kızlar bişi paylaşmak istedim sizlerle ;
''Sıkıntılar insana birer vazife ile gelir..Görevleri bitince giderler..En güzeli sabretmektir..Sabreden muhakkak ki selamettedir!''
valla canım bende bazen senin gibi düşünüyorum sonra bir an geliyo hooooop cumbadanak moralim düşüyor yerlere.. ama dediğin gibi böyle olmak lazım.. ki onlar bizi aradığında sesimizden bile o pozitif enerjiyi alınca onlarada otomatikman yansıyor gerçekten denedim...
bir yandan ağlıyorum zaten bir yandan onu sakinleştirmeye çalışıyorum bide ağladığımı anlamasın diye şebeklik yapıyorum. kızlar daha 1 ay oldu bu halde ilerleyen zamanlar için korkuyorum ve her ne kadar askerlik bitti desem de ona bitmedi daha da çok var ve zaman geçmiyor... yani ona destek olabilmek için elimden geleni yapmaya çalışıyorum ben burada tükeniyorum tükenmeye razıyım da onun bana öyle davranmasını yediremiyorum hani onun için korkmaya başladım, ilişkimiz için korkmaya başladım...
çok güzelmiş canım. ben de bir söz okumuştum:kızlar bişi paylaşmak istedim sizlerle ;
''Sıkıntılar insana birer vazife ile gelir..Görevleri bitince giderler..En güzeli sabretmektir..Sabreden muhakkak ki selamettedir!''
çok güzelmiş canım. ben de bir söz okumuştum:
Sabrın sonu selamet, sabır hayra alamet, bela sana kahretsin, sen belaya selam et!
Allah hepimizi selamete çıkarsın inşallah... bütün belalardan kazalardan korusun hepimizi ve tüm insanlığı...
bir yandan ağlıyorum zaten bir yandan onu sakinleştirmeye çalışıyorum bide ağladığımı anlamasın diye şebeklik yapıyorum. kızlar daha 1 ay oldu bu halde ilerleyen zamanlar için korkuyorum ve her ne kadar askerlik bitti desem de ona bitmedi daha da çok var ve zaman geçmiyor... yani ona destek olabilmek için elimden geleni yapmaya çalışıyorum ben burada tükeniyorum tükenmeye razıyım da onun bana öyle davranmasını yediremiyorum hani onun için korkmaya başladım, ilişkimiz için korkmaya başladım...
ben Firdes canım, ama face kullanmıyorum. aslında kullansam zaman su gibi geçerdi çünkü 4 tane sahte hesap açıp deli gibi oyun oynuyordum, hesapları kapatmadan öncevalla facebook taki grupta var mıydın canım sen? ismini hatırlayamadım kusura bakma :) ama yazdıklarını okudukça içim açıldı gerçekten... bir umut doğdu yine halbuki akşam içim kararmıştı Eki Görüntüle 604706
Denniziim harikaymış bu yazdım facete sevdiği sözlerime :):) inşallah o selamet gelir de bizi bulur bir an önce!
çok güzelmiş canım. ben de bir söz okumuştum:
Sabrın sonu selamet, sabır hayra alamet, bela sana kahretsin, sen belaya selam et!
Allah hepimizi selamete çıkarsın inşallah... bütün belalardan kazalardan korusun hepimizi ve tüm insanlığı...
canım daha bir ay oldu, dediğin gibi. ustalığa geçtiklerinde (farklı zamanlarda geçildiği için askerin geçmiş midir bilemiyorum) daha rahat olacaklarmış inşallah. en azından acemi birliğinin kalabalığından sıyrılacaklar. kafasını dinleyecek zamanı olacak. şu an var ya bizim onlara bağlı olduğumuzu bildikleri için böyle kafalarına göre konuştukları olabiliyor. benim de bu süreçte ilişkimle ilgili korkularım oldu, adam resmen rest çekti düşün, hayatta yapmicak biri derdim... ben de bu sefer alttan aldım... ben artık onlara bebek gibi bakıyorum ya... bi sıkıntısı olup anlatamayan bebekler gibi mızırdanıyorlar... anlatamama sebebi ne olursa olsun, bir şekilde acizlik hissettiklerini biliyoruz. korkma canım içini ferah tut. döndüğünde askerin, seni daha bi başının tacı edecektir, zor gününde hep yanında oluyorsun, kötü gün dostu oluyorsun, sabrediyorsun. bu zamanda zora gelemeyen kızları görmek isteyenler evlilik programlarına bakabilir mesela... askerliği yapmış, iyi işi olan, ailesi sıkıntı çıkarmayacak, yakışıklı, zengin, istediğim yerde yaşayacak biri gelsin mantığındalar... bizim gibi kişilerin değeri elbet bilinir gülüm...
valla facebook taki grupta var mıydın canım sen? ismini hatırlayamadım kusura bakma :) ama yazdıklarını okudukça içim açıldı gerçekten... bir umut doğdu yine halbuki akşam içim kararmıştı Eki Görüntüle 604706
hayatım çok haklısın, ama sizin için önemli bir adım değil mi bu askerlik sınav gibi düşün.. hayatta birçok sınav karşılar insanı. ilişkin için korkma derim, çünkü orada hangi durumda olursa olsun geldiğinde seninle olduğu eski yaşantısına geri döndüğüne alışacak ve yaşanmamış gibi olacak.. ne yazık ki bu süreci yaşamak zorundayız. buda bizim sınavımız. evet çok zorlu bir süreç ama geçecek inan, o da buna bir süre sonra alışıp kendini telkin etme yoluna girecektir...
elifim inan ki katılıorum sana.. firdes arkadaşımızın yazdıklarını okudukça ayrı bi mutlu oluorum, hep umut veren insana kendini iyi hissettiren şeyler paylaşıo bizlerlee.. hepimizin ihtiyacı olan şey umut, sabır.. teşekür ediorum kendisine
aynen kuzum, şuan bi yandan 347 leri okuyorum da kızlar depük atıyolar bizdee öyle ilk kavuşanlardan başlayalım şafağımız son 9 u sayarkennn :):) o günlerimiz gelecek sakın ola ki ümitsizliğe kapılmak yokkk Eki Görüntüle 604709 Eki Görüntüle 604710
ayy canım lafı ağzımdan aldın347 ler depük gecesi yapıolarmış o ne demekse biz de yapcaz mı dicektim
elifim inan ki katılıorum sana.. firdes arkadaşımızın yazdıklarını okudukça ayrı bi mutlu oluorum, hep umut veren insana kendini iyi hissettiren şeyler paylaşıo bizlerlee.. hepimizin ihtiyacı olan şey umut, sabır.. teşekür ediorum kendisine
bizim ilişkimiz bi çok sınavdan geçti çok şükür bundan da geçecek Allah'ın izniyle ve daha sağlam bi ilişkimiz olacak daha da güzel olacak umarım her şeyyy değil mi?
bizim ilişkimiz bi çok sınavdan geçti çok şükür bundan da geçecek Allah'ın izniyle ve daha sağlam bi ilişkimiz olacak daha da güzel olacak umarım her şeyyy değil mi?
Evet canım, her şey güzel olacak inşallah. hem Allah aşkına, biz de hamileyken bazı ruhsal ve bedensel değişiklerden ötürü farklı bir psikolojiye girebiliriz kızlar, insalık hali sonuçta, hayatta insanın iyi-kötü günü oluyor. o zaman da onlar içlerinden diyecek ki, benim güzel karım bizim bebeğimizi taşıyor, şu anda bu şekilde davranması bana özel bir tepki değil, sadece bu bir süreç ve bebeğimiz doğduğunda daha geniş ve mutlu bir aile olmanın tadını çıkaracağızevlilik böyle bir şey, iyi günde, kötü günde
herkese iyi geceler arkadaşlar, yazdıklarınızın hepsini okudum ve sizi uzaktan izliyorum :) bi türlü atlayamadım konuya daha doğrusu muhabbetinizi bölmek istemedim. İnşallah hepimiz 120 gün boyunca böyle umutlu, huzurlu oluruz çünkü bunları hakediyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?