349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Sağol cnm sanada hayırlı yolculuklar Nişanlımaa pinhaniden hele bi gel şarkısını gönderiyoruuum

şu sıralar funda arar yoksun parçasına takıldım özledikçe sevdiğimi dinliyorum bu gecede hepimiz özlem doluyuz benden sizlere gelsin kızlar dinleyin bakalım

ayyy bayılıyorum sana gerçekten Allah iyi etsin hamarat seni yaşadı sevdiğin seninle bak reçellerde yaparmış benim arkadaşım maşallah

sağ ol kuzum canım çok hoşsun, sen beni güldürdün Allah da hepimizi birden güldürsün inşallah, sayfamızın gülleri
kayınpederim ayva reçeli istiyormuş, ben de olaya bir el atayım dedim, sonra aradım kayınvalidemi, yaptım ama eğer kötü olsaydı söylemezdim imha ederdim dedim bir de

aminnnnnnnnn inşallah sende öyle renk katanlardansın kesinlikle

kızlar ben kendime yani bir şafak daha belirledim 16 şubatta diyarbakıra gidiyorum o daha erkekn diye onu sayıyorum

iyi yapmışsın canım, kızlar 19 gün daha sabır, 100ün altına düşünce bence daha kolay geçecek, 157den geldik bugünlere Allahın izniyle... çift haneye düşünce bize de moral olacağına inanıyorum.

kızlar ben kendime yani bir şafak daha belirledim 16 şubatta diyarbakıra gidiyorum o daha erkekn diye onu sayıyorum

bende cnm Allah'ın izniyle 8 şubatta yarimin yanına gitmeyi düşünüyorum bende o tarihi şafak diye sayıyorum :) biliyorum kendimi kandırıyorum ama napayım diğer türlüde kafayı yicek gibi oluyorum..

Son düzenleme:

kesinlikle katılıyorum onunla uzun konusunca bı rahatlıyorum bı gun konusmayayım mesela bugun sanki yıl olmus gormemıs Allah hepımıze sabır versın bızde 347ler gıbı gobek atacagımız gunler cabuk gelsın ınsalllahh:) zaten safak bıttıgınde topıktekılerın cogu evlenıyo sanırım :))

Biz 4 senedir aynı evde kalıyoruz.. işimizde aynı... o kadar çok alışmışımki.. ilk gittiginde nefes bile alamıyodum.. o gittiğinden beri uyuyamıyorum.. önceden erkenden yatardım... şimdi bütün gece oturuyorum.. artık saçmalığın dibine vurdum.. pijamalarına giyiyorum yastına falan sarılıp uyuyorum.. gömleklerini tişörtlerini falan o kokuyo diye yıkamıyorum.... Kızlar sanırım ben deliriyorumm.. :)

inşallah canım inşallah, toplu nikah yapalım kızlar, evli olanlar da şahitlerimiz olur ne de güzel olur

sağ ol canım, sen de öylesin şu şafak 100ün altına düşsün az kaldı, o zaman daha bi neşemizi bulcaz inanıyorum buna

şarkılar onu hatırlattığı için mi canım?

evet canım resmen tüm şarkılarda bi anı biriktirmişiz..yine duygusallaşıcam diye dinleyemez oldum

oyy canım benim, ben de onlarda kalıp eve gelince aynı oluyorum, hani kısa süre bile aynı evde yaşamış olmak acayip etkiliyor ayrı düşünce :s özlem işte canım, bu yaptıklarımız özlemekten... peki izin kullanacak mı ya da arada görebilecek misin askerini?

Allah kavuştursun tekrardan hepimizi kızlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…