349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kadinin kalcalisi yemegin salcalisi kizlar bosverinnn :))

iyi akşamlar kızlar bugün nasılsınız bakalım sevdiklerinizle görüştünüz mü?? inşallah hepsi çokkk rahattırlar benim askerim yerine baya alışmış yoruluyo falan ama keyfi yerinde umarım hepinizinki de öyledir

benımkı saat 4 de aradı 1 saat konustuk.3 gundur bole alıştırıcak benı sonra sorucam ona ben.normalde bole cok sık konusmuyorduk.

Bugün keyfimiz yerinde çok şükür ama ben henüz duyamadım yarimin sesini normalde sabah yada öğlen konuşurduk birde akşam tek akşama kaldık sanırım :18:

benımkı saat 4 de aradı 1 saat konustuk.3 gundur bole alıştırıcak benı sonra sorucam ona ben.normalde bole cok sık konusmuyorduk.

ohhhh maşallah bizim öyle bi şansımız yok malesef kıbrısta benim askerim ve iletişim çok pahalı ama olsun 1 saat olmasada hergün konuşmaya çalışıyoruz yinede

en ust devre oldu ya bızımkı bazen kaçıyor ıslerden bu aralar :)

Arada olsun okadarcıkta çok yoruluyorlar askerlerimiz hiç hayatlarında bukadar görev görev üstüne yapmadılarki bunalıyorlarda hakları var biz olsak ne isyanlar etmiştik erkekler daha güçlü bence bukonularda

Bugün keyfimiz yerinde çok şükür ama ben henüz duyamadım yarimin sesini normalde sabah yada öğlen konuşurduk birde akşam tek akşama kaldık sanırım :18:

bugün işi çok olmuştur o zaman fırsat bulamamıştır kesin şimdi seni aramak için can atıyodur o da bekle beklenen telefon birazdan gelir

tabıı canım hele ahmetın törenlerı oluyordu dusun kıpırdama yok törenden törene.29 ekim törenını ızledım yuruyuslerı tuhaf bılıyorsunuz.bazen norml yurumeyı unutuyoruz dıyor.bole özel törenlere aylar oncesınden baslıyorlar 29 ekim,30 agustos vb.temmuzdakı alayın kurulusu torenıne 3 ay calıstılar ben kendımden bezdım arayamıyordu yogunluktan fln isyanlardaydımm ne gunlerr (

Çok zor canım ama bak geçmiş ve 73 günün kalmış bizden önce kavuşmuş olacaksın aaskerine negüzel

bugün işi çok olmuştur o zaman fırsat bulamamıştır kesin şimdi seni aramak için can atıyodur o da bekle beklenen telefon birazdan gelir

İnşallah canım çok şükür sorunsuz konuşuyoruz aramassa ben arıyorum koğuşu sıra çok oluyor onlarda sıra gelmiyor bazen böyle aradıgımda çagırıyorlar koğuştaysa sağolsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…