Günaydın sevgili 349lar :)
askerlik yaşarken çok uzun, dışardan bakarken çok kısa geliyor. Daha bizim askerliğimiz bitmemiş olmasına rağmen siz 100e ne çabuk yaklaştınız zaman ne çabuk geçti inanamıyorum sanki daha dün başlamışsınız gibi. Ama biz yaşarken 100 e yaklaşmak ölüm gibiydi bi asır gibiydi :)
Günaydın arkadaşlar şafagımız 119
20leride devirdik hayırlısıyla sıra 10lu sayılarda
yaşasın 119 görmek ne güzel 99 uda gorsem daha mutlu olucam .....
kızlar ankaradakıler ankarada kar var mı bu haftasonu?
Gunaydiinnn kizlarr ne olurrr gecsin zaman yaa bir an once cekilmiyor bu ayrilik dunden beri nedendir bilmiyorum kotuyum icimde garip bi aci var gozumu acmamla aglamaya baslamam bir oldu
benımkıde ankarada devamlı hava durumunu kontrol ederım bugun karla karısık yagmur goruluyor bakalım canım
günaydın kızlar itiraf etmeliyim ki önce 347 lerin topiğine baktım mutlulukları benide mutlu ediyo ama bi yandan da kıskanıyorumaz önce sevgilim aradı biz konuşurken ordan bi sevinç nidası yükseldi noldu dedim askerin biri teskeresini almış çığlığı patlatmış sevinçten çok özledim çok zoruma gidiyo her şey
Ayyy daridi basimizaaa Rabbim onlari da bize sag salim getirsin
Yoo konusuyoruz ama nedendir bilmiyorum 3.4gundur onunda morali bozuk neye bilmiyorum belki o bana yansimistr
kızlar 347. dönem yaren i olarak bugün sevdiceğime kavuşuyorum.. sağlıkla, sıhatle darısı sizin başınıza inşallah........
Ayyy daridi basimizaaa Rabbim onlari da bize sag salim getirsin
Günaydın canım bende sevinçle onların topigine bakıyorum arada bugün kavuşanlar var onlar paylaştıkça biryanımız üzülecek biryanımız bitiyormuş işte diyerek sevinecek geçiçek elbet yanlızlık onsuz olmak çok zorluyor üzüyor ama geçiçek inşallah
Canım gözünüz aydın Allahım birdaha ayrılık göstermesin çok seviniyoruz sizin adınıza darısıda bizlerin başına inşallah bizler içinde dua edin
kızlar 347. dönem yaren i olarak bugün sevdiceğime kavuşuyorum.. sağlıkla, sıhatle darısı sizin başınıza inşallah........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?