Gunaydinn kizlar..safagimiz gitgide azaliyor ..Bir an once kavussak askerlerimize :26:
burda zaman biraz daha hızlı geçiyo inanherkes birbirinin halinden anlıyo herşeyi paylaşıyoruz.Facedede var grubumuz orayada gel. Şafakta bitmiş gitmiş darısı başımıza
günaydınnn kızlar bugün kavuşmaya son 4 ayımız kaldı çok uzun bir süreç :)))) olsun kavuşucaz ya sonunda
face nerdesiniz yazın adresi telefondan bulmaya calısım olmadı akşam kesin bulurum.evet şafak azaldı ama bana gel sor nasıl azaldı.456 dan gerı sayım dusun artık :)
hoşgeldin canım nerede asker sevdiğin
selam herkese. benim de sevgilim askerde.
beklemek zormuş. herkese kolay gelsin. sabredince bitecek sanırım
beklıyorum kuzum zaten.73 gunumuz kaldı cok şükür.geçecek bu gunlerde sızlerle burada paylaştıkca gunler bı nebze daha cabuk gececek ınsallah..
teşekkür ederim hoşbuldum :)
hatayda ilçede. seninki nerede?
kaç senedir şu sitede asker topiklerini görüp bakmadan geçiyordum. yaşamayınca bilmiyormuş insan.
Gunaydinn kizlar..safagimiz gitgide azaliyor ..Bir an once kavussak askerlerimize :26:
Canım hiç kendini üzme ilk başlarda olur böyle şeyler zamanla ailesi seni tanıdıkça sevecektir oğlunu attıgı bile olacaktır merak etme sen içini karartma şimdi askerinede yansır ister istemez kafana takarsan gerilmene neden olur askerin gelsin ailesiyle tanıştırır ufak şeylerde seni araya sokar başlarsınız kaynaşmaya herşey gönlünce olsun
Canım hoşgeldin aramıza Allahım kavuştursun kısa zamanda inşallah geçiçek tabiki zaman dururmu hiç sabredip dua edicez
slm canım sende aramıza hoşgeldın.sabreden derviş muradına erermıs mısalı beklıcez :)
yada sabreden derviş bekleye bekleye gebermiş misali bekliycez:)))
Günaydın canım son 4 ay çift hanelere düşelim ordan çabuk düşücez inşallah
beni güldürdün Allah da senı guldursun canım :)
Allah kavuştursun canım benimkide adı batası Kütahyada halausta biriliği İzmir-Güzelyalı'da ne zaman gidecek belli değil.Bende gideceği güne kadar askerlik fikrine ısınanamamıştım cep telefonu kapandı o zaman dank etti asker olduğu
sağol canım.arada keşke mesafeler olmasa dedıklerın daha kolay olur.ben ist onlar antalyada.zaman herşeyın ilacı zamana bıraktım artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?