- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
canım sıkılıyor 6. gün bgn aşkım aramayalı elim kolum bağlı hiç bu seferki gibi olmamıstı. tek tesellim bir şey olsa duyulur. ama sesini duymak istiyorum ara artıkkk yaaa
vayy be ben yaşlanmışım 27 yim ben(
Canım sen nerdesin ya hiç ugramıyorsun buralarda merak ettim seni.İçini ferah tut tatlım inşallah arıycaktır kısa zamanda orası biraz sıkıntılı sanırım ama ortamını bir kursun telefon falan soktumu ?
canım sınav hazırla oku analiz yap derken vakit bulamadım pek.bir de kuzenimde fln kaldım birkaç gün. yaa sorunlu ama canım hiç bu kdr olmamıstı cep tel sokmadı ankesörden arıyor.ama dile kolay 6. gün yaaa.aramıyor adam korkuyorum artık..
Canım korkma demesi kolay biliyorum ama lütfen öyle şeyler düşünme aklına getirme Allahım korusun sıkı olabilir ortamı eğitimleri falan fırsatını buldugunda arıycaktır muhakkak
canım sıkılıyor 6. gün bgn aşkım aramayalı elim kolum bağlı hiç bu seferki gibi olmamıstı. tek tesellim bir şey olsa duyulur. ama sesini duymak istiyorum ara artıkkk yaaa
canım inşallah arar bugun.kotu bırşey olsa tabı haber gelır aklına ole seyler getırme dıcem ama aynı seylerden gecıyoruz.
inşallah arar canım cok kötüyüm yaa(
inşallah arıycak ama ömrümden ömür gidiyor yaa.mahvoluyorum burda.
aradıgında bolugunun adını falan al çok merakta kalırsan ararsın cagırdırırsın bırınden ben 2 kez aradım bu zamana kdr oda bırı 7 gun olmustu bırıde ılk gıttıgınde 5 gun olmustu ole.
Dua et bol bol canım Allahım sabır versin sana inşallah arıycak canım inşallah
arasın alcam işte bölüğünü fln ama kıbrıs oldugu için sorunlu brz aradıgı numarayı arıyım dedm numarayı eksik ya da yanlış tusladınız diyor. beklemekten baska carem yok sanırım inşallah arayacak bgn
Niye yaşlanasın kız negüzel 27 çok güzel bir yaş bence
evet evet güzel valla bide içimdeki çocuk yaşıyor allaha şükür çocuk ruhluyum yanikolay kolay yaşlanmam
Engüzel o zaten canımcım ruhumuz yaşlanmasınbende öyleyim hep pozitif güleç yaşlanmayız kolay kolay minyon tipliyim bide
bende minyonum ama biraz etine dolgun minyon :)
arasın alcam işte bölüğünü fln ama kıbrıs oldugu için sorunlu brz aradıgı numarayı arıyım dedm numarayı eksik ya da yanlış tusladınız diyor. beklemekten baska carem yok sanırım inşallah arayacak bgn
canım benım uzulme.Kac gundur kıbrıs'ta ?
1 ocakta gitti kıbrısa:/
benımkıde 4 ocakta gttı.ılk 2 gun aramadı.sonra 1 kere aradı.sonra hep ben aradım.bı numara vermıstı ondan.kart alamadıysa kı alamamıstır buyuk ıhtımal.orda aramak sıkıntılı oluo.merak etme bsy olmamıstır ama oda aramak ıcın can atıyodur emınım
canım kartı var diye biliyordum. numara fln vermedi bana keşke verseydi.seninki nerde canım kıbrısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?