349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

burda zaman biraz daha hızlı geçiyo inan herkes birbirinin halinden anlıyo herşeyi paylaşıyoruz.Facedede var grubumuz orayada gel. Şafakta bitmiş gitmiş darısı başımıza

face nerdesiniz yazın adresi telefondan bulmaya calısım olmadı akşam kesin bulurum.evet şafak azaldı ama bana gel sor nasıl azaldı.456 dan gerı sayım dusun artık :)

beklıyorum kuzum zaten.73 gunumuz kaldı cok şükür.geçecek bu gunlerde sızlerle burada paylaştıkca gunler bı nebze daha cabuk gececek ınsallah..

Canım hiç kendini üzme ilk başlarda olur böyle şeyler zamanla ailesi seni tanıdıkça sevecektir oğlunu attıgı bile olacaktır merak etme sen içini karartma şimdi askerinede yansır ister istemez kafana takarsan gerilmene neden olur askerin gelsin ailesiyle tanıştırır ufak şeylerde seni araya sokar başlarsınız kaynaşmaya herşey gönlünce olsun

teşekkür ederim hoşbuldum :)

hatayda ilçede. seninki nerede?
kaç senedir şu sitede asker topiklerini görüp bakmadan geçiyordum. yaşamayınca bilmiyormuş insan.

Allah kavuştursun canım benimkide adı batası Kütahyada hala usta biriliği İzmir-Güzelyalı'da ne zaman gidecek belli değil.Bende gideceği güne kadar askerlik fikrine ısınanamamıştım cep telefonu kapandı o zaman dank etti asker olduğu

sağol canım.arada keşke mesafeler olmasa dedıklerın daha kolay olur.ben ist onlar antalyada.zaman herşeyın ilacı zamana bıraktım artık.

kızlar günaydınnn :) nasılsınızz :) bi gün daha azaldııı şafaktannnn

sağol canm sizi de... zaten en kötüsü o bence. zaman bir şekilde geçiyor ama konuşmak istediğinde arayamayıp hep ondan haber beklemek yoruyor insanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…