349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

iyi akşamlar herkesee iyi geceler mi demeliyim kızlaar :) Haftaya salı manisadayım Allah ın izniyle askerimin yanına gitcem kardeşimle kek yapıp götürcem ona
güle güle git canım tadını çıkarın ben de yol izninde gidicem inşallah yanına, ama daha ne yapsam karar veremedim denenmiş bir muffin veya ıslak kek tarifi olan var mı kızlar? özellikle güzel kabaran muffin arıyorum, çok tarif denedim ama hazır almayınca istediğim gibi kabarmıyor

sana bısey danısabılır mıyım o zamn muhtemelen danış dersın :))))) o yuzden soruyorum sence 900 tl werıp ales ıçı dershaneye gıtmek mı mantıklı yoksa 3 4 mılyar werıp ıng kursuna mı artı ıng kursuna gıdersem ana dılım gıbı ıng konusabılır mıyım

elmalı kurabıye yapabılırsın canım mınık mınık kesıyosun bardakla harıka oluyo ıstersen tarıfını yazarım hemncık

Ben de fikrimi paylaşayım:)rezil yüksek lisans yapmış biri olarak ales için asla ama asla dershaneye gerek yok diyorum.çıkmış soruları çöz.ana kural süre tutup çözmek.tek sıkıntısüre yetmiyor,yoksa sorular çok da zor değil.

Telefonum heran çalabilir umuduyla telefonu yanımdan ayıramıyorum ama çalmıyoo sinirlerim bozuluyoobugün 2 kere aradı ama yetmedi yinede arıcam dedi aramadı ya taktım şimdi offf gerçekten sıktın be askerlik bit bence biran önce (

canım bence ales için kursa gerek yok, çıkmış soruları çözüp dediğim gibi mat. derslerini dinlesen (ekol hoca güzel anlatıyor mesela ve ücretsiz) alesi gayet güzel bir puanla başarırsın. ingilizce için şunu söyleyebilirim, kursa gidersin tamam ama kendi çaban her zaman için daha ön planda olacak ve ilk zamanlar ümitsizliğe kapılmayıp kelime ezberleyerek öğrendiklerini tekrar ederek, hocaları sıkıştırarak, buradan bana da istediğin zaman soru sorabilirsin ing konusunda bu şekilde kurs dışında da kişisel çabanla ilerletebilirsin. ana dil gibi konuşmak için gereken şeyin zaman olduğuna inanıyorum, dilbilgisini tamam, öğrenirsin ama kelime konusunda, kitap okuma ve film izleme konusunda her şey kısa sürede gerçekleşemeyeceği için, kendine zaman tanırsan uzun vadede o da mümkün canım.

ben daha önce gırmedım alese cunku yuksek lısans yapmak ıstemıyodum hemen para kazanmak ıstıyorum o yuzden de oyp mantıklı gelıyo.. acıkcası bana da dershane sacma gelıyo ama ewcedı ortamım da ders calısmak zor o yuzden cekınıyorum bıraz

peki canımm çok saol sıkıntım ewdekı gurultu ve anlayıssızlık ıste sanırım ıngılızce daha mantıklı oturup ezberlerım kelıme nolcak hayatımın bundan sonrakı kısmı ıçın sewdıgım ve kendım ıçın elımden gelenı yapcamm ınş..

elmalı kurabıye yapabılırsın canım mınık mınık kesıyosun bardakla harıka oluyo ıstersen tarıfını yazarım hemncık
çok teşekkür ederim canım, biliyor musun şimdiye kadar hep elmalı kurabiye yaptım onlara giderken ne tesadüf. tarifini kendim için denerim, çok sevinirim kuzum, çok da merak ettim mmmm. ama onlara götürürsem kayınvalidem bu kızın yapabildiği başka bir şey yok mu diye düşünebilir

inşallah canım, ya tabi sıkıntı oluşturur gürültü, ben olsam en yakındaki bir halk kütüphanesine veya yakında bir üniversite varsa oranın kütüphanesine giderdim, test çözeceğim, çalışacağım zamanlar. onun dışında ders izlesen video olarak, kulaklık takarsın ve sadece ordaki sese odaklanmış olursun sen istedikten sonra hiçbir şey engel değil canım, yolun açık olsun

ohh ohh mezun olmak ayrı güzel benimde son senem bakalım :S

ewet tesaduff ben yazım tatlım hemncık 1 paket margarın 2 cay bardagı yogurt 2 cay bardagı sıvıyag bunları bır gusel yogurup hamuru bol sonra ac merdane ıle su bardagı ıle de kes kalanları ayırdıgın hamura katıp aynı ıslemerı uygula...ıçı ıçınde 3 elmayı rendele 1 su bardagı sekerle suyunu cekene kadar pısır kapatmaya yakın azcıkta tarcın koy bu kadarr ustune de pudra sekerı ben sewıyorum yapmıssın zaten sende çok fazla kızarmıcak tabısı... afıyet olsunnn

haydi bakalım bugün 4 ayımız kaldı kızlar zaman burada kurduğumuz arkadaşlıkla hızla ilerliyor.inşallah bir gün gelecek bir gün kalacak şafak doğan gün dicez....

Son düzenleme:
ohh ohh mezun olmak ayrı güzel benimde son senem bakalım :S

ahh ahh canım sorma vala benım acımdan pek ıı olmadı okurkn daha rahattım sewdıgım yanımdaydı sımdı taaa kıbrısta gelcek ama o zamn da iş sıkıntısı falan keske hep okusaymısızz aılemızde bzıe baksaymısss

mmmm ellerine sağlık canım, not alıyorum hemen, uygulamak üzere askerim de çok sever elmalı kurabiyeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…