349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

canım benim sen bunları dusunurken sevdıgının ne dusundugu çok onemlı eger sevdıgın aılesının karsısına dıkılır ben bu kızı sevıyorum ıster kabullenın ıster kabullanmayın derse rest cekerse kavusursunuz sonrası da tatlım onların tavırlarına gore davranırsın sen bısey kaybetmezsın onların çocuklarını kaybeder . artı tamam acık olabılırsın ama bu ınanç meseles benımde basım acık ama namazımı kılar ıbadetlerımı yapmaya çalısrım ALLAH ıçımıze verır belkı ılerde kapatırız ama ınsanları bu sekılde yargılamak onlarında dını ne kadar dogru yasadıklarını gosterıyoo hıç dert etme canımm sevdıgınle engellerı ascanızı dusunuyosan takılma çunku senın kaybetcek bır seyın yok ama onların var.. hem belkı senı tanıdıklarında dusundugun gıbı olmaz kaynasırsınız falan

cok zor ınankı 3 hafta once rest cektım yeter ya dedım başladıgımızdan berıdır hep belırsız bu ılışkı dıye.uzmanlıgı ıstemedım sectın aılen benı beılıyor ama ne ıstedıklerını bılmıyorum dedım ve artık kendı aılemden gızlı olmak ıstemıyorum dedım.uzmanlıga gıdeceksen uzaklık yapamam kendıme guvenemıyorum ddım gıdeceksen benıde al yanına dedım tamam dedı aılenı ayarla ahmet nısan ayında cddı bırşeyler olsun artık dedım.yoksa bende ona gore yolumu cızeyım dedım.çok uzuldu hatta cameralı gorusuyorduk agladı.elım kolum baglı dedı annesıne anlatmıs abısı ıle konusmaları okudum dıyorkı abı nıye bana cvb vermıyorlar oda dıyor ne cvb beklıyorsunkı nazlı hakkındakı dusuncelerını ogrenmek ıstıyorum demıs.

canım önyargılı oldukları belli, özellikle başörtüsü meselesine o tepkiyi vermişlerse... inşallah erkek arkadaşı dediğin gibi en güzel şekilde destek olur...

canım önyargılı oldukları belli, özellikle başörtüsü meselesine o tepkiyi vermişlerse... inşallah erkek arkadaşı dediğin gibi en güzel şekilde destek olur...

Allah a sukur bu zamana kdr kımseye muhtaç degldım ben devamlı kendı ayaklarımın ustunde duran bırıyım.2009 da mezun oldum hemen ıse gırdım haladır calısırım.dogustan benım ayagımda kısalık var protez kullanıyorum ama bır zararı yok cunku cocukluktan berıdır benle beraber kendı ayagım gıbı.ben aslında ole karamsar bırıde degılım çok sukur.yanı gayet iş hayatımda falan sosyalımdır.ayrıca bakımlı guzel oldugumu soylerler feysten bakabılırsınız bana daha oncede yazmıstım bunları https://www.facebook.com/28072011Nazli

canım belli ki birbirinizi seviyorsunuz... ikiniz beraber iki taraflı fedakarlıklar yaparak hayat yolunda birbirinize her daim destek olacaksınız... benimki de deli gibi polisliğe hazırlandı. hiç tasvip etmesem de onu 8 ay hazırlık sürecinde elimden geldiğince destekledim. erkekler bu tür işleri garantidir, maaşı iyidir, özel sektörden iyidir gibi sebeplerle çok isteyebiliyorlar... seni kaybetmek istemiyor demek ki. ama aileyle de oradan yüzyüze olmadan iletişim kurmak zor. sen az daha sabret güzelim, geldiğinde ailesiyle yüzyüze oturur konuşur, inşallah olumlu sonuç alırlar, alamazlarsa da, böyle üzülüp ağlayan biri neden sevdiği kişiden vazgeçsin? o iletişimsizlikte mesafelerin etkisi vardır muhakkak. her şey hayırla sonuçlanır inşallah. sen üzülme.

buarada mesajımı okudun mu Nazlıcım?

Böyle şeylere yorum yapmayı pek sevmem ama dayanamadım yazıcam canım işin çok zor buna benzer bişey başımdan geçtiği için biliyorum az çok biz kızlar sevdigimiz için karşımıza ailemizi gerekirse sülalemizi alırız ama karşımızdakindende aynı şeyi bekleriz o bunu yapamıcak kadar yüreksizse o zaman dünya başımıza yıkılır gururumuz devreye girer pes edip o ilişkiye belkide son veririz. Canım eger erkek arkadaşın ailesini karşısına alamıyosa onlara karşı saygısızlık yapamam diyosa seni ezip geçecek yada orta yolu bulana kadar ugrasıcak ama sen çok yıpranıcaksın bende geçen yıl bu zamanlarda tamda böyle bişey yaşadım ben ilişkimi bitirdim senin için de en hayırlısı neyse o olsun inş erkek arkadaşın orta yolu bulabilir

okudum ama cevap veremıyorum canım.hakkımızda hayırlısı artık Allah dan dılegım bu.

ahmetın demesıne gore ben bu yasıma kdr onların her dedıgını yaptım onlardan tek sey senı ısterken yanımda olmaları olucak dedı eger olmazlarsa ben kendım halledıcem dedı sanırsam uzmanlıgıda bu yuzden ıstıyor herkesden uzak yalnız ıkımzın olacagı yer.

erkek arkadasım dırek restte yonelıyor ama bana soz ver dedım elınden herşeyı yapıcaksın onları ıkna yoluna gıt dedım en son dusuncen bu olsun dedım.aılesı ıle bu duruma gırmesı benı uzer sonucta aıle onu buyuten kısıler ben ısterım ıyı olalım hep bırlıkte ama korkuyorumda bana kotu seyler dıceklermıs gıbı hıssedıyorum

onun açısından da hayattaki en mutlu gününde ailesinin desteğini görmek istiyor tabi, inşallah ikna olurlar canım. ilişkinize sahip çıkabildikten sonra... ailesi nereye kadar direnebilir ki? benim bir kız arkadaşım sevdiği çocukla ailesini karşısına alıp evlendi, ailesi sonradan çok pişman oldu barıştılar, ama kız en mutlu gününde yanında olmadıklarına üzüldü... ailesi çocukla bir kere bile tanışmamıştı. ve bunun birebir aynısını başka bir arkadaşımda daha gördüm. o kız da almanyadan türkiyeye gelin geldi. Seda arkadaşımızın dediği gibi, kızların gözü kararıyor sevince... aşkına sahip çıkabilen kişiler için göz karartılabilir bence de...

Ne kadarda masum düşünüyoruz dimi :) insanları anlamak o kadar zor ki nereli oldugun başının açık olması ne kadar komik şeyler cahillik ya resmen senin yüregin kapalı olsun bırak saçın açık olsun ne farkeder nasıl kızıyorum bu düşüncelere yaa inş sevdiginle çok mutlu olursun sen iyi niyetinden asla vazgeçme Allah yardımcın olsun kötü kaynana adaylarıyla ugraşmak çok zor :)

Nazlıcım siz birbirinize destek olduktan sonra her türlü zorluğu aşarsınız ben buna gönülden inanıyorum. Senin her zaman onun ailesine karşı örnek davranışlar sergileyeceğine de eminim, çünkü öyle bir izlenim bıraktın bende. dolayısıyla, bunu hiç istemem ama seni tanımadan önyargı ile üzseler de, sonradan şunu görecekler ki bu kız bize herzaman saygısını korudu, efendi oldu, demek ki bizde hata var... insan kötülüğe iyilikle cevap verince oradaki zıtlık ortaya çıkıyor, anlaşılıyor. inan senin kırılmanı, ya da başka bir arkadaşımın kırılmasını hiç istemem, ama sevdiklerimiz uğruna böyle süreçlerden geçebiliyoruz.

bir örnek daha vereyim, nişanlımın kuzeni biz ilk tanıştığımızda ona benim için dikkat et madde bağımlısı falan olmasın demiş... başörtülü diye güvenme, onlar da çok kullanıyor türü şeyler söylemiş. biz o kızla tanıştığımızda ise ben ona genel kültürümle, oturuşumla kalkışımla her türlü dersini verdim )) ne alaka ama oluyor böyle saçmalıklar. hayırlı işlere kolay erişilmiyor, ilişkiler sınav atlatıyor muhakkak...

ıyımı kotumu anlamadım kı :) aslında ılerde kapanmayı dusunuyorum calıstıgım ıcın kapanamıyorum suan.

bende elimden geldıkce onlara karsı saygımı korucam.

Ayıp böyle şeyler ayıp. Yıl olmuş 2013 artık insanların bakış açılarının değişmesi gerekmiyo mu ya? Bu cahillikten öte bir şey değil. Bir insanı kılığıyla kıyafetiyle okuması etmesiyle değerlendiremezsin. ha değerlendirirsen de hayat sana öyle bir ders verir ki şükredecek konuma gelirsin. ben buna inanıyorum ve böyle şeylere inanılmaz uyuz oluyorum artık. bu nedir ya bir insanı yadırgamak ne demek ya? çok kızıyorum böyle insanlara, ama arkadaşlarında dedikleri gibi canım senin sevdiğinde iş bitiyor, kaldı ki oda söylemiş zaten söyleyeceğini sadece bir süre daha orta yol bulunmaya çalışıyormuş. ama bencede bir süre sonra aile de ne yaptığının farkına varacaktır..

canım ısım vardı k. bakma donemedım hemen sen 2 ay daha sabret gelınce yuz yuze konus bak anlattıgına gore çocuk sevıyo senı o napsın yazık askerde sımdı canın sıkıldıkça gel bıze agla bızımle dertles vala bak ben sıkılmadan dınlerım senı ıstersen telımı bıle verırım ama azcık sabırlı ol bekle gelsın sevdıgın bı yolu bulunur

telefonla anlatamıyorum derdımı onlara dedı yuz yuze konusmamız lazım ddı.bende artık bırşey demıyorum cunku o gunkı halıne cok uzuldum.elim kolum baglı burda dedı ıcınden neler gecıyor bılemıyorum belkı bır bıldıgı var solemıyor.ama ben dusuncem degısmıcek.nısan ayında uzmanlıga gıtmeden ılla cıddı bırşeyler olsun ıstıyorum neden sıkıstırıyorunuz dıyeceksınız uzmanlıga gıdıcek 6 ay egıtım donemınden sonra dırek şark gorevı ve ben artık cok zorlanıyorum bole uzaktan 15 ay askerlıkten sonra tekrar bole gunler gecırmek ıstemıyorum uzaktan

dedıklerıne katılıyorum sadece zamana ve sabra ıhtıyacın var destek ıçın yanndayız canım sıkma canını

haklısın canım sen... insan yanında arıyor beklemek zor gün saymak zor..

sağolasın Allah razı olsun hepınızden gece gece benı dınledınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…