349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

günaydın sevgili 347 yareni sizin bitti çok şükür darısı bize inşallah gerçekten ilk gittiği 1 hafta sanki 1 yıl gibi geçmek bilmedi ya herkes için aynısıdır gerçi.ama çok şükür yavaş yavaş çift hanelere düşüyoruz.sizler adına çok seviniyorum sevdiceklerinize birer birer kavuşuyorsunuz çok şükür sizleri gördükçe bizimde umudumuz bir kat daha artıyor.

Gunaydiinnn kizlarr ne olurrr gecsin zaman yaa bir an once cekilmiyor bu ayrilik dunden beri nedendir bilmiyorum kotuyum icimde garip bi aci var gozumu acmamla aglamaya baslamam bir oldu

Gunaydiinnn kizlarr ne olurrr gecsin zaman yaa bir an once cekilmiyor bu ayrilik dunden beri nedendir bilmiyorum kotuyum icimde garip bi aci var gozumu acmamla aglamaya baslamam bir oldu

Günaydın canım neoldu niye için huzursuz bakıyım senin öyle askerinle konuşuyormusun ondanmı huzursuzsun hasrette artıyor gitgide olucak bu durumlar dua et bol bol tatlım sabırlı olmalıyız 100lere az kaldı bak plakalardan sonra daha rahatız biraz daha sabır

bız 3-4 gune bır konsuuyoruz bazen oyle olunca uzun ara gırınce sesını duyamayınca moralım bolzuyor huzursuz oluyorum konusamdysan ondan da huzursuzsundur..

dün akşam da ben öyleydimm ...Zaman zaman oluyor işte üzülme geçicek biticek inş baska seylerle oyalanın kızlar işiniz vars aokulunuz varsa hobiniz ben su konuda sanssızım kı ıstnbudla cok arkdasım yok var da adam akıllı sohbetınden zevk aldıgım yok olanlarda evlı gorusemıyorum her ıstedıgımde bekar olanlar bu anlamda sanslısınız bence

Kızlar akşam baya konusmusunuz benım devamlı bılgısayar basında olmam gozlerımın agrımasına neden oluyor erken uyanıyorum 6:30 gıbı yorgun dusunuyorum bazen.uyuyunca zaman cabuk gecıcek sanıyorum.morellerı bozuk arkadaş sıkmayın canınızı evet ınsanın bazen aklına vuruyr herşey yalnız oldugumuzu hıssedıyoruz kı bu en kotusu.

günaydın kızlar itiraf etmeliyim ki önce 347 lerin topiğine baktım mutlulukları benide mutlu ediyo ama bi yandan da kıskanıyorum az önce sevgilim aradı biz konuşurken ordan bi sevinç nidası yükseldi noldu dedim askerin biri teskeresini almış çığlığı patlatmış sevinçten çok özledim çok zoruma gidiyo her şey

Kizlar ankaraya ilk defa gelecekseniz sayet hava durumuna aldanmayin aninda degisiklikler oluyor ayazi mesurdur zaten eldiven atki sapka mutlaka olsun kalin giyinin. Su anda da yagmur var

kızlar 347. dönem yaren i olarak bugün sevdiceğime kavuşuyorum.. sağlıkla, sıhatle darısı sizin başınıza inşallah........

Günaydın canım bende sevinçle onların topigine bakıyorum arada bugün kavuşanlar var onlar paylaştıkça biryanımız üzülecek biryanımız bitiyormuş işte diyerek sevinecek geçiçek elbet yanlızlık onsuz olmak çok zorluyor üzüyor ama geçiçek inşallah

Yoo konusuyoruz ama nedendir bilmiyorum 3.4gundur onunda morali bozuk neye bilmiyorum belki o bana yansimistr

Canım onun keyifsizliginden dolayı sende huzursuz oluyorsun çok normal hepimiz böyleyiz sen keyiflendirmeye çalış askerini bunalmıştır fazla gelmiş olabilir bazı şeyler güzel günlerinizden sonrasında olacaklardan falan bahset telefonu pozitif açmaya çalış askerine yansıyor bak ben denedim daha bir moral oluyor insana

kızlar 347. dönem yaren i olarak bugün sevdiceğime kavuşuyorum.. sağlıkla, sıhatle darısı sizin başınıza inşallah........

Canım gözünüz aydın Allahım birdaha ayrılık göstermesin çok seviniyoruz sizin adınıza darısıda bizlerin başına inşallah bizler içinde dua edin

ne kadar tuhaf duyguların içindeyiz ya kimse birbirini tanımıyo ama birbirimizin sevincine,acısına,hasretine ortak oluyoruz seviniyoruz,beraber ağlıyoruz bi kere daha iyiki varsınız diyorum 50-40-30-20 bizde güzelce devirip gidiyoruz aslında ama insan özlüyor işte

Canım gözünüz aydın Allahım birdaha ayrılık göstermesin çok seviniyoruz sizin adınıza darısıda bizlerin başına inşallah bizler içinde dua edin

amin inşallah saat 9 da aradı çıkmış ordan ........ darısı size...... inşallah sizinde mutluluğunuzu görecez burdan

offf süper ya insan sevinçten ölür ya hayırlısıyla kavuşursunuz inşallah darısı bizlerin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…