Bende ehliyet almak istiyorum ya ama şuan açıköğretimim var ona bile çalışamıyorum dondurma gibi bir ihtimalim varmıdır acep kalıcam belli kafamı veremiyorum geçen sınav vardı ama askerimi evci çıkardık ben safranboluya gittim onunda haberi yok yanına gidince söyledim başta kızdı ama özlemiştik birbirimizi atlattık öylekafamı veremiyorum kaydı dondurmam lazım bilen varmı ?:18:
Günnnnaaaaydın fıstıklar nasılsınızzzzz keyifler yerinde mi bugün?? Eki Görüntüle 606606
aa elifim gelmiş...:)) gunaydın tatlımm hoşgeldin..
Günnnnaaaaydın fıstıklar nasılsınızzzzz keyifler yerinde mi bugün?? Eki Görüntüle 606606
açıkögretım benımde vardı dondurdum canım gecen sene ama yılın basında bunu yapıyorsun dıye bılıyorum ama bılıyorsun kı açıkogretımde cok degısıklıkler oldu son durum nedır bılmıyorum.bende bu yıl gıtmedım devam etmedım.ehlıyet eglencelı gecıyor ben ramazan ayında gıtmıstım.sadece saglıga gıttım 2 gun gerısıne ıs yerımde calıstım.sınavı ılk gırıste verdım zaten.dıreksıyon derslerıde eglencelıdı.
Günaydın canım yerinde çok şükür şu 20yide atıverseydik daha güzel olucak inşallah
günaydın hoşgeldin canımbgn ayrı bi sevinç var sanki hepimizde 347 lerden bize yansayan.. ee bi de 120 den düşmüş olmanın sevinci..
günaydın hoşgeldin canımbgn ayrı bi sevinç var sanki hepimizde 347 lerden bize yansayan.. ee bi de 120 den düşmüş olmanın sevinci..
valla iş yerindeyim burda gergin bi hava var ama ben keyifliyim biraz daha saf gibi gülüyorum kimse umrumda değil
aynen kuzumm gerilme hiç zaten iş yerinin o ortamıda çekilcek şey değildir sanırım
O da olacakk kuzum bu gece inşallah 11o lara düşüyoruzzzz sırayla onuda deviririzz bizz Eki Görüntüle 606618
Canım ilk taksitini yatırdım sınavada girmedim ikinciyi yatırmasam sınavlarada girmesem kalırmıyım direk yoksa iptalmi olur açıköğretimim onun merak ediyorum aslında yada eniyi arıyıp sormak büroya çeyiz alışverişi daha eğlenceli bendede ders çalışasım hiç yok
Devircez tabi son 3 gün eglence gecesi yaparız inşalah başlarız depük gecesine
pöff sorma herkes 30lu 40lı yaşlarda en küçük benim patronumuz sağolsun suratsızın önde gideniinsanı huzursuz etmek iin herşeyi yapar neyse sakin oluyorum
bende ilk defa çeyizlik bırşeyler aldım 2 ay önce.2 nevresım takımı bırı saten pamuk leopar desenli.bırı pamuklu gülkurusu rengınde.turkuaz kahve rengı karısımı uyku seti.yatak odası örtüsü krem renkli.leopar desenlı battanıye.yemekteyiz masa örtüsü.salon takımı incili.alez.klozet takımı banyı için.bornoz takımı.Taçın kampanyası vardı hepsını 1650 tl aldım kızlar..
aynen canım depük günü yaklaştığında 3 gün 3 gece eğlenelim burda inşallah
Gayet uyguna almışsın canım mutlulukla aşkla kullan inşallahbirkere başladınmı gerisi geliyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?