349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

AMİNNNNN... Çok imrendim yaa.. gözlerim doldu...

aynen cnm bende kısmadım onlarda günlerce beklediler hasret çektiler sonunda kavuştular.. inşallah bizde öyle olcaz bi bakmışız bizde birbirimizi depiyoz ama onların yerinde olmak için herşeyimmi verirdim heralde çok özendim...

12.12.2012 Saat30 aŞKımı en son gördügüm günnn ( yemin törenine falanda gidemedim oda gelemedi erzuruma gittigi için askeriye götürdü uçakla hiçbişey istedimiz gibi olmadı o kadar plan boşa gitti herşeyde vardır bi hayır dedikk bizde ama hasret zor iş yada biz çok tezcanlıyız :)

Zaten çok ağlayasım var valla başlıcam artık ağlamaya ona yansıtmasamda ben gerçekten çok özledim gelsin ama artık

Ben çok özledim yaa... her aradığında telefonda iyiyim aşkım diye yalan sölemekten sıkıldım... iyi değilim ben çok özledim... ama o üzülmesin diye söyleyemiyorum...

Ben çok özledim yaa... her aradığında telefonda iyiyim aşkım diye yalan sölemekten sıkıldım... iyi değilim ben çok özledim... ama o üzülmesin diye söyleyemiyorum...
Siz bide beni görün nasıl neşeli konuşuyorum anlatamam, başka türlü olmaz :) o benim neşemi duymazsa huzuru kaçar biliyorum alışkın benim bebeğim

al benden de o kadar :) nasılsın? iyiyim... arkanızdan ağlıyoruz diyemeyeceğimiz için hep iyiyiz maşallah içlerinden biri çarşı izninde bir şekilde şu sayfayı açıp biraz okusa ne olur acaba trajikomik oldu ya

Haftaya salı yanındayım , ailemle kavga gürültü gidiyorum başka şansım yok çok özledim Geri gelmek istemiyorum ..

bende canım bende onlara hissettirmicez diye perişan oluyoruz gerçekten her telefonu açtığımda gülücükler havada uçuşuyo bilmiyoki onunla konuşuncaya kadar bu böyle sonra telefonu kapayınca yine geçmiyo zaman duruyo sanki

Siz bide beni görün nasıl neşeli konuşuyorum anlatamam, başka türlü olmaz :) o benim neşemi duymazsa huzuru kaçar biliyorum alışkın benim bebeğim

Haklısın elimden fazlası gelmiyo napıyım... zaten sesimi kötü duysa kapatmak istiyo üzülüyo.. kapatmasın diye kötü olmasın diye habire gülüyorum şaka yapmaya çalışıyorum sonrada oturup ağlıyorum... Alışırsın diyolardı yaa yok yaa ben alışamıyorum... bide 347. dönemin sevinçlerini görünce iyice içim acıdı... Allahım bizede nasip et ne olur günler çabuk geçsin... Ağlamaktan yine gözlerim şişti....

ben de öyle yapıyorum canım, bir de arada küçük sorunlar anlatıyorum ki inandırıcı olsun "iyi" olduğum mesela bizim yan bina inşaat halinde bütün gün çok gürültü oluyor kapı çalsa duyulmaz o derece, bunun gibi sorunlar

Bende öle cnm yaa canım çok yanıyo kapatmasın diye saçma sapan şeyler anlatıyorum duruyorum... onu güldürmeye çalışıyorum falan işte...

Haftaya salı yanındayım , ailemle kavga gürültü gidiyorum başka şansım yok çok özledim Geri gelmek istemiyorum ..

Hayırlı yolculuklar canımm, iyi yapıyorsun bence. zaten sık göremiyoruz napalım yani... ben de bu cuma gidiyorum inşallah ama bu akşam yazdıklarımdan dolayı hevesim kaçtı iyice. o kadar da hazırlık yaptım ya reçel bile yaptım :sss
sabahki motivasyonuma sesleniyorum: "evine dön!"

Bende öle cnm yaa canım çok yanıyo kapatmasın diye saçma sapan şeyler anlatıyorum duruyorum... onu güldürmeye çalışıyorum falan işte...

hepimizin durumu aynı işte bizim psikolojilerde fena söyliyim ama gelsinler bütün sorunumuz hallolur onları görünce unutuveririz herşeyi bütün sıkıntıları

canım biz normalde de ayrı şehirlerdeydik, sözde alışık olmamız lazımdı yani? ama dediğin gibi öyle bir şey yok maalesef... askerlik bambaşka... evimizde otururken nete girip sohbet ederken böyle bir psikolojide olmuyoruz ki sonuçta... icabında 1 ay köye gidiyordu tel bile çekmiyordu anca mesaj atıyorduk. işte bambaşkaymış... benim de odam bugün ağlama duvarına döndü yaaaaa

ayyy bayılıyorum sana gerçekten Allah iyi etsin hamarat seni yaşadı sevdiğin seninle bak reçellerde yaparmış benim arkadaşım maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…