347.dönem topiğinde mutluluk çanları çalıyor ne guzel ya hepsı kavusuyor bıttı şafakları çok özendim okuyunca ben bile heyecanlandım
Nasılsın canım askerin erzurumdaydı dimi yanlış hatırlamıyorumm nasılmış alışmışmı
Kizlar sohbetinize yetisemiyorum okumaya son bi kac sayfayi okumakta care buldum. Gonlunuzu ferah tutun ne olurr... Gectigimiz sayfalarda biriniz "felaketi dusunme,felaketi cagirma" demisti cok dogru... Lutfen iyiye kanalize olun ki hersey cok guzel olsun:)
İyim canim,sen nasilsin?? Gün gecirmeye calsiyorumevet canm erzurumdaydi..alismis ya,rahat Allaha sukur
ne güzel yol izninde göreceğim diye planlar yapıyordum, bütün hevesim yerle bir oldu, moralim sıfırlandı, yok böyle bir zulüm. 4 aylık bir kabus beni bekliyor canım başka bir şey değil. ama buraya yazıyorum, sağ salim döndüğü saniye başlatıcam nikah işlemlerini eğer ki nasip olursa. iş güç hiçbişey bekletmicem, bir saniye bile değerliymiş bunu anladım...
üzülme canım moralini bozarak kendini üzerek hiçbişey elde edemezsin Rabbine sığın o seni asla yarı yolda bırakmaz hayırlısıyla geçsin inşallah 4 ay.. daha kınanda göbek atcaz hem ilk sen başlatıcaktın unutma
canım kaybetmeyi dünyaya gelmeme vesile olan kişilerle tattığım için ben daha onların acısını sindiremedim, pes ettim artık bugün, akşam 7de haberleri izledim o zamandan beri istanbul ve ben yağmurluyuz... yeter ki gelsin, kolundan tuttuğum gibi yıldırım nikahı kıycam, kınayı da sonradan yaparız, o günlerin geleceğini bilme şansımız olabilseydi keşke...
Cnm ya Allah yardımcın olsun, çok zor durumun.ne söylenir ki bilemedim.ne desem teselli olmaz,bunu da biliyorum.bol bol dua edelim Rabbim askerlerimizi sağsalim görmeyi nasip etsin.döner dönmez evlenin,burada düğün hazırlıklarını paylaş bizimle:) inşallah o günlere şahit oluruz.ne güzel yol izninde göreceğim diye planlar yapıyordum, bütün hevesim yerle bir oldu, moralim sıfırlandı, yok böyle bir zulüm. 4 aylık bir kabus beni bekliyor canım başka bir şey değil. ama buraya yazıyorum, sağ salim döndüğü saniye başlatıcam nikah işlemlerini eğer ki nasip olursa. iş güç hiçbişey bekletmicem, bir saniye bile değerliymiş bunu anladım...
biliyorum canım okumuştum önceki yazdıklarından Rabbim rahmet etsin.. seni çok iyi anlıyorum en sevdiğin, en kıymetlin başına bişey gelirse korkusu yaşıyosun ama hiç bişey olmıcak Allahın izniyle aslan gibi yapıp gelcek merak etme hem yağmur yağarken edilen dualar kabul olurmuş bende ediyim ordaki tüm askerlere kazasız belasız gelsinler inşallah oldu mu anlaştık mı canım.. sen gönlünü ferah tut o güzel günler gelicek inşallah
ayyy kızlar 347 lerin topiğine baktınızmı ne kadar heyecanlılar, ne kadar mutlularAllah 'ım o günleri görmeyi bizede hayırlısıyla nasip et..
sağ ol canım Allah razı olsun. İnşallah dediğin gibi olur. Teşekkür ederim ilgin için, iyi geldi
Cnm ya Allah yardımcın olsun, çok zor durumun.ne söylenir ki bilemedim.ne desem teselli olmaz,bunu da biliyorum.bol bol dua edelim Rabbim askerlerimizi sağsalim görmeyi nasip etsin.döner dönmez evlenin,burada düğün hazırlıklarını paylaş bizimle:) inşallah o günlere şahit oluruz.
ayyy kızlar 347 lerin topiğine baktınızmı ne kadar heyecanlılar, ne kadar mutlularAllah 'ım o günleri görmeyi bizede hayırlısıyla nasip et..
cümlemizden inşallah) içini birazcıkta olsa rahatlatabildiysem çok sevindim ben o zaman güzel düşün güzel şeyler olsun:)
Ben askerimi özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?