bu arada ben askerime ilk mektubumu gönderdimaranızda mektup gönderenler var mı kızlar??
kargo yollamak istiyosan çarşı izninde çıkıp alsın askeriyeye posta gittiğini biliyorumda kargo almıyolar evet.. bugün bu konuyu konuştuk dedim bi çılgınlık yapıp gelirim ama kıbrıs korkutuyo biraz kaybolurum falansakın heaa yapma öyle bişey dedi tedirgin oldu baya sana mektup gönderdim kendim gelemedim ama benden bişey yolladım dedim sevindi yazık
iyi akşamlar kızlar..
yok canım yaa ben istedim adreste henüz tam yerleşmedim bi öğreniyim falan demişti. ben her gün defter tutuyodum final haftası girdi yazamadım hiç buraya yazıorum
merhaba canımm hoşbulduk nasılsın
bızımkıde durmadan grıp olup duruyor.çankaya fena ya cok soguk zaman bulamıyor bazen aramaya ama bu aralar ıyı nazar deymesın ..senınkı çankayada törendemı ?[/QUOT
benm ki hala atlatamadı hastalığı yahmm benm nasıl desem kara kuvetleri loj.inşaat taburu,istihkam olarak geçio. ama çankayada hepsi toplu halde merkeze yakın ankarayı hiç bilmediğimden ulaşımı kolay geldi..
ben bır kez gıttım çarsı ıznıne denk getırıp.ama çankayaya gıtmedım.merkezınde gorustuk kızılayda
bu arada ben askerime ilk mektubumu gönderdimaranızda mektup gönderenler var mı kızlar??
ağlarım yaaaa... canım benım kı carsı ıznıne hıç çıkmadı daha sanırım 1 ay daha çıkmıcak kıyamam ona yaa ... gıdelım kız bırbırımıze destek oluruz vala ya bende korkuyorum kıbrısa gıderım ama ordan sonrası sıkıntı ıste ama yanımda bırı olsa delı cesaret der yola çıkarım sanırsam
aramadı siye sızlandığımız zamanlarda genelde arıyolar buraya yazmak uğurlu geliyo sanırımumarım hemencecik arar sevdiğin
final haftasında ne kadar iyi olunabilirse işte özlemden bahsetmeme gerek yok galiba :2:sen nasılsın cnm
gercekten öyle oluyo..tam sızlanırken çalıyo telefon:))
bende acemilikte gönderdm canım.suan ki yerin adresini tam bilmiyorum..öğrenym yine göndercem
benimkide daha çıkmadı bu hafta sonu belki çıkabilirim dedi bakalım artık.. onu görmeyi bende çok istiyorum ama olmaz sakın sakın diye çok tembihledi gerçektende zor olur yani şimdi oralarda) sabırla onun bana gelmesini bekliycem ben
ben gönderdim cnm.. aps ile göndermiştim, ulaştı da eline ama okumuş askeriye sonra vermişler :S
içime doğuyor telefon elımde çalıcak dıye dıye cıddı calıyor..saatlerıde var genelde o saatlerde ararsa arıyor yoksa cok nadır farklı ssaatler.
bizde dipdibeydik hep buna ragmen çok sevnmiş cidden..o duygusal da değildir pek..beklediğimden daha farklıydı tepkisi..biraz fazla duygulanmış ölçüyü kaçırmışım :))öyle mi mutlu olmuştur baya değil mi?:)) bakalım alsında tepkisini merak ediyorum bende biraz duygusal oldu benim mektubum bi de biz normalde de farklı şehirlerde yaşıyoruz falan özlem hep var yani
benımkıde ole taksılerı falan guwenılmez dedı gelme sakın dedı korkuyorum ıste bende carsı ıznıne falan cıksa orda tanıdıkarı var onlarla ıletsım kurabılırsem çokk ıstıyorum ama zorr. bıde çok pahalı bı yer ya off offfff:2::2::2::2::2::2:
bizde dipdibeydik hep buna ragmen çok sevnmiş cidden..o duygusal da değildir pek..beklediğimden daha farklıydı tepkisi..biraz fazla duygulanmış ölçüyü kaçırmışım :))
nasıl dayancaz 4 ay gormeden canım ya benım rum sınırında hava alanından 2 saat uzaktaymıs vala dayanamayıp ızın kullandrcam dıye korkuyorum:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?