Evet canım mart gibi açılır topikleri ozaman bizde onlar için üzülcez ama kendimiz için artık kavuşma yaklaşmış olucak
senınkı telefon kullanıyormu askerıyede ?
plan oluyor evet ama ben pek yapamıyorum
Evet iceri soktu ama 10 gundur karantinadaydi o yuzden gizli kullaniyordu..bi sabah bi aksam. Kendi cebinden ariyor..oglende ankesorluden..dun bitti karantinasi..bakalim kullanir herhalde telefonu..genelde herkeste var diyodu
yemin törenine gittiğimde otelde kaldık sabah esım banyoda ben de bu klıbı ızlıyordum geldı bana baktı dıkkatlıce baktıgımı gorunce yuzume boyle sertce kapayarak nıye bakıyosuun boyle dıkkatlı hişşşttt banaa baaak dıyopıskolata erkegı var ya klıpte
demekkı telefon serbest veya sıkmıyorlar.benımkı ankara cankaya da burası cok dısıplınlı gecen gece 2 de baskın gıbı arama yapıldı yakalanan olsa 1 ay uzatılma oluyoır bunu goze almak ıstemedık.ankesorden arıyor benı vala son 2 gundur gunluk akşam arıyor 50 dk fln konusuyoruz.normalde hergun arayamıyordu bır kaç gunde falan..
günaydınnn kızlar bugün kavuşmaya son 4 ayımız kaldı çok uzun bir süreç :)))) olsun kavuşucaz ya sonunda
şaka maka gideli 35 gün olmuş geçicek kızlar gidicek inş böyle böyle..Ben tam gaz planlarıma devam ediyorum rejim devam aralık 16 da basladıgım rejımın sonuclarını mayıs basında paylascam sızınleİnş sabrımı sonuna dek sürdürürüm cilt bakımı kaş bakımına basladım sımdı sırada ıkı plan daha var dıreksıyon dersi alıcam geldiğinde arabayı ıkı arac arasına park edebılecek akdar ıyı kullandıgımı gosterıcem ona bir ıng kursu planım var ama kurslar cok pahalı ıng bılıyorum sadece daha akıcı konusmak ıstedıgım ıcın gıdıcem ama o kadr zengın degılım resmen 2000 dıyen 4000 dıyen var ya bu nedır!Yanı ceyiz heyecanım yok ama bunlar var bendede
ayy 347 de sevinç var heyecan var depük varhayyddiiiiiiiiiii sıra bize gelsin.. sabırsızlandım ya....
Eski günleri hatırladım, şafakları... :) Şu an o günleri baktığımda gülümsüyorum. İnşallah sizinde gülümseyerek hatırlayacağınız anılar olur.
Ayrıca eğer fırsatınız varsa yanına bol bol gidin. Çünkü o anlar tekrarlanması mümkün olmayan çok güzel zamanlar
Olsun canım seninde bir planın koşuşturman var böyle daha güzel geçiyor hevesle falan
sırf zaman gecsın dıye bende 8 ay dersaneye gıttım sonra 1 ehlıyete gıttım :)
evet nazlıcm esım askerde
eş olması daha zor.allah sabır versin canım.ankara da nerde askerlıgı
sırf zaman gecsın dıye bende 8 ay dersaneye gıttım sonra 1 ehlıyete gıttım :)
yada sabreden derviş bekleye bekleye gebermiş misali bekliycez:)))
güvercinlikte...
zor evet o gıttıgınden berı salonda uyuyorum odamızda yattıgım sayı elımın parmagını gecmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?