349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

çok doğru diyorsun canım aynı şeyi benimkide dedi dün, bende endişeneliyorum etkilenmesinden. ama bizler destek oldukça inşallah atlatacaklar bunu da, zorlu bir süreç bizi bekliyor daha yeni başlasak daha 1/5'i bitti. geri kalanıda inşallah güzelcecikk bitirip alıcaz askerlerimizi ordannn Eki Görüntüle 604630

kizlar benim askerim simdiden 351.dönem gelecek askerleri zor bekliyor :) buraya yarenleri konu actiginda bizde sevinicez.

valla bende dün ona baktım facebookta grupları açılmışta acaba yarenler buraya düşmüş müdür diye ama sanırım daha bir ay sonra ancak hatta iki aya sanırım ancak gelirler. ama dediğin gibi o zaman cidden bende sevinicemmm

Keşke bi sihirli deynek olsa elimizde onları ordan koparıp alsak off yaa gerçekten 1 ayı geçti çok özlüyo insan bide böyle hasta falan olduklarını ögrenince dahada kötü gittigi günden beri hasta bi düzelmedi yalan söylüyo bide bana sonrada itiraf ediyo hastaydım diye hayat ne kadar zor yaaa bu askerlik çok saçma bişey ya çokkk

ALLAH IM RAZI olsun..şans işte bu kadar olur valaa....

çok vicdansız komutanlar. biz gerçekten destek olmalıyız. ağlamamalıyız konuşurken. bide bizle uğraşmasınlar akılları bizde kalmasın.

şimdi kapattım telefonu. sesi kötü geliyordu ne oldu falan dedim söylemedi biraz sonra dökülmeye başladı küçük şeyler var canımı sıkan dedi ne ile alakalı dedim evdekilerle ilgili dedi söylemedi ama inatla ne olduğunu müsait değil bura dedi açıkçası ailesinin canını sıkacak bir şey söyleyeceğini sanmıyorum yani ne olabilir söylemesi için müsait ortamın olmadığı anlam veremedim. buna canım sıkılmışken bi anda bağırmaya başladı sen buradaki ortamı ne sanıyorsun napıyoruz biz burada cart curt ve normal bi konuşma sırasında bağırmaya başladı. hiç böyle bi insan değildir ne oluyor ona anlamıyorum ve bana bu şekilde davranmaz o kıyamaz bi kere. sinirlerim bozuldu,elim ayağım kesildi, bi yandan hüngür hüngür ağlıyorum bi yandanda belli etmemeye calışıyorum. hasret bi yanda, onun değişme ihtimali bi yanda, şu an canının sıkkın olması ve paylaşacak kimsesinin olmaması bi yanda, benim sinirimin bozukluğu bi yanda hala ağlıyorum...

kizlar benim askerim simdiden 351.dönem gelecek askerleri zor bekliyor :) buraya yarenleri konu actiginda bizde sevinicez.

merhaba canım, askerin nerede yapıyor görevini :) konuyu sen açmışsın, çok da iyi etmişsin, geç oldu biraz ama teşekkür etmek istedim bizi burada birleştirdiğin için :)

canım üç gün sonra %25i bitiyor inşallah oturup tek tek hesapladım vakit bolluğundan. moral olsun kızlar, çeyreği bitti bile :)

Kıyamam yaa canım sen onun bagırmasına takma çok bunalttılar demekki ne cehennem biyermiş orası ya milletin psikolojisini ne kadarda güzel bozuyolar sen sakın üstüne gitme ne oldu ne oldu diyede çok üstüne gitme anlatamadıkça daha da sinirlenicekdir bırak anlatmak istedigi kadarı anlatsın telefonlar dinlendigi içinde anlatmak istemeyebilir Allah onlara sabır versin askeriyeyi biliyosunuz küfür hakeret olmadan olmaz buda onların zoruna gidiyodur yemin törenlerinin iptal edilmesi de cabası tabi

canım inan bana hepimizin askerleri aynı durumda, aynı psikolojiyi ve süreçleri yaşıyorlar, aynı tepkileri veriyorlar. orada yaşadıkları sıkıntılı sürecin etkileri bunlar. sen içini ferah tut, döndüklerinde, kavuştuğumuzda rahatlayacaklar (tabi biz de öyle) ve alışacaklar tekrar sivil hayata... özgürlüklerine kavuşacaklar. her şey eskisinden de daha güzel olacak inşallah. yani inan geçmiş sayfaları okusak, her gece aynı şeyleri yaşıyoruz, her hece birimizinki tersliyor ve sonra moraller alt üst oluyor. hani görüyoruz ki, hepsi bu psikolojide... ve bizim "koşulsuz" sevgimize ve desteğimize ihtiyaçları var. küçük bir çocuğun annesi şunu yapamazsın dediğinde hırçınlaşması gibi düşün... çaresizlik çok zor. çok zor bi deneyim yaşıyorlar... hani görünüşte anlaşılmasa da nişanlım, çok kötü bi durumdayız diyor :s

canım üç gün sonra %25i bitiyor inşallah oturup tek tek hesapladım vakit bolluğundan. moral olsun kızlar, çeyreği bitti bile :)

aynen kuzum bende öyle hesaplıyorum valla, telefonda sayaş programı var her gece onikiden sonra bakıyorumm, e bi 45 dakika sonra 121'e düşüyoruz. Böyle böyle şafağı yiyip bitiricez inşallahhhh

canım üzülme yaa ağlama. askerlik zor işte. kim bilir neye sıkıldı canı. destek ol sen ona. askerden dönsünler bak gör bize eskisinden daha çok değer verecekler. değişme kötü taraflı olmaz sanmıyorum. üzlme oldu mu

canııımmm, askerlik bu dedikleri gibi mantık dışı herşey orada. ne yazık ki onlarda bundan etkileniyorlar. etkilenmemeleri elde değil. ne olur kendini üzme emin ol hepsi aynı durumda.. çok zor bir süreç biliyorum. benimkide çok hasta ilaç milaç hiçbirşey yok. çok zor bir durum zaten başlıca içinde bulundukları ortam ve psikoloji orada onlara yetiyordur. herşeyi emirle itaatle yapmak.. bunu ne olur böyle düşün. bak bize istediği gibi yansıtsınlar, en azından orada bağırıp çağırıp kavga edip ceza almaları daha kötü olur bence. en azından şuan sana yansıtmasının altında bir gerçeklik arama, çünkü tamamen oradaki psikolojiden kaynaklanıyor. tabii ki bunun için kendini de harab etme, çok zor biliyorum ama elden başka birşey gelmiyor ne yazık ki canım benim..

merhaba canım, askerin nerede yapıyor görevini :) konuyu sen açmışsın, çok da iyi etmişsin, geç oldu biraz ama teşekkür etmek istedim bizi burada birleştirdiğin için :)

canim benim askerim edirne'de. Allaha sükür cok kötü bir yer degil. Eyer kötü davraniyorlarsa bile sevgilim anlatmaz, öyle bir yapisi var.
Burayi takip ediyorum ama malesef fazla aktif olmuyorum.

aynen kuzum bende öyle hesaplıyorum valla, telefonda sayaş programı var her gece onikiden sonra bakıyorumm, e bi 45 dakika sonra 121'e düşüyoruz. Böyle böyle şafağı yiyip bitiricez inşallahhhh

öyle tabi canım. amaaaan alıştık yaaa. bir ayda ancak alıştım günlük yaşama dönebildim psikolojik olarak bundan sonra da böyle gider inşallah. odak noktası olmaktan çıkarıcam artık bu meseleyi, hayat akıp gidiyor, birkaç aya bahar gelecek sonra da sevdiklerimiz inşallah

bir yandan ağlıyorum zaten bir yandan onu sakinleştirmeye çalışıyorum bide ağladığımı anlamasın diye şebeklik yapıyorum. kızlar daha 1 ay oldu bu halde ilerleyen zamanlar için korkuyorum ve her ne kadar askerlik bitti desem de ona bitmedi daha da çok var ve zaman geçmiyor... yani ona destek olabilmek için elimden geleni yapmaya çalışıyorum ben burada tükeniyorum tükenmeye razıyım da onun bana öyle davranmasını yediremiyorum hani onun için korkmaya başladım, ilişkimiz için korkmaya başladım...

kızlar bişi paylaşmak istedim sizlerle ;
''Sıkıntılar insana birer vazife ile gelir..Görevleri bitince giderler..En güzeli sabretmektir..Sabreden muhakkak ki selamettedir!''

valla canım bende bazen senin gibi düşünüyorum sonra bir an geliyo hooooop cumbadanak moralim düşüyor yerlere.. ama dediğin gibi böyle olmak lazım.. ki onlar bizi aradığında sesimizden bile o pozitif enerjiyi alınca onlarada otomatikman yansıyor gerçekten denedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…