349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

347.dönem topiğinde mutluluk çanları çalıyor ne guzel ya hepsı kavusuyor bıttı şafakları çok özendim okuyunca ben bile heyecanlandım

Benimde en yakın arkadaşımın eşi bugün döndü.tatile gidecekler.ahhhh nasıl özendim anlatamam.eşi gitmeden bize oturmaya gelmişlerdi,ne çabuk geçti. Bizimkilerde çabucak gelişerse.

yazdıklarımı genelde okuyorsan pozitif olmaya çalışan biri olduğumu düşünmüşsündür diye tahmin ediyorum canım ama tak etti bugün bana... bir yerden sonra polyannacılık oynamak istemiyorum (kendi adıma) gerçeklerle yüzleşmeyi tercih edicem artık... varsın üzgün dolanayım ortalıkta. en azından mutluluk oyunu oynayan modumdan iyidir. yani kabul ediyorum askerim kötü bi yere gidecek ve benim 4 ayım içim rahat edemeden diken üzerinde geçecek. kader böyleymiş... ne desem değişen bir şey olamayacağına göre

İyim canim,sen nasilsin?? Gün gecirmeye calsiyorum evet canm erzurumdaydi..alismis ya,rahat Allaha sukur

Bende öylee yaa napım zaman geçsin die dua ediyorum bolbol çok sogukmuş yaa erzurum tek sorun buymuş yani bizimkilerde en soguk zamanında gitti malesef neyse erkek adamlar yaa soguga dayanır bizim aslanlar :)

üzülme canım moralini bozarak kendini üzerek hiçbişey elde edemezsin Rabbine sığın o seni asla yarı yolda bırakmaz hayırlısıyla geçsin inşallah 4 ay.. daha kınanda göbek atcaz hem ilk sen başlatıcaktın unutma

canım kaybetmeyi dünyaya gelmeme vesile olan kişilerle tattığım için ben daha onların acısını sindiremedim, pes ettim artık bugün, akşam 7de haberleri izledim o zamandan beri istanbul ve ben yağmurluyuz... yeter ki gelsin, kolundan tuttuğum gibi yıldırım nikahı kıycam, kınayı da sonradan yaparız, o günlerin geleceğini bilme şansımız olabilseydi keşke...

biliyorum canım okumuştum önceki yazdıklarından Rabbim rahmet etsin.. seni çok iyi anlıyorum en sevdiğin, en kıymetlin başına bişey gelirse korkusu yaşıyosun ama hiç bişey olmıcak Allahın izniyle aslan gibi yapıp gelcek merak etme hem yağmur yağarken edilen dualar kabul olurmuş bende ediyim ordaki tüm askerlere kazasız belasız gelsinler inşallah oldu mu anlaştık mı canım.. sen gönlünü ferah tut o güzel günler gelicek inşallah

Cnm ya Allah yardımcın olsun, çok zor durumun.ne söylenir ki bilemedim.ne desem teselli olmaz,bunu da biliyorum.bol bol dua edelim Rabbim askerlerimizi sağsalim görmeyi nasip etsin.döner dönmez evlenin,burada düğün hazırlıklarını paylaş bizimle:) inşallah o günlere şahit oluruz.

ayyy kızlar 347 lerin topiğine baktınızmı ne kadar heyecanlılar, ne kadar mutlular Allah 'ım o günleri görmeyi bizede hayırlısıyla nasip et..

sağ ol canım Allah razı olsun. İnşallah dediğin gibi olur. Teşekkür ederim ilgin için, iyi geldi

sağ ol canım Allah razı olsun, zaten onların desteği olmadan bir şeylerin üstesinden gelmeye çalışmak ayrı bir olayken, bir de tunceli çıktı başımıza... insan yoruluyor bazen işte, yoksa takdir neyse onu göreceğiz... inşallah, şu an en çok istediğim şey emek verdiğimiz ilişkilerimizin tamamına erebilmesi...

Bende orayı okuyordum şimdi Allah bizede nasip etsin inşallah Kıskandım çıktım valla

Biz 347lerden daha çok konuşmuşuz onlar 2binlerde sayfaları bizim şimdiden 1000lere geldi 4 ay sonra düşünemiyorum 15000 yapalım :)

cümlemizden inşallah) içini birazcıkta olsa rahatlatabildiysem çok sevindim ben o zaman güzel düşün güzel şeyler olsun:)

iyi olmamı istemen daha iyi hissetmem için en güzel sebeplerden biridir canım, emek verip iyi hissettirmeye çalıştın sonuçta, bir insana verilecek en güzel hediyelerden biri bu bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…