349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

canım benim valla orada çok hassaslar hele ki telefon konusunda. açmak açmamak onlar için çok öenmli zaten hep merak içindeler. ben çok dikkat ediyorum aman duyayım diye hep elimde dolaşıyorum şarjına falan hep bakıyorum. bu konuda orada çok şey ucu bucağı olmayan şeyleri bile akıllarına getirebiliyorlar bunu unutma. bu sürelerimizde geçecek lütfen içini karartma, kendisi de farkında çünkü...

ne güzel yol izninde göreceğim diye planlar yapıyordum, bütün hevesim yerle bir oldu, moralim sıfırlandı, yok böyle bir zulüm. 4 aylık bir kabus beni bekliyor canım başka bir şey değil. ama buraya yazıyorum, sağ salim döndüğü saniye başlatıcam nikah işlemlerini eğer ki nasip olursa. iş güç hiçbişey bekletmicem, bir saniye bile değerliymiş bunu anladım...

öyle canım... birşey diyemiyorum bende senin gibiyim Allah yanımızda olacak kötüyü düşünme canım benim, olacak o gün gelecek merak etme sadece içini karartma... iyi düşün ki iyi olsun canım benim

öyle canım... birşey diyemiyorum bende senin gibiyim Allah yanımızda olacak kötüyü düşünme canım benim, olacak o gün gelecek merak etme sadece içini karartma... iyi düşün ki iyi olsun canım benim
güvenliğinden emin olsam inan yıllarca da beklerdim... şimdi ise diken üstünde 4 ay

öyle canım ya kendisi de özür diledi kötü rüyalar görmüş bide ondan 15 kere aradım diyo :S
bende çok yorulmuşum hiç uyumadım gece nasıl bi uykuysa duyamadım önce aradıklarını daha doğrusu çalmadı

Kizlaaarr kac gundr gremiyrm hatta hafta olcakmis neredeyse 120 gun kaldiii :) geciriyrz oyle boyle gunlerimiziii hadi bakalimm

ben cok sukur 1 kez kaçırdım telefonunu bana çok koymustu.cok uzulmustum.bırde aramız kotudu o sıralar yanlıs anladı ben acmadım sandı sandımm canım cok ustune gıtme sımdı o boşlukta gıbı senden uzakta senı kısıtlamaya sokacak.kendılerı kısıtlı oldgu ıcın bızlerıde cok salmıcaklar.benımkı ole.

güvenliğinden emin olsam inan yıllarca da beklerdim... şimdi ise diken üstünde 4 ay

ahmet uzmanlıga gıdecegını soleyınler gunlerce agladım o uzmanlıgı ben takıp ettım ınternet uzerınden bırgun kazandıgını ogrendıgımde daha 15 dk gectı aradı ustune sesını duyunca agladım aramız bu uzmanlıktan dolayı cok kotu oldu.baktım vazgececegı yok senıde ıstıyorum uzmanlıgıda dedı.ama kabus ustune kabus ruyalarıma sehıtler gırıyor aglayarak uyanıyordum.sımdı alıstırdım kendımı ama şark gorevı neresı olucak cok korkuyorum.

Allah yardımcımız olsun canım, inan içim yanıyor, 2 gün sonra az da olsa göreceğime sevinemiyorum. düşün ki 7.15te haberleri izledim o zamandan beri salya sümük moduna girdim ne yapıcaz bilmiyorum, Allah gerçekten yardım etsin başka bir sığınağımız da yok... inşallah güvenli şekilde yapar şark görevini askerin. çok iyi anlıyorum seni...

Sevdicegim usta birligine gecmeden yurtdışına kacırayim diyorum

Kizlar sohbetinize yetisemiyorum okumaya son bi kac sayfayi okumakta care buldum. Gonlunuzu ferah tutun ne olurr... Gectigimiz sayfalarda biriniz "felaketi dusunme,felaketi cagirma" demisti cok dogru... Lutfen iyiye kanalize olun ki hersey cok guzel olsun:)

Herşey Güzel olucak diyeLimm ozaman Ziynet Sali aşkımm bugün bana armagan etti bunu bende sizlere edimm :) Herşey Güzel Olucak Askerlerimiz Gelince :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…