güle güle git canımtadını çıkarın ben de yol izninde gidicem inşallah yanına, ama daha ne yapsam karar veremedim denenmiş bir muffin veya ıslak kek tarifi olan var mı kızlar? özellikle güzel kabaran muffin arıyorum, çok tarif denedim ama hazır almayınca istediğim gibi kabarmıyor
ahh ahh canım sorma vala benım acımdan pek ıı olmadı okurkn daha rahattım sewdıgım yanımdaydı sımdı taaa kıbrısta gelcek ama o zamn da iş sıkıntısı falan keske hep okusaymısızz aılemızde bzıe baksaymısss
aynen ya, bizim de aynı gelip iş arama faslı olacak kızlar, inşallah herkese hayırlı rızık kapıları açılır da hemencecik evlenir yuvamızı kurarız, sevdiklerimize kavuşuruz
canım ben yapıyorum renk renk muffinler resmide var yollıyım begenirsen hatta onun tarifini vereyim sana :):)
bu arada kızlar bize gelsin mi bu.. ay çok bunalım amadilime dolandı
FERDİ ÖZBEĞEN DİLEK TAŞI - YouTube
canlandı koskoca bir mazii sevdiğim nerede şimdi ben neredeee Eki Görüntüle 606045
amin canım amin bu arada bende nısanlanalı 3 ay 9 gun oldu
ahh ahh canım sorma vala benım acımdan pek ıı olmadı okurkn daha rahattım sewdıgım yanımdaydı sımdı taaa kıbrısta gelcek ama o zamn da iş sıkıntısı falan keske hep okusaymısızz aılemızde bzıe baksaymısss
canım ben yapıyorum renk renk muffinler resmide var yollıyım begenirsen hatta onun tarifini vereyim sana :):)
bu arada kızlar bize gelsin mi bu.. ay çok bunalım amadilime dolandı
FERDİ ÖZBEĞEN DİLEK TAŞI - YouTube
canlandı koskoca bir mazii sevdiğim nerede şimdi ben neredeee Eki Görüntüle 606045
aaa yakın tarihlerde nişanlanmışızne heyecanlıydı ya... bizim istemeyle aynı gün oldu, ikimiz de çok tuhaftık bir de bizimkiler yaklaşık 4dk susup düşündüler ben ablama kaş göz yapıyorum, noluyo diye falan kalbime iniyodu ya, sonra verince tabi herkes birden gülme krizine girmişti o rahatlamayla
ahh canımmm yaaa benim sevdiğimde haziranda mezun oldu temmuzda memleketine dönmüştü ve biz uzaktan ilişki yürütüyorduk evet zordu ama askerlik apayrı... bu arada evet keşke hala o da okuyor olsaydı da aynı şehirde olsaydık her gün istisnasız buluşsaydık (herkes çok muhabbet tez ayrılık getirir görüşmeyin bu kadar demeye devam etseydi bizde onlara inat görüşseydik offf offfff:2:)
aaa yakın tarihlerde nişanlanmışızne heyecanlıydı ya... bizim istemeyle aynı gün oldu, ikimiz de çok tuhaftık bir de bizimkiler yaklaşık 4dk susup düşündüler ben ablama kaş göz yapıyorum, noluyo diye falan kalbime iniyodu ya, sonra verince tabi herkes birden gülme krizine girmişti o rahatlamayla
hehe bızım de soz nısan bırlıkte oldu çok kalabalıktı ısteme gunum çok komıktı tuzlu kahve ve ısteme olayıama tuzlu kahweyı kendı ıstedı kızmayın bana sakın
acaba bende o gunlerı gorebılecekmıyımm
ahh balım keske mıllet aşk sevgıyı bılmıyo ondan konusyo ıste bızde 7 senedır ıstısanasız her gun gorusuyorduk bı anda bu durum kotu oldu ama tek engelemız ıste bıtcek gıtcek sonra hep bırlıkte olcaz yıne canımmmmmmmm
yok canım niye kızalım, o da adetten oldu artıkben yapmadım diye kayınvalidem soranlara, kıyamaz o diye anlatmıştı ama bizde de evli olan ablam evde hiçbir şeyin yerini bilmediği için, kendilerine yaptığı kahveye tuz atmıştı damat yerine baldızları içti tuzluları
komık olmus gercekten
göreceksin tabi canım, çok daha güzel günleri hep birlikte görücez inşallah kızlarkeyifli, güzel anılar biriktiricez inşallah
ama kızlar benım bıraz sorunlu olucak gıbı olsa bıle hıcbırsey net degıl
ama kızlar benım bıraz sorunlu olucak gıbı olsa bıle hıcbırsey net degıl
sebebi özel değilse, hangi konuda sorun olabilir canım? üstü kapalı olarak anlatabilirsin, deneyimli arkadaşlarımız varsa muhakkak kendilerinden örnek verirler
biz 1.5 yıldır konusuyoruz.ama unv den sınıf arkadasım okul bıttıkten 2 yıl sonra başladık.canım benım ayagımda engelım var.bu bızım ıcın sorun degıl ama babannesı benı canlı gordu annesıne solemıs.ve pek olumlu seyler solememıs bahanelerı neymıs ben ıst kızımısım sıvaslıyım dıye ayrı örf adetlere sahıpmısım neymıs acıkmısım.bunlar konyalı aslen.sonra durumumu ogrenınce annesı demıs olmaz bu ıs bosuna kendını kaptırma demıs.oysakı en basında ahmete soledım senın ıcın sorunmu aılen ıcın sorun olucaksa hıc baslamayalım dedım cunku bu benım hassasıyetım.cok uzulurum sonra kendımı cok yıpratırım.ahmetın askerlıgı mart sonunda bıtıyor.fakat uzman cavus olarak devam edecek meslek olarak buna yoneldı.aılesı ııcınde baskı altında olmak ıstemıyormus.bu aylardır aramızda sorun uzmanlıgı nese ona alıstırdım sımdı aılesı bole seyler dıyor canım sıkılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?