349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

açıkögretım benımde vardı dondurdum canım gecen sene ama yılın basında bunu yapıyorsun dıye bılıyorum ama bılıyorsun kı açıkogretımde cok degısıklıkler oldu son durum nedır bılmıyorum.bende bu yıl gıtmedım devam etmedım.ehlıyet eglencelı gecıyor ben ramazan ayında gıtmıstım.sadece saglıga gıttım 2 gun gerısıne ıs yerımde calıstım.sınavı ılk gırıste verdım zaten.dıreksıyon derslerıde eglencelıdı.

Canım ilk taksitini yatırdım sınavada girmedim ikinciyi yatırmasam sınavlarada girmesem kalırmıyım direk yoksa iptalmi olur açıköğretimim onun merak ediyorum aslında yada eniyi arıyıp sormak büroya çeyiz alışverişi daha eğlenceli bendede ders çalışasım hiç yok

günaydın hoşgeldin canım bgn ayrı bi sevinç var sanki hepimizde 347 lerden bize yansayan.. ee bi de 120 den düşmüş olmanın sevinci..

Aynen yaa onları gördükçe umutlanıyoruz bizde bence, geçip bitecek bizimde bugünlerimiz şuan öğlen oldu mesela 5te hava kararıo sonra gece 12 yi bekliyoruz sonra şafak karalıyoruz. böyle böyle bunlarda bitecek inşallah canımm...

aynen kuzumm gerilme hiç zaten iş yerinin o ortamıda çekilcek şey değildir sanırım

pöff sorma herkes 30lu 40lı yaşlarda en küçük benim patronumuz sağolsun suratsızın önde gideni insanı huzursuz etmek iin herşeyi yapar neyse sakin oluyorum

bende ilk defa çeyizlik bırşeyler aldım 2 ay önce.2 nevresım takımı bırı saten pamuk leopar desenli.bırı pamuklu gülkurusu rengınde.turkuaz kahve rengı karısımı uyku seti.yatak odası örtüsü krem renkli.leopar desenlı battanıye.yemekteyiz masa örtüsü.salon takımı incili.alez.klozet takımı banyı için.bornoz takımı.Taçın kampanyası vardı hepsını 1650 tl aldım kızlar..

pöff sorma herkes 30lu 40lı yaşlarda en küçük benim patronumuz sağolsun suratsızın önde gideni insanı huzursuz etmek iin herşeyi yapar neyse sakin oluyorum

aynen canım bende ıs yerınde cok sıkılıyorum bılgı işlem yetkılısıyım ben cok sık iş de olmuyor.dedıgın gıbı herkes buyuk yasta benım odam ayrı odamda 65 yasında bır abı var oda sabah 10 olmadan cıkar akşam 3 de gelıyor.

Gayet uyguna almışsın canım mutlulukla aşkla kullan inşallah birkere başladınmı gerisi geliyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…