349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ağlarım yaaaa... canım benım kı carsı ıznıne hıç çıkmadı daha sanırım 1 ay daha çıkmıcak kıyamam ona yaa ... gıdelım kız bırbırımıze destek oluruz vala ya bende korkuyorum kıbrısa gıderım ama ordan sonrası sıkıntı ıste ama yanımda bırı olsa delı cesaret der yola çıkarım sanırsam

benimkide daha çıkmadı bu hafta sonu belki çıkabilirim dedi bakalım artık.. onu görmeyi bende çok istiyorum ama olmaz sakın sakın diye çok tembihledi gerçektende zor olur yani şimdi oralarda) sabırla onun bana gelmesini bekliycem ben

final haftasında ne kadar iyi olunabilirse işte özlemden bahsetmeme gerek yok galiba :2: sen nasılsın cnm

senın ıkı durumunu da çok ıı anlıyorum ama yogun olarak sonuncu dedıgını hıssedıyorum resmen o kadar ıı arkadasımdır bende yenı mezun olmus ewde bu durumun sıkıntısını yasayan bı r bırey olarak hayatıma dewam edıyorum

bende acemilikte gönderdm canım.suan ki yerin adresini tam bilmiyorum..öğrenym yine göndercem

öyle mi mutlu olmuştur baya değil mi?:)) bakalım alsında tepkisini merak ediyorum bende biraz duygusal oldu benim mektubum bi de biz normalde de farklı şehirlerde yaşıyoruz falan özlem hep var yani

benımkıde ole taksılerı falan guwenılmez dedı gelme sakın dedı korkuyorum ıste bende carsı ıznıne falan cıksa orda tanıdıkarı var onlarla ıletsım kurabılırsem çokk ıstıyorum ama zorr. bıde çok pahalı bı yer ya off offfff:2::2::2::2::2::2:

öyle mi mutlu olmuştur baya değil mi?:)) bakalım alsında tepkisini merak ediyorum bende biraz duygusal oldu benim mektubum bi de biz normalde de farklı şehirlerde yaşıyoruz falan özlem hep var yani
bizde dipdibeydik hep buna ragmen çok sevnmiş cidden..o duygusal da değildir pek..beklediğimden daha farklıydı tepkisi..biraz fazla duygulanmış ölçüyü kaçırmışım :))

kesinlikle çılgınlık yapmaya gelmez hani napalım herşey kısmet askerlik bu yaa her yerin ayrı sıkntısı var oranında güzel tarafı sıcak yaa hasta olmıyolar en ezından sevinmelisin kötü taraflarını düşünürsen çok var ama iyi tarafından bakmakta yarar var işte

bizde dipdibeydik hep buna ragmen çok sevnmiş cidden..o duygusal da değildir pek..beklediğimden daha farklıydı tepkisi..biraz fazla duygulanmış ölçüyü kaçırmışım :))

senin mektupta baya duygusal olmuş demek:)) gerçi o psikolojide ne yazsak duygulanmaya hazırlar aslında yazık yaa kıyamam askerime düşündüm de

nasıl dayancaz 4 ay gormeden canım ya benım rum sınırında hava alanından 2 saat uzaktaymıs vala dayanamayıp ızın kullandrcam dıye korkuyorum:2:

bence izin kullanmasın sen git yanına çarşı izninde ben bahara doğru nisan gibi öyle yapcam. benimki girnede canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…