Sağol cnm sanada hayırlı yolculuklarHayırlı yolculuklar canımm, iyi yapıyorsun bence. zaten sık göremiyoruz napalım yani... ben de bu cuma gidiyorum inşallah ama bu akşam yazdıklarımdan dolayı hevesim kaçtı iyice. o kadar da hazırlık yaptım ya reçel bile yaptım :sss
sabahki motivasyonuma sesleniyorum: "evine dön!"
ayyy bayılıyorum sana gerçekten Allah iyi etsinhamarat seni yaşadı sevdiğin seninle bak reçellerde yaparmış benim arkadaşım maşallah
Biz 347lerden daha çok konuşmuşuz onlar 2binlerde sayfaları bizim şimdiden 1000lere geldi 4 ay sonra düşünemiyorum 15000 yapalım :)
bendeama sende böyle yaparsan hepimiz başlarız ağlamaya bak:2:
sağ ol kuzumcanım çok hoşsun, sen beni güldürdün Allah da hepimizi birden güldürsün inşallah, sayfamızın gülleri
kayınpederim ayva reçeli istiyormuş, ben de olaya bir el atayım dedim, sonra aradım kayınvalidemi, yaptım ama eğer kötü olsaydı söylemezdim imha ederdim dedim bir de
ben de sezen aksu dinliyorum, bu gece duygusala efkarlıya bağladım iyice ya
kızlar ben kendime yani bir şafak daha belirledim 16 şubatta diyarbakıra gidiyorum o daha erkekn diye onu sayıyorum
Gökhan tepe- tanrım dert vermesin başka .. bu askerime gelsin
kızlar ben kendime yani bir şafak daha belirledim 16 şubatta diyarbakıra gidiyorum o daha erkekn diye onu sayıyorum
aminnnnnnnnn inşallahsende öyle renk katanlardansın kesinlikle
ben müzik dinleyemez oldum o gittiğnden beri..
iyi yapmışsın canım, kızlar 19 gün daha sabır, 100ün altına düşünce bence daha kolay geçecek, 157den geldik bugünlere Allahın izniyle... çift haneye düşünce bize de moral olacağına inanıyorum.
bende gökhan tepe söz dinliyorum..söz daha güzeliz baharda diyo ya hani...
canım biz normalde de ayrı şehirlerdeydik, sözde alışık olmamız lazımdı yani? ama dediğin gibi öyle bir şey yok maalesef... askerlik bambaşka... evimizde otururken nete girip sohbet ederken böyle bir psikolojide olmuyoruz ki sonuçta... icabında 1 ay köye gidiyordu tel bile çekmiyordu anca mesaj atıyorduk. işte bambaşkaymış... benim de odam bugün ağlama duvarına döndü yaaaaa
kesinlikle katılıyorum onunla uzun konusunca bı rahatlıyorum bı gun konusmayayım mesela bugun sanki yıl olmus gormemıs Allah hepımıze sabır versın bızde 347ler gıbı gobek atacagımız gunler cabuk gelsın ınsalllahh:) zaten safak bıttıgınde topıktekılerın cogu evlenıyo sanırım :))
sağ ol canım, sen de öylesinşu şafak 100ün altına düşsün az kaldı, o zaman daha bi neşemizi bulcaz inanıyorum buna
şarkılar onu hatırlattığı için mi canım?
oyyyyyyy bizim şarkımız1 seneden beri baharı bekliyoruz o hangi baharsa yine kış mevsimiydi de, ist.a gelemiyordu bir sınav vardı onu bekliyordu
Biz 4 senedir aynı evde kalıyoruz.. işimizde aynı... o kadar çok alışmışımki.. ilk gittiginde nefes bile alamıyodum.. o gittiğinden beri uyuyamıyorum.. önceden erkenden yatardım... şimdi bütün gece oturuyorum.. artık saçmalığın dibine vurdum.. pijamalarına giyiyorum yastına falan sarılıp uyuyorum.. gömleklerini tişörtlerini falan o kokuyo diye yıkamıyorum.... Kızlar sanırım ben deliriyorumm.. :)
bizde çok seviyoz bu şarkıyı..ama bu bahar güzel olsun herşey hepimiz için inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?