349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

şaka maka gideli 35 gün olmuş geçicek kızlar gidicek inş böyle böyle..Ben tam gaz planlarıma devam ediyorum rejim devam aralık 16 da basladıgım rejımın sonuclarını mayıs basında paylascam sızınle İnş sabrımı sonuna dek sürdürürüm cilt bakımı kaş bakımına basladım sımdı sırada ıkı plan daha var dıreksıyon dersi alıcam geldiğinde arabayı ıkı arac arasına park edebılecek akdar ıyı kullandıgımı gosterıcem ona bir ıng kursu planım var ama kurslar cok pahalı ıng bılıyorum sadece daha akıcı konusmak ıstedıgım ıcın gıdıcem ama o kadr zengın degılım resmen 2000 dıyen 4000 dıyen var ya bu nedır!Yanı ceyiz heyecanım yok ama bunlar var bendede

Evet canım mart gibi açılır topikleri ozaman bizde onlar için üzülcez ama kendimiz için artık kavuşma yaklaşmış olucak

ayy 347 de sevinç var heyecan var depük var hayyddiiiiiiiiiii sıra bize gelsin.. sabırsızlandım ya....

Son düzenleme:
senınkı telefon kullanıyormu askerıyede ?
plan oluyor evet ama ben pek yapamıyorum

Evet iceri soktu ama 10 gundur karantinadaydi o yuzden gizli kullaniyordu..bi sabah bi aksam. Kendi cebinden ariyor..oglende ankesorluden..dun bitti karantinasi..bakalim kullanir herhalde telefonu..genelde herkeste var diyodu

Evet iceri soktu ama 10 gundur karantinadaydi o yuzden gizli kullaniyordu..bi sabah bi aksam. Kendi cebinden ariyor..oglende ankesorluden..dun bitti karantinasi..bakalim kullanir herhalde telefonu..genelde herkeste var diyodu

demekkı telefon serbest veya sıkmıyorlar.benımkı ankara cankaya da burası cok dısıplınlı gecen gece 2 de baskın gıbı arama yapıldı yakalanan olsa 1 ay uzatılma oluyoır bunu goze almak ıstemedık.ankesorden arıyor benı vala son 2 gundur gunluk akşam arıyor 50 dk fln konusuyoruz.normalde hergun arayamıyordu bır kaç gunde falan..

senın eşinmı askerde

Benimki erzurumda canim..ondan dolayi biraz tolerans var sanirim oyle anladim ben.hele uzun donemlerden bi cocugun 3 tane telefonu varmis:) simdilik sakliyo zaten..biraz daha zaman gecince ortaya cikaririm dedi

Eski günleri hatırladım, şafakları... :) Şu an o günleri baktığımda gülümsüyorum. İnşallah sizinde gülümseyerek hatırlayacağınız anılar olur.

Ayrıca eğer fırsatınız varsa yanına bol bol gidin. Çünkü o anlar tekrarlanması mümkün olmayan çok güzel zamanlar

Olsun canım seninde bir planın koşuşturman var böyle daha güzel geçiyor hevesle falan

ayy 347 de sevinç var heyecan var depük var hayyddiiiiiiiiiii sıra bize gelsin.. sabırsızlandım ya....

Bizde yaşıycaz Allahın izniyle canım onlarda bizim gibi sayılardan geldiler hatta 3gün fazla sabrettiler hakları artık sevinmek bizede nasip olur inşallah bizde yapalım depük bizde :84:

Ahh ahh bizde gülerek hatirlyacagiz insallah bu gunleri..bir ayi bitti bile..Ben yanina ziyarete simdiden gitmek istiyorum ama hava sartlarindan dolayi annemler göndermiyor..Erzurumda benim
Askerim cunku:) biraz havalar düzelsin o trafin yollari düzelince gidersin diyorlar

sırf zaman gecsın dıye bende 8 ay dersaneye gıttım sonra 1 ehlıyete gıttım :)

Bende ehliyet almak istiyorum ya ama şuan açıköğretimim var ona bile çalışamıyorum dondurma gibi bir ihtimalim varmıdır acep kalıcam belli kafamı veremiyorum geçen sınav vardı ama askerimi evci çıkardık ben safranboluya gittim onunda haberi yok yanına gidince söyledim başta kızdı ama özlemiştik birbirimizi atlattık öyle kafamı veremiyorum kaydı dondurmam lazım bilen varmı ?:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…