senın ıkı durumunu da çok ıı anlıyorum ama yogun olarak sonuncu dedıgını hıssedıyorum resmen o kadar ıı arkadasımdırbende yenı mezun olmus ewde bu durumun sıkıntısını yasayan bı r bırey olarak hayatıma dewam edıyorum
kesinlikle çılgınlık yapmaya gelmez haninapalım herşey kısmet askerlik bu yaa her yerin ayrı sıkntısı var oranında güzel tarafı sıcak yaa hasta olmıyolar en ezından sevinmelisin kötü taraflarını düşünürsen çok var ama iyi tarafından bakmakta yarar var işte
canım ben de 2011 mezunuyum hala alışamadım yaaa... zor oluyor
bence izin kullanmasın sen git yanına çarşı izninde ben bahara doğru nisan gibi öyle yapcam. benimki girnede canım.
haklısın canım ama ben hıssedıyorum rahat degıl sokak lambası bıle yokmus dıyokı bulundugumuz yerde asker bulundurulması yasakmıs portakal bahcelerınde ıscı olarak gorunuyolarmısne bılım gecck heralde ama umarım gıdebılırım kuzencıklerım gelır belkı :44::44::44::44::44::44:
merhaba kızlar ben bayadır yazmadım finaller vardı ama sürekli takip halindeydim.. eeee nasıl gidiyor bakalım şafak eritme sürecimiz? bu karantina olayını haberlerde izleyince ağladım gerçekten aklıma ilk bu forumdaki arkadaşlarım geldi kim bilir nasıl üzülmüşsünüzdür Allah sabır versin... bizim süreç iyi gidiyo şimdilik rahatı yerinde sürekli bi yatma halindeler bizimkisi hareketsizlikten sıkılmış hep yatakta yatıp batak oynuyoruz dedi hatta tavla bile varmış tavla oynuyolar yatakhanelerinde işte askeriye mantıksızlığı kimi yerde sıkı kimi yerde sıfır disiplin
napsın günlerini geçirmeye bakıcak işte sayılı gün geçicek Allahın izniyle tabi sanada çok iş düşüyo desteğini esirgeme sevdiğindeninş. gönlüne göre olur
ay ben bu şarkıyı çok sevdim, sevdiğimin isminin Aytekin olmasından mı bilmiyorum ama çok hoş Eki Görüntüle 606029 Eki Görüntüle 606030
ben de aynı şeyleri düşündüğüm için y.lisansa da başlamamıştım :/ bence bir süre dinlen canım, sonrasında yavaştan iş bakarsın, kafana göre bir yer olduğunda düşünürsün, Allah kolaylık versin, ama üzülme, hayatımızın her anı değerli, bize verilmiş bir hediye.bıseyler yapmam lazım ama ne oyp ıle atanmak ıçın ales mı yoksa muhasebe kursuna falan gıdıp hemen gecıcı de olsa bı ıs mı karar weremedım maddı olarak aıleme yuk olamk ıstemıyoru zaten ınlarda kaldrcak durumda degıller
iyi akşamlar cnm, hoşgeldin nasılsın?
maşallah askerine yeri baya rahatmış Allah bozmasın:)) nerde yapıyo askerliğini??
ben de aynı şeyleri düşündüğüm için y.lisansa da başlamamıştım :/ bence bir süre dinlen canım, sonrasında yavaştan iş bakarsın, kafana göre bir yer olduğunda düşünürsün, Allah kolaylık versin, ama üzülme, hayatımızın her anı değerli, bize verilmiş bir hediye.
beytepe ankara canım bu arada foruma ben buralarda yokken geldin sanırım senin askerin nerde yapıyo ? günleri nasıl geçiriyorsun ya finaller zamanı iyi geçtide 2 hafta şimdi geçmiyo vakit((
iyi akşamlar herkesee iyi geceler mi demeliyim kızlaar :) Haftaya salı manisadayım Allah ın izniyle askerimin yanına gitcem kardeşimle kek yapıp götürcem ona
iyi akşamlar herkesee iyi geceler mi demeliyim kızlaar :) Haftaya salı manisadayım Allah ın izniyle askerimin yanına gitcem kardeşimle kek yapıp götürcem ona
tşkler canım iyim seni sormalı sen nasılsın
canım alesten iyi bir puan alabilirsin, güzelce çalışırsan, türkçe ve matematik yani? ben hazırlanırken netten mat dersleri dinlemiştim, üni. sınavı için anlatıyolardı ama konular aynı. sonra çıkmış soruları çözdüm ve 85 almıştım. zaten türkçede bi mantık zorluyor, onu da biriyle çalışmak faydalı olabilir. başaracağına inanıyorum Elifcim.çok gusel soluyosun canım ama nısanlıyım ve bıseyler yapamm lazım suan en mantıklısı ales gıbı duruyoo ama kazanmassam olcakları tahmın bıle edemıyorum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?