Bende seviyorum normalde ama kendimde sevmiyorum enteresan dar şeyler giyemiyorum mesela hep ortada kalıyorGöbek yok canım üst kısım zayıf bacaklarımda kalın değil çok fazla ama yukarı çıkınca azcık basen azcık kalça deli oluyorum ama gitti küçüldüler azcık kaldı
Tesekkurler canimmm darisi basiniza inş :)) istanbul daha tuzludur mutlaka..
Ne Tuzlu Ne Tuzlu canım sorma :79:
yok kuzum sana oyle gelmiştir bu yaşta ne kırışıklığı daha küçücüğüz biz :)
yanlış gördüm demekki ben:115::115::115:
kızlar askerimin kafasına bırşey dustu günlük arıyor.nazar degmesın :)
iyi akşamlar kızlar bugün nasılsınız bakalım sevdiklerinizle görüştünüz mü?? inşallah hepsi çokkk rahattırlar benim askerim yerine baya alışmış yoruluyo falan ama keyfi yerinde umarım hepinizinki de öyledir
iyi akşamlar kızlar bugün nasılsınız bakalım sevdiklerinizle görüştünüz mü?? inşallah hepsi çokkk rahattırlar benim askerim yerine baya alışmış yoruluyo falan ama keyfi yerinde umarım hepinizinki de öyledir
Nazar degmesin canım fırsatı olmadıgından arıyamıyordu fazla önceleri bence
benımkı saat 4 de aradı 1 saat konustuk.3 gundur bole alıştırıcak benı sonra sorucam ona ben.normalde bole cok sık konusmuyorduk.
en ust devre oldu ya bızımkı bazen kaçıyor ıslerden bu aralar :)
Bugün keyfimiz yerinde çok şükür ama ben henüz duyamadım yarimin sesini normalde sabah yada öğlen konuşurduk birde akşam tek akşama kaldık sanırım :18:
ohhhh maşallah bizim öyle bi şansımız yok malesef kıbrısta benim askerim ve iletişim çok pahalı ama olsun 1 saat olmasada hergün konuşmaya çalışıyoruz yinede
Arada olsun okadarcıkta çok yoruluyorlar askerlerimiz hiç hayatlarında bukadar görev görev üstüne yapmadılarki bunalıyorlarda hakları var biz olsak ne isyanlar etmiştik erkekler daha güçlü bence bukonularda
bugün işi çok olmuştur o zaman fırsat bulamamıştır kesin şimdi seni aramak için can atıyodur o da bekle beklenen telefon birazdan gelir
tabıı canım hele ahmetın törenlerı oluyordu dusun kıpırdama yok törenden törene.29 ekim törenını ızledım yuruyuslerı tuhaf bılıyorsunuz.bazen norml yurumeyı unutuyoruz dıyor.bole özel törenlere aylar oncesınden baslıyorlar 29 ekim,30 agustos vb.temmuzdakı alayın kurulusu torenıne 3 ay calıstılar ben kendımden bezdım arayamıyordu yogunluktan fln isyanlardaydımm ne gunlerr(
bugün işi çok olmuştur o zaman fırsat bulamamıştır kesin şimdi seni aramak için can atıyodur o da bekle beklenen telefon birazdan gelir
gunluk konusan bırı zaten duramaz canım.merak etme arar akşama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?