- 14 Aralık 2012
- 165
- 0
- 96
Kizlar bugun dogru duzgun bakamadim buraya ama son 6.7sayfayi okudum cidden cok iyi muhabbet donuyor burada bi yandan iyi cunku cok icten. Bi yandanda bu durum cok kotu cunku muahbbeti kacirinca gidiyor ucunu yakalayamiyorsun yemeyip icmeyip burayla ilgilenmek istiyorum ama su sira pek mumkun olmuyor. Demissiniz ki birisi carsi izninde burayi okusa ne olur bence tsk coker hepimizin maskesi duser ve birinin okumasi bir kelebek etkisi yaratarak tum tsk ya yayilir :) havadan midir su dan midir bilmiyorum da cidden biri dokunsa aglayacagim hatta dokunmasina bile gerek yok (3gundr sevdicegimin cani cok sikkin neden bilmiyorum ogrenemiyorum ve resmen hirsini benden cikariyor o telefonun ucunda bagirip cagiriyor bense burada ona belli etmeden aglayip haklisin hayatim tabiki bitanem diyip duruyorum)
yaa ne tesadüf ben de cuma günü ankaraya geliyorum komşuuuu
canım ben bu hafta yol izninde görüşeceğim inşallah sonrasında mayısı beklicez. çarşı izinleri bile olmicak, netten bile göremicem yani. yine de olsun, güvende olsun, Allah bütün askerlerimize burunları bile kanamadan gelmelerini nasip etsin, başka bir şey istemiyorum...
Kizlar bugun dogru duzgun bakamadim buraya ama son 6.7sayfayi okudum cidden cok iyi muhabbet donuyor burada bi yandan iyi cunku cok icten. Bi yandanda bu durum cok kotu cunku muahbbeti kacirinca gidiyor ucunu yakalayamiyorsun yemeyip icmeyip burayla ilgilenmek istiyorum ama su sira pek mumkun olmuyor. Demissiniz ki birisi carsi izninde burayi okusa ne olur bence tsk coker hepimizin maskesi duser ve birinin okumasi bir kelebek etkisi yaratarak tum tsk ya yayilir :) havadan midir su dan midir bilmiyorum da cidden biri dokunsa aglayacagim hatta dokunmasina bile gerek yok (3gundr sevdicegimin cani cok sikkin neden bilmiyorum ogrenemiyorum ve resmen hirsini benden cikariyor o telefonun ucunda bagirip cagiriyor bense burada ona belli etmeden aglayip haklisin hayatim tabiki bitanem diyip duruyorum)
Amin cnm inşallah... pek bi sulugöz oldum ben yaa...bol bol özlem gider cnm.. Allah sabır versin hepimize...
Arkadaşımın sevgilisi Tunceli hozat ta yaptı çok şükür bi sorun olmadan varmış bugün elazığa tekrar.. evet çarşı yok ama komutanlar batıdakilere göre daha toleranslı telefon daha rahat kulllanılıyordu benimkine göre benim nişanlım balıkesirde jandarma ilçesinde.. internte de girebiliyordu mesela arada sırada da olsa..
aaa ne güzelll :) bakalim ya ayarlayip gitsem bende cuma, yollar korkutuyor beni arada ilgaz var full sis sabah bile.. önünü görmene olanak yok..
inşallah canım.. doğu komutanları daha iyi zaten çocukların canı sıkılıyor diye çok üzerlerine gitmiyorlar... Dozaj iyi yani masallahsağ olasın canım, bunları duymak güzel. hepsi rahat, huzurlu ve güvende olsun inşallah.
inşallah canım.. doğu komutanları daha iyi zaten çocukların canı sıkılıyor diye çok üzerlerine gitmiyorlar... Dozaj iyi yani masallah
Günaydın arkadaşlar şafagımız 119
20leride devirdik hayırlısıyla sıra 10lu sayılarda
Gunaydiiiinnn sonunda cok mutluyum 50leri 40lari 30lari 20leri)) sira 10larda hayirlisyla bi bitcek tez zamanda insallah:)
Günaydın sevgili 349lar :)
askerlik yaşarken çok uzun, dışardan bakarken çok kısa geliyor. Daha bizim askerliğimiz bitmemiş olmasına rağmen siz 100e ne çabuk yaklaştınız zaman ne çabuk geçti inanamıyorum sanki daha dün başlamışsınız gibi. Ama biz yaşarken 100 e yaklaşmak ölüm gibiydi bi asır gibiydi :)
Günaydın sevgili 349lar :)
askerlik yaşarken çok uzun, dışardan bakarken çok kısa geliyor. Daha bizim askerliğimiz bitmemiş olmasına rağmen siz 100e ne çabuk yaklaştınız zaman ne çabuk geçti inanamıyorum sanki daha dün başlamışsınız gibi. Ama biz yaşarken 100 e yaklaşmak ölüm gibiydi bi asır gibiydi :)
Teşekkür ederim canım güzel dileklerin için. Sizde biran önce kavuşursunuz inşallah. Zaten 100den sonra çok çabuk geçiyor zaman. En iyisi parça parça saymak. Önce 100e sonra plakalara sonra son 1 aya vs vs :) Hepimiz için bu son ayrılık olur inşallah askerlik gerçekten zor.Günaydın canım Allahıma şükür siz kavuşuyorsunuz biz 100lere yaklaşıyoruz aldık sizden bayragı teslim bizde enkısa sürede teslim edicez inşallah4 Günün kalmış okadar çok seviniyoruz sizi görünce bizlere umut oluyorsunuz Allahım birdaha sizlerede ayrılık göstermesin son ayrılıgınız olsun inşallah
Kesinlikle yaşamayan kimsenin bu konuda yorum yapmaması gerek. hayatları normal düzeninde mutlu mesut giden bi insana 5 ay tabi çabuk geçer ama beklerken, özelliklede ilk günler 1 saat 1 gün gibi gelebiliyor. Ama zamanla bunada alışılıyo normal gelmeye başlıyor, plakalardan sonrada zaman akıp gidiyor :)Gunaydinn :) sôzüne o kadar cok katiliyorum ki yazmak istedim..Askerlik dısardan kisa,yaşarken uzun..Hele ilk günler o kadar uzun geliyordu ki bana..Ama cevrendeki herkes bak 4 ay kaldi .zaman cabuk geciyo dedikce bide bana sorun diyoruminsallh cift hanelere,sonra plakalara düsünce daha bi umutlu olucaz:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?