kızlar moralim nasıl bozuk anlatamam ya ağlayamıyorum bile artık..
ben o arasın diye ne dualar ettim anlatamam sırf 1 dkcık sesini duymak için nerelerde indirimli kart aradım kaç saat ne ptt kaldı ne türk telekom..
Sabah annemde evde yok diye yemek yemedim. sırf o seviyo diye saçımı küllü kumrala boyadım bi hafta sonra görücem diye.
saat 2ye kadar aramasını bekledim uyuya kalmışım sonra uyandım baktım arıyo tam açıcaktım yazılım yükleniyor diyip tel kapandı açamadım
hemen koştum ev telefonundan askeriyeyi aradım mert'i istedim aşkım özür dilerim telim kapandı dedim
kaç defa aramışım bi bak dedi. telim kapalı bakamam akşam ararsın konuşuruz olurmu bebeğim? dedim..
arayamam kusura bakma dıııt dıııt dıııttt
çok zoruma gitti. ben o aramadı diye bişi yiyemedim bile az önce babam kızım sana noldu böyle yüzün kaşık kadar kalmış diyo 7 kilo vermişim ya
çok canım acıdı sonra tekrar aradı nerdesin sen diye bağırmaya başladı evdeyim dedim nerdeydin dedi bi yere gitmedim dedimse de inanmadı 15 dkda 20 defa aradım nasıl görmüyosun dedi.
radyo da çalışcağımı söylemiştim sen niye benim arkadaşımın dediği yere başvuru yapmadın radyoda çalışmıcaksın istemiyorum dedi. tamam çalışmam dedim zoraki
ben devam etmicem hadi allaha emanet dedi tekrar kapadı. ağlayamadım bile benim sevgilim böyle değildi ya ilk defa benimle böyle konuştu sonraları aradı ben açmadım arkadaşı falan aradı benle de konuştu morali çok bozuk alttan al dedi. daha ne yapayım kızlar yaaa ben kaç tane serum yedim gırtlağıma kadar borca battım hiç birini anlatmıyorum yazık değil mi bana?
en son arayışında açtım ben sensiz yapamam bide sen üstüme gelme nolur anla beni hepinizden uzağım çok bunalttılar kavga etmezsem iyidir dedi bende herşeye he dedim ama şuan sorsanız çok acıyo içim yaaa hep gözlerim doluyo..
canım benim seni çok iyi anlıyorum evet bizim için sıkıntılı bir süreç başlıcak yerden dolayı... ama için rahat olsun bitanem eminim birşey olmayacaktır. askeriye sonuçta güvenli olmak zorunda, bir şekilde direk hiçbirşeysiz yollayamazlar ya. belkide direk havadan ktm ile helikopterle gidecekler ki temennimiz o yönde.. biliyorum çok zor ama sen içini rahatlatmaya bak, dur bakalım bir haberler alacağız illa ki gün doğmadan neler doğar. hersey güzel olacak bunu düşün hep...
ne güzel yol izninde göreceğim diye planlar yapıyordum, bütün hevesim yerle bir oldu, moralim sıfırlandı, yok böyle bir zulüm. 4 aylık bir kabus beni bekliyor canım başka bir şey değil. ama buraya yazıyorum, sağ salim döndüğü saniye başlatıcam nikah işlemlerini eğer ki nasip olursa. iş güç hiçbişey bekletmicem, bir saniye bile değerliymiş bunu anladım...
güvenliğinden emin olsam inan yıllarca da beklerdim... şimdi ise diken üstünde 4 ayöyle canım... birşey diyemiyorum bende senin gibiyimAllah yanımızda olacak kötüyü düşünme canım benim, olacak o gün gelecek merak etme sadece içini karartma... iyi düşün ki iyi olsun canım benim
güvenliğinden emin olsam inan yıllarca da beklerdim... şimdi ise diken üstünde 4 ay
of ne diyeyim benimde öyle Eki Görüntüle 607187 diyecek hiçbirşey bulamıyorum canım dua etmekten başka elimizde birşey gelmez..
ne güzel yol izninde göreceğim diye planlar yapıyordum, bütün hevesim yerle bir oldu, moralim sıfırlandı, yok böyle bir zulüm. 4 aylık bir kabus beni bekliyor canım başka bir şey değil. ama buraya yazıyorum, sağ salim döndüğü saniye başlatıcam nikah işlemlerini eğer ki nasip olursa. iş güç hiçbişey bekletmicem, bir saniye bile değerliymiş bunu anladım...
canım benim valla orada çok hassaslar hele ki telefon konusunda. açmak açmamak onlar için çok öenmli zaten hep merak içindeler. ben çok dikkat ediyorum aman duyayım diye hep elimde dolaşıyorum şarjına falan hep bakıyorum. bu konuda orada çok şey ucu bucağı olmayan şeyleri bile akıllarına getirebiliyorlar bunu unutma. bu sürelerimizde geçecek lütfen içini karartma, kendisi de farkında çünkü...
güvenliğinden emin olsam inan yıllarca da beklerdim... şimdi ise diken üstünde 4 ay
ahmet uzmanlıga gıdecegını soleyınler gunlerce agladım o uzmanlıgı ben takıp ettım ınternet uzerınden bırgun kazandıgını ogrendıgımde daha 15 dk gectı aradı ustune sesını duyunca agladım aramız bu uzmanlıktan dolayı cok kotu oldu.baktım vazgececegı yok senıde ıstıyorum uzmanlıgıda dedı.ama kabus ustune kabus ruyalarıma sehıtler gırıyor aglayarak uyanıyordum.sımdı alıstırdım kendımı ama şark gorevı neresı olucak cok korkuyorum.
İyi aksamlar canim:)iyi akşamlar kızlarr :)
İyi aksamlar canim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?