iyi yapmışsın canım, kızlar 19 gün daha sabır, 100ün altına düşünce bence daha kolay geçecek, 157den geldik bugünlere Allahın izniyle... çift haneye düşünce bize de moral olacağına inanıyorum.
Tatlim sizin yol izninizz vardi dimi ? Onu almayami gideceksin cuma ?
cuma ailesinin yanına gidicem canım, o da 2 günlük yol iznine gelecek cumartesi inşallah, orda buluşcaz. ve pazartesi tunceliye gidecek daha doğrusu elazığ ktmye katılacak.
Anladim canim, benimkide kastamonudan batman ktm-sonra siirt. Yol iznimiz yok bizim, ayrica ktm'ye ne zaman katilacaklari belli değilmiş.. Cok karisik oldu..
yarın iş var ve ben hala netteyim, onu düşünüp müzik dinliyorum... of of offf.. geç git artık günler.. sabah yine benim gözler balon gibi olucak öle görünüyor
Allah onlara da bize de yardım etsin canım, bizimkilere de ilk önce yol izni var, sonra yok, sonra var biletinizi alın dediler, bileti de son dk.da aldık... inşallah rahat ederler gittikleri yerde, güvende ve huzurlu bir ortamları olur. az da değil 4 ay da orada geçirecekler. canım peki telefon götürecek mi usta birliğine askerin?
Bizdede 3 gün var-yok diye değiştirip durdular.. Kısa dönemler için dogu tarafları rahat deniyor ama ispatlasalar bile asla icimiz rahat etmez, özlemin yanina bide korku eklendi.. İnsallah hepsi gittikleri gibi dönücekler. Benim askerim evci izninden sonra goturdu telefonu zaten, su an yaninda, evet orayada goturecek ama teslim olurken yakalatirsam siirte gelip telefon getirirsin dedi. Hayir ben neyime güvenip siirte gidiyosambu cuma buyuk ihtimal dayanamayip kastamonu yollarinda bulucam kendimi..
canım biz bizzat oradan tanıdık olan biriyle konuştuk, ama olmuyor, dediğin gibi içim rahat etmiyor :/ hele bir de fransada öldürülen 3pkklıdan biri tunceliye defnedilecekmiş, daha bi sıkıntı bastı bugün bana, inşallah olay çıkarmazlar. telefon iyi oluyor yabir şey olmaz canım ya, ustalıkta kullanıyormuş herkes hayırlı yolculuklar o zaman bence de kastamonu yakınken gitmen iyi olur, hasret giderirsiniz (sanki nerede oturduğunu biliyorum ya yakın diyorum )
oyy canım benim, ben de onlarda kalıp eve gelince aynı oluyorum, hani kısa süre bile aynı evde yaşamış olmak acayip etkiliyor ayrı düşünce :s özlem işte canım, bu yaptıklarımız özlemekten... peki izin kullanacak mı ya da arada görebilecek misin askerini?
Allah kavuştursun tekrardan hepimizi kızlar...
İcine dogmus ankaradayim ben 3 bucuk saate kastamonuda oluyorum :)
Aminnn... izin kullanmıyım diyo cnm yaa... ama hiç belli olmaz.. ben gitmek istiyorum tabi ama nasıl giderim naparım bilmiyorum... Balıkesir balya da oraya otobüs bile yok..Balıkesire gidecem ordan 1 saat.. senin askerin nerde cnm..
Kızlar biz yavaşa yavaş kavuşmaya başladık... Darısı başınıza olsun inşallah hemencecik geçsin bu 4 ay da sizde kavuşun... Allah yardımcınız olsunnnnnn
amin canım, teşekkür ederizbize önümüzde uzun bi süre varmış gibi geliyor özellikle güvenlikle ilgili endişelerimiz var, ama ne yapalım, başa gelen çekilir diyorum artık, çekiyorum çünkü
Sizlere hayırlı olsun canım, sevgiler
hmm bu ulaşım sıkıntısı da hep var ya... genelde hep şehir dışındaki yerlere kurmuşlar demek ki birlikleri :s benimki kastamonudan 21 ocakta elazığ ktmye katılacak ve oradan elimden gelse göndermeyeceğim yer olan tunceliye gidecek canım
Benden size tavsiye askeriniz gelme dese bile gidin görmeye imkanınız varsa... Benimki gelme gelme gönderemem bilmem ne dedi gitmedim pişman oldum sonuna doğru... 60-70ler kalınca bi hasret gidermek lazımmmmm geliyorrrrr
Allah kavuştursun senide cnm... sen nerdesin... yanına gitme şansın varmı...
biz bu haftasonu yol izninde görüşeceğiz inşallah canım, ama sonrasında tunceliye gitmem pek mümkün gözükmüyor, nitekim onlar da birliğe girince çarşıya bile çıkamayacaklar, gerçi izin verseler onunla gider yaparım bile o askerliği... gidilebilecek yerlerde olanlar giderler inşallah, dediğin gibi özlüyor insan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?