- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
yada sabreden derviş bekleye bekleye gebermiş misali bekliycez:)))
kızlar günaydınnn :) nasılsınızz :) bi gün daha azaldııı şafaktannnn
nehirnilcim bende çift hanelileri bekliyorum valla aynen daha çabuk düşücekmiş gibime geliyor nedenini henüz anlamış değilim :) kendimizi bir şekilde avutmamız lazım dimi ama
dün bizimki ne dıyorum kı bir sıteye üye oldum kızların hepsi asker yolu beklıyor.hangi site falan çok merak etti ne yazıyorsunuz orda diyo meraklandıı.ne yapıcaksın dedım kız kıza takılıyoruzz :)
günaydın canım. evet şafak azalıyor.bitsin biran onceresmen gune başlamamın amacı o gunu bıtırmek :)
gebermek yok gebermek yok askerlerimiz gelene kadar sağlam durcaz
U
Bende dagitim iznine geldiginde söylemistim..cok merak ediyorum ne yazdigini dedi..Askerden gelim okuycam hepsini hic erinmeden dedi
347.dönem topiğinde mutluluk çanları çalıyor ne guzel ya hepsı kavusuyor bıttı şafakları çok özendim okuyunca ben bile heyecanlandım
hayırlısyla çift hanelere düşse sora son 10 günü saysakk :) amanınıııı yaaa şimdi ne kadar uzak geliyoo :) kazasız belasız gelsinlerde hepsii
347.dönem topiğinde mutluluk çanları çalıyor ne guzel ya hepsı kavusuyor bıttı şafakları çok özendim okuyunca ben bile heyecanlandım
Aynen benimde ayni...her sabah gözümü actigimda bi gün daha eksildi diyorum..dayanmaya calisiyorum..Bide vedat telefonda gelicem sunu yapcaz,bunu yapcaz diye plan yaptikca sabirsizlaniyorum zman bir an once gecsin diye
10 gün diyince kalp atışım bile hızlandıAllahım Yarabbim sen göster o günleri:92:
kızlar zaman gelcek biz de herkesi tek tek uğurlayacağız sevdiceklerine.. hele bi 351 topiği açılsın o bile rahatlatıcak bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?