349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

herkeslere iyi geceler sohbet , destek , ıyı nıyetınızden dolayı tskkr edr tanıstıgıma memnun oldugumu belırtmk ısterım
konusmama bak kıh kıhhh

valla aynı seylerı bende yasadım 5 sene once annesıyle tanıstıgımda boyle bır tuhaf davrandı bana ıstemedı hatta erkek arkadasım bıle o zamanlar kalbımı cok kırmıstır annem senı ıstemedı dedı nerdeyse ben burdan onun memleketıne gıtmıstım benım aılemınde haberı yoktu neymıs efendım bugun annesıne yalan soyleyen yarında bana yalan soylermıskı onlarla tanıstırmaya erkek arkadasım goturmustu. Zamanla astım ama bayramda seyranda aradım mesafemı de korudum onlar benı ne kadar ıstemıyosa ben o kadar ıyı oldum sımdı erkek arkadasımı cope atar benı atmaz oyle sevıyo bazen kendı aıleme soyleyemedıgım seyler oluyor uzerıne akıl verıyo yanı bunu erkek arkadasından ote sen daha ıyı cozersın zamanla. yoksa evlensenız bıle hep bı onyargı ıle bakarlar sana. onlarla kendın kaynas tanısınlar senı o zaman hersey yoluna gırer

ahmet dagıtımdan geldı gecen sene şubatta ıst o gelmıstı aralıkta bu sefer ben gıdım dedım cunku 6 gun ıznı yolda gecmesın dedım.antalyaya gıttım bende dedıgın gıbı aıleme farklı solemek zorunda kaldım.ahmet ılk dedı aşkım kahvaltıyı evde yapalımmı bızımkılerle ıyı tamam dedım.aradan yarım saat gecmeden annem babamın yanına dukkana gıdecekmıs dedı.ben anladım sonucta 13 saatlık yoldan gelıyorum yanımızda 1 saat dursa ne olurdu kı tanıma geregı duymadı anlıyacagın.ahmete guvenmek ıstıyorum bu konuda cunku aılesıne hıc karsı cıkan bırı olmadı bu yasına kadar.ılk kez olucak oda bıkmıs artık garıbım.herşey e ahmet dıyorlar ama yaptıkları goz onunde hıc bırşey..

Günaydın arkadaşlar şafak 120

20leri deviriyoruz 10lu sayılardayız artık sıra onlarda
20 Gün sonra çift haneliler

günaydınnn kızlar bugün kavuşmaya son 4 ayımız kaldı çok uzun bir süreç :)))) olsun kavuşucaz ya sonunda

ingilizce kursları ne kadar pahalı ya cıldırcam 2000 5000 tl arası resmen bıde dıyo kartın lımıtı yoksa ıkı ayrı karttan cekerım :S

ama kızlar benım bıraz sorunlu olucak gıbı olsa bıle hıcbırsey net degıl

Günaydın nazlıcım hoşgeldin. Ben bu erkek annelerini anlamıyorum.Oğlun sevmiş ben bu kızla ömür geçiririm demiş ne karıştırıyosun neyi düşünüyosun.İnşallah atlatırsınız herşeyi iş sevdiğinde bitiyo vuracak yumruğunu sözünü dinletecek. Yoksa herkes laf sahibi olur bu konularda canını sıkma askerini bekle herşey için hayırlısı olsun.

beklıyorum kuzum zaten.73 gunumuz kaldı cok şükür.geçecek bu gunlerde sızlerle burada paylaştıkca gunler bı nebze daha cabuk gececek ınsallah..

beklıyorum kuzum zaten.73 gunumuz kaldı cok şükür.geçecek bu gunlerde sızlerle burada paylaştıkca gunler bı nebze daha cabuk gececek ınsallah..

burda zaman biraz daha hızlı geçiyo inan herkes birbirinin halinden anlıyo herşeyi paylaşıyoruz.Facedede var grubumuz orayada gel. Şafakta bitmiş gitmiş darısı başımıza

dün bizimki ne dıyorum kı bir sıteye üye oldum kızların hepsi asker yolu beklıyor.hangi site falan çok merak etti ne yazıyorsunuz orda diyo meraklandıı.ne yapıcaksın dedım kız kıza takılıyoruzz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…