349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kızlar bişi paylaşmak istedim sizlerle ;
''Sıkıntılar insana birer vazife ile gelir..Görevleri bitince giderler..En güzeli sabretmektir..Sabreden muhakkak ki selamettedir!''

Denniziim harikaymış bu yazdım facete sevdiği sözlerime :):) inşallah o selamet gelir de bizi bulur bir an önce!

aynen öyle canım. nasıl bi şebek oldum anlatamam, telefonda mesela: naptınız aşkım? yemek yedik. ben: yaaaa hahahahahaha ne güzel yaaa hahahahahaha. hani olur olmaz gülüyorum, kim bilir ev halkı neler düşünüyordur bu konuda

hayatım çok haklısın, ama sizin için önemli bir adım değil mi bu askerlik sınav gibi düşün.. hayatta birçok sınav karşılar insanı. ilişkin için korkma derim, çünkü orada hangi durumda olursa olsun geldiğinde seninle olduğu eski yaşantısına geri döndüğüne alışacak ve yaşanmamış gibi olacak.. ne yazık ki bu süreci yaşamak zorundayız. buda bizim sınavımız. evet çok zorlu bir süreç ama geçecek inan, o da buna bir süre sonra alışıp kendini telkin etme yoluna girecektir...

kızlar bişi paylaşmak istedim sizlerle ;
''Sıkıntılar insana birer vazife ile gelir..Görevleri bitince giderler..En güzeli sabretmektir..Sabreden muhakkak ki selamettedir!''
çok güzelmiş canım. ben de bir söz okumuştum:

Sabrın sonu selamet, sabır hayra alamet, bela sana kahretsin, sen belaya selam et!

Allah hepimizi selamete çıkarsın inşallah... bütün belalardan kazalardan korusun hepimizi ve tüm insanlığı...

valla facebook taki grupta var mıydın canım sen? ismini hatırlayamadım kusura bakma :) ama yazdıklarını okudukça içim açıldı gerçekten... bir umut doğdu yine halbuki akşam içim kararmıştı Eki Görüntüle 604706

canım daha bir ay oldu, dediğin gibi. ustalığa geçtiklerinde (farklı zamanlarda geçildiği için askerin geçmiş midir bilemiyorum) daha rahat olacaklarmış inşallah. en azından acemi birliğinin kalabalığından sıyrılacaklar. kafasını dinleyecek zamanı olacak. şu an var ya bizim onlara bağlı olduğumuzu bildikleri için böyle kafalarına göre konuştukları olabiliyor. benim de bu süreçte ilişkimle ilgili korkularım oldu, adam resmen rest çekti düşün, hayatta yapmicak biri derdim... ben de bu sefer alttan aldım... ben artık onlara bebek gibi bakıyorum ya... bi sıkıntısı olup anlatamayan bebekler gibi mızırdanıyorlar... anlatamama sebebi ne olursa olsun, bir şekilde acizlik hissettiklerini biliyoruz. korkma canım içini ferah tut. döndüğünde askerin, seni daha bi başının tacı edecektir, zor gününde hep yanında oluyorsun, kötü gün dostu oluyorsun, sabrediyorsun. bu zamanda zora gelemeyen kızları görmek isteyenler evlilik programlarına bakabilir mesela... askerliği yapmış, iyi işi olan, ailesi sıkıntı çıkarmayacak, yakışıklı, zengin, istediğim yerde yaşayacak biri gelsin mantığındalar... bizim gibi kişilerin değeri elbet bilinir gülüm...

ben Firdes canım, ama face kullanmıyorum. aslında kullansam zaman su gibi geçerdi çünkü 4 tane sahte hesap açıp deli gibi oyun oynuyordum, hesapları kapatmadan önce umudumuz olacak tabi ki, zaman zaman hepimizin içi kararıyor olsa da, Allah büyük. Her derdin dermanı vardır. burada birbirimize destek oldukça ben de kendimi çok iyi ve daha pozitif hissediyorum :) hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz. belki ne kadar farklı hayat tarzları olan kişiler vardır aramızda, ama bu askerlik sınavı öyle bir noktada dert arkadaşı yaptı ki bizleri, çok güzel bir medeniyet örneği aslında sayfamız :)

Denniziim harikaymış bu yazdım facete sevdiği sözlerime :):) inşallah o selamet gelir de bizi bulur bir an önce!

amin canımmm..

amin canımmm..
ben bu hayatta yaşadığımız her şeyin bi nedeni olduguna inanıyorum.. bazı şeyleri öğrenmemiz adına, daha güzellerine kavuşmak adına zorlukları yaşıyoruz, o zorluklar bişey öğretiyo bize, görevleri bu çünkü , görevlerini yapıp gidiyolar..

o kadar haklı ki... bizim başımıza şayet geldi bu. çok yakın bir arkadaşım aynısını yaptı askerliğini daha yapmamış bir arkadaşına ayarladık benım kız arkdaşımı. ve sonunda kız ben daha işini yapmamış askerliğini bitirmemiş biriyle yapamam dedi. çocukla çıkarken ailesinin tanıştırdığı biriyle meğer çıkmaya başlamış. benimde haberim yoktu.. bizim arkadaşa bi mesaj attı sadece, ve iki hafta sonra onunla sözlendi.. benim arkadaşlığım bitti. ve benle zamanında dalga geçerdi bu kız asker yolu bekliceksin sen daha diye, şuan evli 4 5 ay olacak. ama sevdiğimde gitmeden şuan gülüyodur sana dedi, ama üzülme dedi geldiğinde biz mutlu olucaz dedi. yani dışarda öyle kız çok. böyle dert tasa çeken az. kıymetliler az hiç o güzel canını sıkma sen... biraz içni rahatlasın diye anlattım. lütfen aklına kötü şeyler getirme, hem eminimki askerlikten öncede çok güzel giden bir ilişkin vardır emin ol bu süreç geçtiğinde procrastinate'in dediği gibi seni daha çok baş tacı edecektir canım

elifim inan ki katılıorum sana.. firdes arkadaşımızın yazdıklarını okudukça ayrı bi mutlu oluorum, hep umut veren insana kendini iyi hissettiren şeyler paylaşıo bizlerlee.. hepimizin ihtiyacı olan şey umut, sabır.. teşekür ediorum kendisine

bizim ilişkimiz bi çok sınavdan geçti çok şükür bundan da geçecek Allah'ın izniyle ve daha sağlam bi ilişkimiz olacak daha da güzel olacak umarım her şeyyy değil mi?

aynen kuzum, şuan bi yandan 347 leri okuyorum da kızlar depük atıyolar bizdee öyle ilk kavuşanlardan başlayalım şafağımız son 9 u sayarkennn :):) o günlerimiz gelecek sakın ola ki ümitsizliğe kapılmak yokkk Eki Görüntüle 604709 Eki Görüntüle 604710

ayy canım lafı ağzımdan aldın 347 ler depük gecesi yapıolarmış o ne demekse biz de yapcaz mı dicektim

eksik kalır mıyızzzzz kuzumm yapalımmm tabii ki zaten birçoğumuz izin kullanmadı sanırım, sayfa kurucusu nazlı olduğu için o mu yazıcak acaba girişe bizde de ? tam bilemiyorum ama bizde öyle yapalım depelim ilk kavuşandan başlayıp

çok teşekkür ederim kızlar, inanın çok mutlu oldum bunları duyduğuma. benim de sayfamızda paylaştığım sıkıntılar olduğunda aynı şekilde beni "hayra ve sabra" yönelten arkadaşlarımız oluyor. dışardan bir arkadaşıma hatta ailemden bazı kişilere anlatsam bu tür sorunları, içten içe benim üzüldüğüme sevineceğini maalesef ki bildiğim-gördüğüm kişiler var... o yüzden bu sayfa benim için çok değerli. herkes birbirinin sevincini de hüznünü de olgunlukla paylaşıyor. iyi ki varsınız

bizim ilişkimiz bi çok sınavdan geçti çok şükür bundan da geçecek Allah'ın izniyle ve daha sağlam bi ilişkimiz olacak daha da güzel olacak umarım her şeyyy değil mi?

aynen kuzum, içini ferah tut ki iyiyi düşün iyi şeyler olsun. benimki doğuya gidecek, ben burada çok kişiyle konuştum ilk günden beri. ve 'felaketi düşünme, felaketi çağırma' yazdığını okudum birinin. ondan sonra öyle şeyleri koydum kenara. sadece özledikçe üzülüyorum ama sonra hemen kavusacagım günü düsünüp geçeceğine dair kendimi umutlandırıyorum. inşallah öyle de olacakkkk, herkes nasıl kavuşuyorsa bizlerde alıcaz askerlerimizi o ocaktan! :)

Evet canım, her şey güzel olacak inşallah. hem Allah aşkına, biz de hamileyken bazı ruhsal ve bedensel değişiklerden ötürü farklı bir psikolojiye girebiliriz kızlar, insalık hali sonuçta, hayatta insanın iyi-kötü günü oluyor. o zaman da onlar içlerinden diyecek ki, benim güzel karım bizim bebeğimizi taşıyor, şu anda bu şekilde davranması bana özel bir tepki değil, sadece bu bir süreç ve bebeğimiz doğduğunda daha geniş ve mutlu bir aile olmanın tadını çıkaracağız evlilik böyle bir şey, iyi günde, kötü günde

herkese iyi geceler arkadaşlar, yazdıklarınızın hepsini okudum ve sizi uzaktan izliyorum :) bi türlü atlayamadım konuya daha doğrusu muhabbetinizi bölmek istemedim. İnşallah hepimiz 120 gün boyunca böyle umutlu, huzurlu oluruz çünkü bunları hakediyorsunuz

vuuhuu çok güzel birşeye değinmişsin canım :) hele ki şahsen kendi adıma konuşayım her ay aynı şeyi çekiyor kuzum,, o da orada yapsın birazcık Eki Görüntüle 604729 Eki Görüntüle 604730

iyi gecelerrrr canım,, valla hadi kızzzlarr an itibariyle hayırlı olsun 121 olduuuuuk!! Eki Görüntüle 604731 çok hızlıcana geçsin inşallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…