349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Çok zor canım ama bak geçmiş ve 73 günün kalmış bizden önce kavuşmuş olacaksın aaskerine negüzel

gectı evet.benı 12 ay boyunca hıc sık sık aramadı o yuzden sasırıyorum.onun benı aramadı gunler benı goruceksınız sınırlerım alt ust oldu.annem babamla ıletısımı kopardım neye canın sıkkın yok bırşey nıye bolesın yok bırşey ya dedım ıs yerınde sıkıntım olamazmı dedım bır gun aglamaya basladım ...agrasıf bır yapı oldum cıktım devamlı azarlama modunda.benı aradıgında hersy duzelıyor yuzumun gulme sebebı oluyordu.babamlar bılmıyor ama gecen dıyor hayırdır aradı senınkı galıba dıyor.agzımdan laf arıyor :)

İnşallah canım çok şükür sorunsuz konuşuyoruz aramassa ben arıyorum koğuşu sıra çok oluyor onlarda sıra gelmiyor bazen böyle aradıgımda çagırıyorlar koğuştaysa sağolsunlar

ben askeriyeyi arayamıyorum çünkü askeride numarayı bilmiyoD günlerce numarayı bulmak için uğraştım sonuç elde sıfır sonra ahmedime söyledim bu nasıl iş ben senin numarana ulaşamıyorum bulamazsın ki biz bile bilmiyoruz dediD bu da kıbrısın cilvelerinden biri napalım

benımkının ısmıde ahmett :)

hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz gerçekten konuşunca farkına varıyoruz işte benim içinde zaman sadece onunla konuştuğum süre zarfında güzel,mutlu,çekilir ama görüşemediysek eğer huysuz,suratsız,çekilmez napiyim sanırım bi dört ay da böyle devam edicek ahmedimmmmm gel gel de rengi değişsin bütün dünyamın

bugün benimkide çok keyifsizdi çok üzüldüm sıkılmış artık belli bari çarşıya çıksada biraz nefes alsa tez günde aklım kaldı onda sesini öyle duyduğumdan beri benimde hiç keyfim yok valla oyüzden ne dediysem getiremedim keyfini yerine diyoki burda keyifli olabileceğim bir durum yokki nasıl olıyım diyo inşallah bidaha ararda benimle konuşurken biraz iyi oluyor en azından

orada cok farklı durumlar var devamlı emır altında çogu erkek de bunu sevmıyor sıkılıyor agzımdan bırgun hapıshane dıye cıktı.bır ara ahmetın 1 ay çarsısı kapanmıstı morelı sıfırdı

napsınlar yaa şuan onlar için en büyük hediye çarşı izni inşallah bir an önce çıkar benimkide heyecanla bekliyo yazık ruh halleri değişken tabi yaşadıkları herşey etkiliyo canını sıkma düzelir inş. bi dahaki aramasında)

Canım zor günler geçirmişsin insanın haber alamaması sesini duyamaması çok kötü oluyor benimde öyle sesini duyunca agzım kulaklarımda hasret merak korku hep farklı şeyler napalım sabrediyoruz dua ediyoruz

haklısın canım başka bişeyleri yokki izne çıkmaktan ben kendimden geçtim ona kıyamıyorum hiç sanki hergeçen gün iyice bozuluyor sinirleri.

Kıbrısın böyle sorunları var duydum canım Allahım sizlere sabır versin iletişim biraz sıkıntılı geçiçek ama bu dönemlerde şurda kışın bitmesine az kaldı

Çarşıya çıkmamaları bile onları çok etkiledi canım umutla çarşıyı bekliyorlar sivil insan görmek istiyorlar öyle daha çabuk geçiçek zaman bir şu sıkıntı günleri atlatsaydık daha güzel olucak inşallah

aynen canım dışarının havasını solumak iyi gelicek onlara eminim. çıksın gezsin doya doya istediğini yapsın kurban olurum ben ona kurban

aynen canım dışarının havasını solumak iyi gelicek onlara eminim. çıksın gezsin doya doya istediğini yapsın kurban olurum ben ona kurban

Bir çıksalar canım askerim sinemaya gitcekmiş arkadaşlarıyla internet cafeyede girerim hamamada gidicez diyo yapcagı okadar şey varki ne hayaller inşallah hepsini yaparlar 4 şubat diyo çarşı yok diyo inşallah öyle değildirde düzelir bu durum daha çok var çünkü

adamları kitlediler resmen ya içeriye hakikatten hapisane gibi kafalarına göre çarşı kitliyorlar bizimki bu hafta çıkıcak galiba allahın izniyle bu haftada iptal olursa dünyası başına yıkılır sesinden bunu anlıyorum.

kızlar moralim nasıl bozuk anlatamam ya ağlayamıyorum bile artık..
ben o arasın diye ne dualar ettim anlatamam sırf 1 dkcık sesini duymak için nerelerde indirimli kart aradım kaç saat ne ptt kaldı ne türk telekom..
Sabah annemde evde yok diye yemek yemedim. sırf o seviyo diye saçımı küllü kumrala boyadım bi hafta sonra görücem diye.
saat 2ye kadar aramasını bekledim uyuya kalmışım sonra uyandım baktım arıyo tam açıcaktım yazılım yükleniyor diyip tel kapandı açamadım
hemen koştum ev telefonundan askeriyeyi aradım mert'i istedim aşkım özür dilerim telim kapandı dedim
kaç defa aramışım bi bak dedi. telim kapalı bakamam akşam ararsın konuşuruz olurmu bebeğim? dedim..
arayamam kusura bakma dıııt dıııt dıııttt
çok zoruma gitti. ben o aramadı diye bişi yiyemedim bile az önce babam kızım sana noldu böyle yüzün kaşık kadar kalmış diyo 7 kilo vermişim ya
çok canım acıdı sonra tekrar aradı nerdesin sen diye bağırmaya başladı evdeyim dedim nerdeydin dedi bi yere gitmedim dedimse de inanmadı 15 dkda 20 defa aradım nasıl görmüyosun dedi.
radyo da çalışcağımı söylemiştim sen niye benim arkadaşımın dediği yere başvuru yapmadın radyoda çalışmıcaksın istemiyorum dedi. tamam çalışmam dedim zoraki
ben devam etmicem hadi allaha emanet dedi tekrar kapadı. ağlayamadım bile benim sevgilim böyle değildi ya ilk defa benimle böyle konuştu sonraları aradı ben açmadım arkadaşı falan aradı benle de konuştu morali çok bozuk alttan al dedi. daha ne yapayım kızlar yaaa ben kaç tane serum yedim gırtlağıma kadar borca battım hiç birini anlatmıyorum yazık değil mi bana?
en son arayışında açtım ben sensiz yapamam bide sen üstüme gelme nolur anla beni hepinizden uzağım çok bunalttılar kavga etmezsem iyidir dedi bende herşeye he dedim ama şuan sorsanız çok acıyo içim yaaa hep gözlerim doluyo..

oof of... bu akşam derdimde geldim kızlar... fransada öldürülen pkklıların birinin cenazesi tunceliye gidiyormuş, tam da bizimkiler usta birliklerine giderken... acayip moralim bozuldu, kesinlikle ortalık karışır. aah ah bazen ufak şeyleri takıyor bazı arkadaşlarımız kafasına... biz askerimizin CANINDAN endişe ediyoruz, gerisi yalan

canım benim seni çok iyi anlıyorum evet bizim için sıkıntılı bir süreç başlıcak yerden dolayı... ama için rahat olsun bitanem eminim birşey olmayacaktır. askeriye sonuçta güvenli olmak zorunda, bir şekilde direk hiçbirşeysiz yollayamazlar ya. belkide direk havadan ktm ile helikopterle gidecekler ki temennimiz o yönde.. biliyorum çok zor ama sen içini rahatlatmaya bak, dur bakalım bir haberler alacağız illa ki gün doğmadan neler doğar. hersey güzel olacak bunu düşün hep...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…