AMİNNNNN... Çok imrendim yaa.. gözlerim doldu...
Ben askerimi özledim
Zaten çok ağlayasım varbendeama sende böyle yaparsan hepimiz başlarız ağlamaya bak:2:
arkadaşlar şuanda youtubeden Nurettin Rençber Aşk sana benzer i dinliyorum, şiddetle tavsiye ediyorum....
Zaten çok ağlayasım varvalla başlıcam artık ağlamaya ona yansıtmasamda ben gerçekten çok özledim gelsin ama artık
Siz bide beni görün nasıl neşeli konuşuyorum anlatamam, başka türlü olmaz :) o benim neşemi duymazsa huzuru kaçar biliyorum alışkın benim bebeğimBen çok özledim yaa... her aradığında telefonda iyiyim aşkım diye yalan sölemekten sıkıldım... iyi değilim ben çok özledim... ama o üzülmesin diye söyleyemiyorum...
Ben çok özledim yaa... her aradığında telefonda iyiyim aşkım diye yalan sölemekten sıkıldım... iyi değilim ben çok özledim... ama o üzülmesin diye söyleyemiyorum...
Haftaya salı yanındayım , ailemle kavga gürültü gidiyorum başka şansım yok çok özledimal benden de o kadar :) nasılsın? iyiyim... arkanızdan ağlıyoruzdiyemeyeceğimiz için hep iyiyiz maşallah içlerinden biri çarşı izninde bir şekilde şu sayfayı açıp biraz okusa ne olur acaba trajikomik oldu ya
Ben çok özledim yaa... her aradığında telefonda iyiyim aşkım diye yalan sölemekten sıkıldım... iyi değilim ben çok özledim... ama o üzülmesin diye söyleyemiyorum...
Siz bide beni görün nasıl neşeli konuşuyorum anlatamam, başka türlü olmaz :) o benim neşemi duymazsa huzuru kaçar biliyorum alışkın benim bebeğim
Siz bide beni görün nasıl neşeli konuşuyorum anlatamam, başka türlü olmaz :) o benim neşemi duymazsa huzuru kaçar biliyorum alışkın benim bebeğim
bende canım bendeonlara hissettirmicez diye perişan oluyoruz gerçekten her telefonu açtığımda gülücükler havada uçuşuyo bilmiyoki onunla konuşuncaya kadar bu böyle sonra telefonu kapayınca yine geçmiyo zaman duruyo sanki
Haftaya salı yanındayım , ailemle kavga gürültü gidiyorum başka şansım yok çok özledimGeri gelmek istemiyorum ..
Bende öle cnm yaa canım çok yanıyo kapatmasın diye saçma sapan şeyler anlatıyorum duruyorum... onu güldürmeye çalışıyorum falan işte...
Haklısın elimden fazlası gelmiyo napıyım... zaten sesimi kötü duysa kapatmak istiyo üzülüyo.. kapatmasın diye kötü olmasın diye habire gülüyorum şaka yapmaya çalışıyorum sonrada oturup ağlıyorum... Alışırsın diyolardı yaa yok yaa ben alışamıyorum... bide 347. dönemin sevinçlerini görünce iyice içim acıdı... Allahım bizede nasip et ne olur günler çabuk geçsin... Ağlamaktan yine gözlerim şişti....
Hayırlı yolculuklar canımm, iyi yapıyorsun bence. zaten sık göremiyoruz napalım yani... ben de bu cuma gidiyorum inşallah ama bu akşam yazdıklarımdan dolayı hevesim kaçtı iyice. o kadar da hazırlık yaptım ya reçel bile yaptım :sss
sabahki motivasyonuma sesleniyorum: "evine dön!"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?