güle güle git canımiyi akşamlar herkesee iyi geceler mi demeliyim kızlaar :) Haftaya salı manisadayım Allah ın izniyle askerimin yanına gitcem kardeşimle kek yapıp götürcem ona
canım alesten iyi bir puan alabilirsin, güzelce çalışırsan, türkçe ve matematik yani? ben hazırlanırken netten mat dersleri dinlemiştim, üni. sınavı için anlatıyolardı ama konular aynı. sonra çıkmış soruları çözdüm ve 85 almıştım. zaten türkçede bi mantık zorluyor, onu da biriyle çalışmak faydalı olabilir. başaracağına inanıyorum Elifcim.
güle güle git canımtadını çıkarın ben de yol izninde gidicem inşallah yanına, ama daha ne yapsam karar veremedim denenmiş bir muffin veya ıslak kek tarifi olan var mı kızlar? özellikle güzel kabaran muffin arıyorum, çok tarif denedim ama hazır almayınca istediğim gibi kabarmıyor
iyiyim ben de canım sohbete devam1000lere az kaldı
sana bısey danısabılır mıyım o zamn muhtemelen danış dersın :))))) o yuzden soruyorum sence 900 tl werıp ales ıçı dershaneye gıtmek mı mantıklı yoksa 3 4 mılyar werıp ıng kursuna mı artı ıng kursuna gıdersem ana dılım gıbı ıng konusabılır mıyım
sana bısey danısabılır mıyım o zamn muhtemelen danış dersın :))))) o yuzden soruyorum sence 900 tl werıp ales ıçı dershaneye gıtmek mı mantıklı yoksa 3 4 mılyar werıp ıng kursuna mı artı ıng kursuna gıdersem ana dılım gıbı ıng konusabılır mıyım
inşallah cnmmm :))ii geceler canımmmmmohh ne gusel keske bende gıdebılsemm ınş. gusel vakıt gecırrsın ve onun yanındayken zamanın yavas gecer
iyi geceler canım.. ohh ne güzel kavuşucan askerine bizim yerimizide hasret gider
güle güle git canımtadını çıkarın
Ben de fikrimi paylaşayım:)rezil yüksek lisans yapmış biri olarak ales için asla ama asla dershaneye gerek yok diyorum.çıkmış soruları çöz.ana kural süre tutup çözmek.tek sıkıntısüre yetmiyor,yoksa sorular çok da zor değil.
senin mektupta baya duygusal olmuş demek:)) gerçi o psikolojide ne yazsak duygulanmaya hazırlar aslında yazık yaa kıyamam askerime düşündüm de
canım bence ales için kursa gerek yok, çıkmış soruları çözüp dediğim gibi mat. derslerini dinlesen (ekol hoca güzel anlatıyor mesela ve ücretsiz) alesi gayet güzel bir puanla başarırsın. ingilizce için şunu söyleyebilirim, kursa gidersin tamam ama kendi çaban her zaman için daha ön planda olacak ve ilk zamanlar ümitsizliğe kapılmayıp kelime ezberleyerek öğrendiklerini tekrar ederek, hocaları sıkıştırarak, buradan bana da istediğin zaman soru sorabilirsin ing konusundabu şekilde kurs dışında da kişisel çabanla ilerletebilirsin. ana dil gibi konuşmak için gereken şeyin zaman olduğuna inanıyorum, dilbilgisini tamam, öğrenirsin ama kelime konusunda, kitap okuma ve film izleme konusunda her şey kısa sürede gerçekleşemeyeceği için, kendine zaman tanırsan uzun vadede o da mümkün canım.
çok teşekkür ederim canım, biliyor musun şimdiye kadar hep elmalı kurabiye yaptım onlara giderkenelmalı kurabıye yapabılırsın canım mınık mınık kesıyosun bardakla harıka oluyo ıstersen tarıfını yazarım hemncık
peki canımm çok saol sıkıntım ewdekı gurultu ve anlayıssızlık ıste sanırım ıngılızce daha mantıklı oturup ezberlerım kelıme nolcak hayatımın bundan sonrakı kısmı ıçın sewdıgım ve kendım ıçın elımden gelenı yapcamm ınş..
senın ıkı durumunu da çok ıı anlıyorum ama yogun olarak sonuncu dedıgını hıssedıyorum resmen o kadar ıı arkadasımdırbende yenı mezun olmus ewde bu durumun sıkıntısını yasayan bı r bırey olarak hayatıma dewam edıyorum
bizde öyle belli saatler dısında aramıyo işte..ararsa da büyük sürpriz hani..yinede bekliyorum..
bende istiyorummm gitmeeekkkk ama karsı hiç bilmem etmem nasıl olcak bilmiyorummm:2:bence izin kullanmasın sen git yanına çarşı izninde ben bahara doğru nisan gibi öyle yapcam. benimki girnede canım.
çok teşekkür ederim canım, biliyor musun şimdiye kadar hep elmalı kurabiye yaptım onlara giderkenne tesadüf. tarifini kendim için denerim, çok sevinirim kuzum, çok da merak ettim mmmm. ama onlara götürürsem kayınvalidem bu kızın yapabildiği başka bir şey yok mu diye düşünebilir
ohh ohh mezun olmak ayrı güzel benimde son senem bakalım :S
ewet tesaduff ben yazım tatlım hemncık 1 paket margarın 2 cay bardagı yogurt 2 cay bardagı sıvıyag bunları bır gusel yogurup hamuru bol sonra ac merdane ıle su bardagı ıle de kes kalanları ayırdıgın hamura katıp aynı ıslemerı uygula...ıçı ıçınde 3 elmayı rendele 1 su bardagı sekerle suyunu cekene kadar pısır kapatmaya yakın azcıkta tarcın koy bu kadarr ustune de pudra sekerı ben sewıyorum yapmıssın zaten sende çok fazla kızarmıcak tabısı... afıyet olsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?