahya değil miydi? 15 gün zaman verdiler bakalım hangi gün gidicem yanına sabırsızlanıyorummm
benim erkek arkadaşımda dedi salona almışlar onlarda boş salonda gülüşüp konuşuyolarmış sanmışlar ki aileler yanlarına getirilcek otobusle diye
sonra komutan sırıtmaya başlamış neden gülüyosunuz? demişler oda iptal herkes koğuşlarına askeriyeden çıkmak yok demiş oda arkadaşlarından biride komutanım o zaman niye sırıtıyosunuz gülmeyin madem bizde umutlanıyoruz demiş sonra çoğu sinir krizi geçirmiş ağlamış falan benim sevgilimde dahil..
biz dışarda onlar içerde mahvoldu benimkisi özellikle aramamış beni bi delilik edip nizamiyeden çıkardım ağladığını duysaydım kaçar gelirdim yanınıza dedi iyiki aramamış
orada sürekli psikolojik baskı uyguluyorlarböyle bir haber gülerek verilir mi, bu ne saygısızlık. komutanlarında bu olayı çok önemsediğini sanmıyorum, zaten tavırlarından da belli. hatta askerlerin ağlasını vs...fazla abartılı bulmuşlardı
eşimde hafta sonu çarşı iznine çıkacaktı. komutan sabah 9 da çıkacaksınız demiş. saat gelince, öğlen yemekten sonra demiş. herkes umutlu...ilk defa dışarı çıkacaklar....yemekten sonra çıkmak yok bugün temizlik yapılacak demişlero saate kadar hiç bir iş yaptırmamışlar, madem temizlik sabah yapılsaydı. resmen dalga geçiyorlar. eşim oturdu wc temizledi. kızım babasını msn de görecekti, tüm gün baba deyip durdu
kütahya hava er eğitim tugayında rezillik diz boyu!
11 ocakta yapılması beklenen dağıtım izninden sonra askerler kızamık hastalığı nedeniyle karantina altına alınmıştı. askerlerin 15 gün eğitim yapmaması ve ziyaretçi girişi yasaklanmıştı fakat askerler her sabah 5'te kalkıp 12'ye kadar eğitim yapıyorlar. ardından yemeklerde ne bi hijyen nede bi önlem söz konusu dahi değil yemeklerin kötü olduğu gibi sağlık açısından da virüse el verişli ortamda yapıldığı söyleniyor..
askerler ailelerini kartları olmadığ,ı alamadıkları için arayamıyolarmış çok mağdur durumda oldukları gibi psikolojik açıdan da kötü durumdalarmış. aşı olunup yine eğitime çıkartılıyolar ve akşamları doktor sadece kontrol ediyormuş onun dışında karantinaya uygun olmayan herşey var buna dur diyelim ve BİMER'(başbakanlık ihbar merkezi)e bu vicdansızlığı yapan kütahya hava er eğitim tugay'ını ihbar edelim. bi mail yollamak çokta zamanınızı almaz..
bunları gazeteme'de yazdım tepkisiz kalmamak gerek kızlar erkek arkadaşım aradı ve ihbar etmemi söyledi gerçekten kütahya'daki askerler çok zor durumda
1-yemekhanede yemekler kötü ve hijyen ve sağlık adına hiç bi gelişme yok.
2-karantina'ya uygun davranılmayıp askerler dinlenmesi gerekirken yine eğitime çıkartılıyo
3-sadece iğne vurulup akşam kontrol ediliyolar.
4-sabah yine 5te kalkıp 12'ye kadar eğitim görüyolar.
5- posta kutusu kapalı olduğu için kart alıp ailelerini arayamıyolar
6-komutanlar zor kullanıp çok bağırıyormuş..
7-dışardan gelen askerler elini kolunu sallaya sallaya istediği zaman askeriyeye giriyormuş ve bu karantina altındaki 6 bin askeri tehlikeye atmak demek..
varın siz düşünün nasıl durumda olduklarını..
Nasıl bir rezalet bu nasıl
büyük bi skandal erkek arkadaşım diyo kendi kafalarına göre bişeyler yapıyolar ama hadi hayırlısı bize burda çok kötü muamele göstermeye başladılar diyo
kıyamam
gerekli yerlere sesimizi duyarabilirsek ben çalıştığım yerel gazeteye yazdım bu olayı ama yeterli değil doğan haber ajansına falanda mail attım umarım dikkate alırlar.
Selam kızlar. Şu Kütahya meselesini televizyonda ağlayarak izledim resmen! Hemen mail atıyorum... Bu çok aşağılayıcı ve sadist bi olay! Hiç kimse böylesine aşağılanmayı hak etmez!
yaa ne eğitimi yaa.. hem yemin törenini iptal ettiler karantinaya alınacak diye hala ne eğitimi yaptırıyorlar. offf sinir oldum. iyice saçmaladılar. madem eğitim yapabiliyorlar yapsınlar hemen yemin törenini. saçmalığa bak
bu sıkıntıyı anca kütahya hava er eğitim tugayını bimer'e şikayet ederek çözebilirsin çünkü şuan yasa dışı iş yapıyolar ağızlarından karantina lafı çıktıysa eğitime çıkarmak büyük suç!
ihbar edersen sende bizim gibi etkili olabilir çünkü kimse yemek falan yemiyo doktorlar akşamları karınlarına bakıyomuş sadece.
kesinlikle canım sevgilim iki gündür yemek yemiyomuş yicem ama leş gibi yemekhane nasıl yiyeyim midem almıyo dedi.
bu kadar arahat konuşma dinleniyosun dediysemde çok öfkeliydi seni arayamıcam çünkü posta kutularını kapadılar kart alamıyoruz dedihangi kanalda izledin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?