349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

off kızlar her gün böyle haberler mi gelecek :/ link falan atabilirseniz çok iyi olur şikayet için Allah'ım hepsine güç kuvvet versin

kızlar Allah askerlerinizin yardımcısı olsun ya bugün izledim haberlerde diyecek kelime bulamıyorum... Allah sizlerede dayanma gücü versin inşallah sağsağlim kavuşursunuz sevdiklerinize ne diyeyim. ha unutmadan bu arada bimerede mail gönderdim...

canım hemen mail attım... KIZLARRRR bizi bizden başkası anlayamaz tepkisiz kalmayalım lütfennnn !!!

Bu ne yaa okuduklarıma inanamadım neler oluyo böyle bu kütahyada adamlar askeriyeyi kafalarına göremi yönetiyo bu nasıl iş yaa 1 kere daha nefret ettim askeriyelerden de o komutanlardanda

Bu ne yaa okuduklarıma inanamadım neler oluyo böyle bu kütahyada adamlar askeriyeyi kafalarına göremi yönetiyo bu nasıl iş yaa 1 kere daha nefret ettim askeriyelerden de o komutanlardanda

evet kafalarına göre yönetiyorlar. binlerce aileyi yemin töreni iptal edildi diye geri gönderdiler. karantina var dediler. ama karantina falan da yok. aynen eğitime devam. bir iki kere gelmiş doktor okadar. bugün hiç gelmemiş. yazık o ailelere ya. durumu kötü olur ne zorluklarla gelenler oldu kim bilir. bende nefret ediyorum hepsinden :/

sağol canım az önce konuştum bugün doktor bile gelmedi dedi. nasıl karantina bu anlamadım ben
ben anlayamıyorum yaa bu nasıl bi sistem. erkek arkadaşım bana hep "biz bu kapıdan içeri girdikten sonra mantığımızı kapının dışında bıraktık" diyordu da bu kadarda olmaz ama yaaa

Bu nasıl iş ya bizim askeriyemiz bunu yapıyosa bize herkez herşeyi yapar düşmana gerek yok bu askeriyelerin içindekilerin hepsi düşman demekki kimsenin yaptıgı kimseye kalmaz Allahım biran önce bitirip gelmelerini nasip etsin artık bunları duydukca dahada korkuyorum benim aşkımda çok hasta olmuş erzurumda herşey yolunda diyo umarım beni üzmemek için yalan söylemiyodur siz böyle anlattıkça korkmaya başladım

ben anlayamıyorum yaa bu nasıl bi sistem. erkek arkadaşım bana hep "biz bu kapıdan içeri girdikten sonra mantığımızı kapının dışında bıraktık" diyordu da bu kadarda olmaz ama yaaa

Gerçekten bazen erkeklere askerlik için kızıyoruz ama haklı olduklarını düşünüyorum çünkü benim erkek arkadaşımda hergün mantıga sıgmayan şeyler var burda diyo ne oldunu anlatmıyo ama sürekli mantıgın orda olamıcanı söylüyo biz vatana hizmet falan etmiyoruz burda saçma sapan şeyler yapıyoruz bunu bil dedi bugün bana

askerlik çok zor bir şeymiş ben bunu gördüm. Allah yardım etsin onlara. inşallah iyidir erzurumda.

askerlik çok zor bir şeymiş ben bunu gördüm. Allah yardım etsin onlara. inşallah iyidir erzurumda.

Evet gerçekten zormuş bence kızlar çok sabırlı olup onlara destek olmalıyız çünkü gerçekten degişebiliyolar orda erkek arkadaşım bugün ben gerçekten çok farklı düşünmeye başladım artık burda dedi bugün korktum fikirleri falan degişti sandım sizin kıymetinizi daha iyi anladım diyince bi ohh dedim hep böyle iyi şeyler katsa keşke sevdiklerimize askerlik ama böyle komutanlar oldugu sürece çok zor

çok vicdansız komutanlar. biz gerçekten destek olmalıyız. ağlamamalıyız konuşurken. bide bizle uğraşmasınlar akılları bizde kalmasın.

kızlar bende askerime postaneden şifreli kart aldım..şifreyi gönderdim onu yolladım 10 tl ye 106 dk veriyo gsm ye..benim askerim de rahatım merak etme demiştii yazılanları okuyunca endişelendim açıkçasıı...

çok vicdansız komutanlar. biz gerçekten destek olmalıyız. ağlamamalıyız konuşurken. bide bizle uğraşmasınlar akılları bizde kalmasın.

Allaha şükür telefonda ben hiç aglamadım seni çok özledim derken bile keşke demesemiydim diyorum sonuçta oda özlüyo çaresizligi daha çok belli ediyomuş gibi oluyo neyse allahın izniyle mayısda burdalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…