Gerçekten bazen erkeklere askerlik için kızıyoruz ama haklı olduklarını düşünüyorum çünkü benim erkek arkadaşımda hergün mantıga sıgmayan şeyler var burda diyo ne oldunu anlatmıyo ama sürekli mantıgın orda olamıcanı söylüyo biz vatana hizmet falan etmiyoruz burda saçma sapan şeyler yapıyoruz bunu bil dedi bugün bana
kizlar benim askerim simdiden 351.dönem gelecek askerleri zor bekliyor :) buraya yarenleri konu actiginda bizde sevinicez.
Allaha şükür telefonda ben hiç aglamadım seni çok özledim derken bile keşke demesemiydim diyorum sonuçta oda özlüyo çaresizligi daha çok belli ediyomuş gibi oluyo neyse allahın izniyle mayısda burdalar
EVET MAalesef kütahyada...Seninkidemi kütahyada canım
çok doğru diyorsun canım aynı şeyi benimkide dedi dün, bende endişeneliyorum etkilenmesinden. ama bizler destek oldukça inşallah atlatacaklar bunu da, zorlu bir süreç bizi bekliyor daha yeni başlasak daha 1/5'i bitti. geri kalanıda inşallah güzelcecikk bitirip alıcaz askerlerimizi ordannn Eki Görüntüle 604630
EVET MAalesef kütahyada...
çok vicdansız komutanlar. biz gerçekten destek olmalıyız. ağlamamalıyız konuşurken. bide bizle uğraşmasınlar akılları bizde kalmasın.
kizlar benim askerim simdiden 351.dönem gelecek askerleri zor bekliyor :) buraya yarenleri konu actiginda bizde sevinicez.
çok doğru diyorsun canım aynı şeyi benimkide dedi dün, bende endişeneliyorum etkilenmesinden. ama bizler destek oldukça inşallah atlatacaklar bunu da, zorlu bir süreç bizi bekliyor daha yeni başlasak daha 1/5'i bitti. geri kalanıda inşallah güzelcecikk bitirip alıcaz askerlerimizi ordannn Eki Görüntüle 604630
şimdi kapattım telefonu. sesi kötü geliyordu ne oldu falan dedim söylemedi biraz sonra dökülmeye başladı küçük şeyler var canımı sıkan dedi ne ile alakalı dedim evdekilerle ilgili dedi söylemedi ama inatla ne olduğunu müsait değil bura dedi açıkçası ailesinin canını sıkacak bir şey söyleyeceğini sanmıyorum yani ne olabilir söylemesi için müsait ortamın olmadığı anlam veremedim. buna canım sıkılmışken bi anda bağırmaya başladı sen buradaki ortamı ne sanıyorsun napıyoruz biz burada cart curt ve normal bi konuşma sırasında bağırmaya başladı. hiç böyle bi insan değildir ne oluyor ona anlamıyorum ve bana bu şekilde davranmaz o kıyamaz bi kere. sinirlerim bozuldu,elim ayağım kesildi, bi yandan hüngür hüngür ağlıyorum bi yandanda belli etmemeye calışıyorum. hasret bi yanda, onun değişme ihtimali bi yanda, şu an canının sıkkın olması ve paylaşacak kimsesinin olmaması bi yanda, benim sinirimin bozukluğu bi yanda hala ağlıyorum...
şimdi kapattım telefonu. sesi kötü geliyordu ne oldu falan dedim söylemedi biraz sonra dökülmeye başladı küçük şeyler var canımı sıkan dedi ne ile alakalı dedim evdekilerle ilgili dedi söylemedi ama inatla ne olduğunu müsait değil bura dedi açıkçası ailesinin canını sıkacak bir şey söyleyeceğini sanmıyorum yani ne olabilir söylemesi için müsait ortamın olmadığı anlam veremedim. buna canım sıkılmışken bi anda bağırmaya başladı sen buradaki ortamı ne sanıyorsun napıyoruz biz burada cart curt ve normal bi konuşma sırasında bağırmaya başladı. hiç böyle bi insan değildir ne oluyor ona anlamıyorum ve bana bu şekilde davranmaz o kıyamaz bi kere. sinirlerim bozuldu,elim ayağım kesildi, bi yandan hüngür hüngür ağlıyorum bi yandanda belli etmemeye calışıyorum. hasret bi yanda, onun değişme ihtimali bi yanda, şu an canının sıkkın olması ve paylaşacak kimsesinin olmaması bi yanda, benim sinirimin bozukluğu bi yanda hala ağlıyorum...
canım üç gün sonra %25i bitiyor inşallahoturup tek tek hesapladım vakit bolluğundan. moral olsun kızlar, çeyreği bitti bile :)
merhaba canım, askerin nerede yapıyor görevini :) konuyu sen açmışsın, çok da iyi etmişsin, geç oldu biraz ama teşekkür etmek istedim bizi burada birleştirdiğin için :)
aynen kuzum bende öyle hesaplıyorum valla, telefonda sayaş programı var her gece onikiden sonra bakıyorumm, e bi 45 dakika sonra 121'e düşüyoruz. Böyle böyle şafağı yiyip bitiricez inşallahhhh
öyle tabi canım. amaaaan alıştık yaaa. bir ayda ancak alıştım günlük yaşama dönebildim psikolojik olarak bundan sonra da böyle gider inşallah. odak noktası olmaktan çıkarıcam artık bu meseleyi, hayat akıp gidiyor, birkaç aya bahar geleceksonra da sevdiklerimiz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?