aynen canım bende ıs yerınde cok sıkılıyorum bılgı işlem yetkılısıyım ben cok sık iş de olmuyor.dedıgın gıbı herkes buyuk yasta benım odam ayrı odamda 65 yasında bır abı var oda sabah 10 olmadan cıkar akşam 3 de gelıyor.
Canım ilk taksitini yatırdım sınavada girmedim ikinciyi yatırmasam sınavlarada girmesem kalırmıyım direk yoksa iptalmi olur açıköğretimim onun merak ediyorum aslında yada eniyi arıyıp sormak büroya çeyiz alışverişi daha eğlenceli bendede ders çalışasım hiç yok
bende ocak 1 23 yasıma girdim :)
yeni yıl yeni yaş demek bende..
23 yaşındayım ben hafta sonu 24 oluyorum inşallah :)
ben cok sevıyorum da almamaya calısıyrum bıraz zamanı var ..
kızlar bu arada yaşlar kaç ?
galiba iptal olmaz canım sadece kalırsın diye biliyorum. bende bu sene uzun bir aradan sonra sevgilimin gazıyla yazıldım ve büyük bir talihsizlikle hersene nisanda yapılan sınavları bu yıl ocak ayına aldılar ve sadece 2 hafta kala tesadüfen öğrendim bunu tam yemin töreni haftasına geldi nasıl çalıştım bi allah biliyor bi ben :)) çok sinir bozucu bunca zaman sonra akşamları keyif yapmaya alışmışken işten çık eve git yorgun argın tv bile izlemeden gece yarısına kadar ders çalıştım ama süren azdı birazcıkta olsa umudum var inşallah geçerim. şimdi 2. sınavlarıda 9-10 şubata vermişler deli olucam arası nekadar az yarabbim elim kitaba gitmiyor :))) bizden geçmiş ders çalışmak :)) ama gelicek ve kariyer için önemli koyverme canımıniçi sende yap bitirene kdar uğraş
23 yaşındayım ben hafta sonu 24 oluyorum inşallah :)
bende 12.12.2012 de askımı teslim ettiğim gün 25 i bitirdim canım :)
bende ocak 1 23 yasıma girdim :)
yeni yıl yeni yaş demek bende..
23 Canım senin ?
Yeni girmişsin tatlım geçmiş doğum günün kutlu olsun
Selam kızlaralışverişten bahsettiğinizi görünce yazayım dedim, ben de sabahtan beri evmanya'ya takıldım bugün tüm alışverişlerde kargo bedavaymış, oradan beğendiğim şeyler vardı sepetimde bekleyen, onları aldım fırsattan istifade netten alışveriş yapınca kargo ücreti ödemek ağırıma gidiyo ya, ne kadar eve getirseler de böyle bi içime oturuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?