Balık etlilik iydir boşver ne öyle kuru kurubende balık etliydim 57den 50ye inince sadece hafif kalça kaldı :78: 2 kilo daha vermem gerek 48 oldummu tamamdır
evet evet güzel valla bide içimdeki çocuk yaşıyor allaha şükür çocuk ruhluyum yanikolay kolay yaşlanmam
girne- beylerbeyindeyi.2 gun once santrale gecti.yeri degisti ama smdi tam nerde daha bılmıyorum.sıra cok olur zaten kalabalık.konutanlarda saolsun hc byere ızın vermıo.mesela bızım daha carsı falan yok.subatta baslıcak
ne balık eti sen baya zayıfsın be gerçi boyunu bılmıyorum söz ettiğin kılolar oldukça düşük bana göre :))
sevgilim aramıyo
sevgilim aramıyo
Kızlar nasılsınızzz ? Bende bugün durgunluk var biraccık şafak takvimimdeki karalanmayan günleri gördükce icim karariyor off cok var diyorum..
Ceyiz ve ev islerim guzel gidiyor yarin parkelerim yapilicak sonra boya badana, cumartesi ve pazar ilk davalarima gireceğim ona heyecanliyim :))
Nehirnil dedigin gibi yaptim morhipoda esse kampanyasi vardi ordan 3'lü tencere takimi siparis ettim bide tefalden 2 kücük 1 büyük tava aldimm :)
benimkinin de yeri yeni değişmişti aradıgında girne hava savunma taburundaymıs. belki orda aramak zordur bilmiyorum gecerli bir sebebi vardır.sağlığı keyfi yerinde olsun da napıyım çekeceğiz biz acıyı onlar rahat olsun yeter ki
Tatlım hayırlı olsun mutlulukla huzurla kullanın askerinleçok güzel yapmışsın canım eniyisi sonradan ihtiyacın oldukça alırsın bence bunlar 2kişiye yeter bile.Evi aldınızmı canım haberim yok nereye karar verdin? hayırlı olsun güzel günlerde Allahım oturmayı nasip etsin
aa evet aldık canim, yalnız ben 2+1 bakiyodum ama 4+1 aldik, mutfagi istediğim gibi geniş :) benim ve onun evinede yakın aldık annemsiz yapamam ben :) mutfagim icin krem rengi parlak parkelerden seçtim, geri kalani en acik kahve parlak parkeler.. Yatak odasinada siyah halıfleks kaplatiyoruz :) boya ve badana bitince mobilyalara geçicem yavaştan canim, evet simdilik bu kadar tencere tava yeter çok bile, daha sonra lazim oldukca almak en iyisi. Boşu boşuna heryeri doldurmayım evin ilanini paylaşiyorum şimdi.
http://http://www.hurriyetemlak.com/konut-satilik/ankara-kecioren-ayvali-emlakcidan-apartman_dairesi/detay?sParam=sD-jtOofoiw=&new=1
evim burası canlar :) mutfaktan koskoca bir balkona acılıyor bidee
Boyumda 1.60 canım bu boya anca 48 kilo kaldırıyor benim birde bölgesel kilom oldugundan hep kalçada toplanıyor kadının kalçalısıda fazlası fazla
bende 26 yaşındayım hiç yaşlanmam filan derken cumartesi günü gözlerimin altındaki kırışıklıkları gördüm başıma balyozla vurulmuş gibi oldumyani hafiften geliyo kırışıklıklar
Canım açılmıyor sayfa net yok diyor resmi varsa sen at öyle görelimm nekadara aldınız peki 4+1 fiyatları bayağı uçuktur
hiç takma kafana canım bence ben çok severim kalçalı kadını valla :) iyidir kalça fazla olduğunu sanmıyorum göbek olmasında gerisi pek muhim değil ben biraz tombik bacak falan seviyorum misal hadisenin eski halleri hoşuma gidiyordu yani
Fiyatı duyunca anında tamam dedim zaten, 2+1 ufacık mutfaklı evlerin fiyatı 200 bin'den aşağı değildi, yeni yapılmış bir site dairelerin çoğu boş evin herşeyi harika 4+1 veee sadece 250 bin tl
Teras-balkon bile var, 15 katlı site, bizimki yüksek 1.kat, resimleri paylaşıyorum
Eki Görüntüle 606875 Eki Görüntüle 606876 Eki Görüntüle 606877 Eki Görüntüle 606878 Eki Görüntüle 606879 Eki Görüntüle 606880 Eki Görüntüle 606881 Eki Görüntüle 606882
Canım mükemmel valla ben bayıldım harika huzurla oturun onlardan birtanede İstanbula göndersinler acilinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?