349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Al bendende o kadar.. kuralar çekildiğinden beri canı sıkkın bende o üzülmesin diye sesimi çıkartamıyorum..

Amin cnm inşallah... pek bi sulugöz oldum ben yaa...bol bol özlem gider cnm.. Allah sabır versin hepimize...

ben dedim kuzum, hani onlara iyiyiz süperiz harikayız diyoruz ya burayı bir okusalar eyvahlar olsun bu kızlardan iyi oyucu olur derler herhalde canım muhabbete nereden katılırsan oradan akar gider ortamımız çok güzel çok şükür dediğin gibi herkes samimi şekilde duygularını paylaşıyor askerin o ortamdan sıkılmış olabilir canım, hepsi gibi... sen en iyisini yapıyorsun. aynen devam haklısın aşkım, doğru söylüyorsun aşkım orda küçük küçük şeyler yaşayıp sorun olmasın diye içlerine atıyorlar muhtemelen, sonra da böyle en çok nazları geçen kişiye patlıyorlar sebepsiz yere yani tuvalete bile sırayla girmek, sevmediğin canının istemediği yemekleri yemek... günlük hayattaki en küçük şeyleri bile sıkıntı işte canım...

sağ olasın canım, bunları duymak güzel. hepsi rahat, huzurlu ve güvende olsun inşallah.

aaa ne güzelll :) bakalim ya ayarlayip gitsem bende cuma, yollar korkutuyor beni arada ilgaz var full sis sabah bile.. önünü görmene olanak yok..

canım yolun açık olsun inşallah, selametle git gel :) oranın şöförleri de usta olmuştur artık, yani yakınken gitmen daha rahat olur sonuçta...

inşallah canım.. doğu komutanları daha iyi zaten çocukların canı sıkılıyor diye çok üzerlerine gitmiyorlar... Dozaj iyi yani masallah

canım gittiği yerden tanıdıkları komutan da var, ama bizi endişelendiren oranın nihayetinde sıkıntılı bir bölge olması... bu da değişmeyecek bir Türkiye gerçeği olduğu için, bu konu askerlik bitene kadar bizi huzursuz etmeyi sürdürecek... yoksa bana kalsa daha sıkı olan ama daha güvenli olan bir yerde olsaydı, en azından h.sonları rahatlardı stres atardı, biz de o kadar da olur diyip idare ederdik.

Kızlar hepinize iyi geceler, tatlı rüyalar, rüyanızda sevdiceklerinizi görün şafağı 3 aylara düşürdük yanında 29 gün olsa da artık 4 ay değil çift haneye de az kaldı. Güzelce yatın dinlenin, yarın sayfanın yarısı gözleri şiş uyanacak ben de dahil, bunun da bir formülünü bilen varsa, paylaşırsa sevinirim.

Ya kizlar icim aciyor benim ya biri sanki kalbimi sikiyor boyle avazim cikana kadar bagrmak istiyorum garip bi gun cok garip hissediyorum hayir olsun yarin cok guzel bi gune uyaniriZ insallah sabah kalktigimizda sislikleri indrmek icin gozlerimize cay koyabiliriz bence ;-) hepinize iyi gecelerrr

Günaydın arkadaşlar şafagımız 119
20leride devirdik hayırlısıyla sıra 10lu sayılarda

Günaydın sevgili 349lar :)
askerlik yaşarken çok uzun, dışardan bakarken çok kısa geliyor. Daha bizim askerliğimiz bitmemiş olmasına rağmen siz 100e ne çabuk yaklaştınız zaman ne çabuk geçti inanamıyorum sanki daha dün başlamışsınız gibi. Ama biz yaşarken 100 e yaklaşmak ölüm gibiydi bi asır gibiydi :)

Son düzenleme:

Günaydın canım Allahıma şükür siz kavuşuyorsunuz biz 100lere yaklaşıyoruz aldık sizden bayragı teslim bizde enkısa sürede teslim edicez inşallah 4 Günün kalmış okadar çok seviniyoruz sizi görünce bizlere umut oluyorsunuz Allahım birdaha sizlerede ayrılık göstermesin son ayrılıgınız olsun inşallah

Gunaydinn :) sôzüne o kadar cok katiliyorum ki yazmak istedim..Askerlik dısardan kisa,yaşarken uzun..Hele ilk günler o kadar uzun geliyordu ki bana..Ama cevrendeki herkes bak 4 ay kaldi .zaman cabuk geciyo dedikce bide bana sorun diyoruminsallh cift hanelere,sonra plakalara düsünce daha bi umutlu olucaz:44:

Teşekkür ederim canım güzel dileklerin için. Sizde biran önce kavuşursunuz inşallah. Zaten 100den sonra çok çabuk geçiyor zaman. En iyisi parça parça saymak. Önce 100e sonra plakalara sonra son 1 aya vs vs :) Hepimiz için bu son ayrılık olur inşallah askerlik gerçekten zor.
Kesinlikle yaşamayan kimsenin bu konuda yorum yapmaması gerek. hayatları normal düzeninde mutlu mesut giden bi insana 5 ay tabi çabuk geçer ama beklerken, özelliklede ilk günler 1 saat 1 gün gibi gelebiliyor. Ama zamanla bunada alışılıyo normal gelmeye başlıyor, plakalardan sonrada zaman akıp gidiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…