Çok zor canım ama bak geçmiş ve 73 günün kalmış bizden önce kavuşmuş olacaksın aaskerine negüzel
İnşallah canım çok şükür sorunsuz konuşuyoruz aramassa ben arıyorum koğuşu sıra çok oluyor onlarda sıra gelmiyor bazen böyle aradıgımda çagırıyorlar koğuştaysa sağolsunlar
ben askeriyeyi arayamıyorum çünkü askeride numarayı bilmiyoD günlerce numarayı bulmak için uğraştım sonuç elde sıfır sonra ahmedime söyledim bu nasıl iş ben senin numarana ulaşamıyorum bulamazsın ki biz bile bilmiyoruz dedi D bu da kıbrısın cilvelerinden biri napalım
gectı evet.benı 12 ay boyunca hıc sık sık aramadı o yuzden sasırıyorum.onun benı aramadı gunler benı goruceksınız sınırlerım alt ust oldu.annem babamla ıletısımı kopardım neye canın sıkkın yok bırşey nıye bolesın yok bırşey ya dedım ıs yerınde sıkıntım olamazmı dedım bır gun aglamaya basladım ...agrasıf bır yapı oldum cıktım devamlı azarlama modunda.benı aradıgında hersy duzelıyor yuzumun gulme sebebı oluyordu.babamlar bılmıyor ama gecen dıyor hayırdır aradı senınkı galıba dıyor.agzımdan laf arıyor :)
benımkının ısmıde ahmett :)
Arada olsun okadarcıkta çok yoruluyorlar askerlerimiz hiç hayatlarında bukadar görev görev üstüne yapmadılarki bunalıyorlarda hakları var biz olsak ne isyanlar etmiştik erkekler daha güçlü bence bukonularda
bugün benimkide çok keyifsizdi çok üzüldüm sıkılmış artık belli bari çarşıya çıksada biraz nefes alsa tez günde aklım kaldı onda sesini öyle duyduğumdan beri benimde hiç keyfim yok valla oyüzdenne dediysem getiremedim keyfini yerine diyoki burda keyifli olabileceğim bir durum yokki nasıl olıyım diyo inşallah bidaha ararda benimle konuşurken biraz iyi oluyor en azından
bugün benimkide çok keyifsizdi çok üzüldüm sıkılmış artık belli bari çarşıya çıksada biraz nefes alsa tez günde aklım kaldı onda sesini öyle duyduğumdan beri benimde hiç keyfim yok valla oyüzdenne dediysem getiremedim keyfini yerine diyoki burda keyifli olabileceğim bir durum yokki nasıl olıyım diyo inşallah bidaha ararda benimle konuşurken biraz iyi oluyor en azından
gectı evet.benı 12 ay boyunca hıc sık sık aramadı o yuzden sasırıyorum.onun benı aramadı gunler benı goruceksınız sınırlerım alt ust oldu.annem babamla ıletısımı kopardım neye canın sıkkın yok bırşey nıye bolesın yok bırşey ya dedım ıs yerınde sıkıntım olamazmı dedım bır gun aglamaya basladım ...agrasıf bır yapı oldum cıktım devamlı azarlama modunda.benı aradıgında hersy duzelıyor yuzumun gulme sebebı oluyordu.babamlar bılmıyor ama gecen dıyor hayırdır aradı senınkı galıba dıyor.agzımdan laf arıyor :)
orada cok farklı durumlar var devamlı emır altında çogu erkek de bunu sevmıyor sıkılıyor agzımdan bırgun hapıshane dıye cıktı.bır ara ahmetın 1 ay çarsısı kapanmıstı morelı sıfırdı
napsınlar yaa şuan onlar için en büyük hediye çarşı izni inşallah bir an önce çıkar benimkide heyecanla bekliyo yazıkruh halleri değişken tabi yaşadıkları herşey etkiliyo canını sıkma düzelir inş. bi dahaki aramasında )
ben askeriyeyi arayamıyorum çünkü askeride numarayı bilmiyoD günlerce numarayı bulmak için uğraştım sonuç elde sıfır sonra ahmedime söyledim bu nasıl iş ben senin numarana ulaşamıyorum bulamazsın ki biz bile bilmiyoruz dedi D bu da kıbrısın cilvelerinden biri napalım
haklısın canım başka bişeyleri yokki izne çıkmaktanben kendimden geçtim ona kıyamıyorum hiç sanki hergeçen gün iyice bozuluyor sinirleri.
Çarşıya çıkmamaları bile onları çok etkiledi canım umutla çarşıyı bekliyorlar sivil insan görmek istiyorlar öyle daha çabuk geçiçek zaman bir şu sıkıntı günleri atlatsaydık daha güzel olucak inşallah
aynen canım dışarının havasını solumak iyi gelicek onlara eminim. çıksın gezsin doya doya istediğini yapsın kurban olurum ben ona kurban
Bir çıksalar canım askerim sinemaya gitcekmiş arkadaşlarıyla internet cafeyede girerim hamamada gidicez diyo yapcagı okadar şey varki ne hayaller inşallah hepsini yaparlar 4 şubat diyo çarşı yok diyo inşallah öyle değildirde düzelir bu durum daha çok var çünkü
oof of... bu akşam derdimde geldim kızlar... fransada öldürülen pkklıların birinin cenazesi tunceliye gidiyormuş, tam da bizimkiler usta birliklerine giderken... acayip moralim bozuldu, kesinlikle ortalık karışır. aah ah bazen ufak şeyleri takıyor bazı arkadaşlarımız kafasına... biz askerimizin CANINDAN endişe ediyoruz, gerisi yalan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?