sağolasın Allah razı olsun hepınızden gece gece benı dınledınız..
kızlar cıkıyorum artık sabah gorusuruz..sabah 6:30 da uyanıyorum ıyı geceler hepınıze..
Allah a sukur bu zamana kdr kımseye muhtaç degldım ben devamlı kendı ayaklarımın ustunde duran bırıyım.2009 da mezun oldum hemen ıse gırdım haladır calısırım.dogustan benım ayagımda kısalık var protez kullanıyorum ama bır zararı yok cunku cocukluktan berıdır benle beraber kendı ayagım gıbı.ben aslında ole karamsar bırıde degılım çok sukur.yanı gayet iş hayatımda falan sosyalımdır.ayrıca bakımlı guzel oldugumu soylerler feysten bakabılırsınız bana daha oncede yazmıstım bunları https://www.facebook.com/28072011Nazli
valla aynı seylerı bende yasadım 5 sene once annesıyle tanıstıgımda boyle bır tuhaf davrandı bana ıstemedı hatta erkek arkadasım bıle o zamanlar kalbımı cok kırmıstır annem senı ıstemedı dedı nerdeyse ben burdan onun memleketıne gıtmıstım benım aılemınde haberı yoktu neymıs efendım bugun annesıne yalan soyleyen yarında bana yalan soylermıskı onlarla tanıstırmaya erkek arkadasım goturmustu. Zamanla astım ama bayramda seyranda aradım mesafemı de korudum onlar benı ne kadar ıstemıyosa ben o kadar ıyı oldum sımdı erkek arkadasımı cope atar benı atmaz oyle sevıyo bazen kendı aıleme soyleyemedıgım seyler oluyor uzerıne akıl verıyo yanı bunu erkek arkadasından ote sen daha ıyı cozersın zamanla. yoksa evlensenız bıle hep bı onyargı ıle bakarlar sana. onlarla kendın kaynas tanısınlar senı o zaman hersey yoluna gırer
ama kızlar benım bıraz sorunlu olucak gıbı olsa bıle hıcbırsey net degıl
selam herkese. benim de sevgilim askerde.
beklemek zormuş. herkese kolay gelsin. sabredince bitecek sanırım
Günaydın nazlıcım hoşgeldin. Ben bu erkek annelerini anlamıyorum.Oğlun sevmiş ben bu kızla ömür geçiririm demiş ne karıştırıyosun neyi düşünüyosun.İnşallah atlatırsınız herşeyi iş sevdiğinde bitiyo vuracak yumruğunu sözünü dinletecek. Yoksa herkes laf sahibi olur bu konularda canını sıkma askerini bekle herşey için hayırlısı olsun.
selam herkese. benim de sevgilim askerde.
beklemek zormuş. herkese kolay gelsin. sabredince bitecek sanırım
beklıyorum kuzum zaten.73 gunumuz kaldı cok şükür.geçecek bu gunlerde sızlerle burada paylaştıkca gunler bı nebze daha cabuk gececek ınsallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?