- 14 Aralık 2012
- 165
- 0
- 96
offf süper ya insan sevinçten ölür yahayırlısıyla kavuşursunuz inşallah darısı bizlerin başına
canim hep oyle yapmaya calisiyorum sanmiyorum ki kotu oldugumu farketsin ama telefonu kapatnca tum yukun altinda kaliyorum. Simdi 22.30a kadar bekle ki arasin offf offf
ne kadar tuhaf duyguların içindeyiz ya kimse birbirini tanımıyo ama birbirimizin sevincine,acısına,hasretine ortak oluyoruz seviniyoruz,beraber ağlıyoruz bi kere daha iyiki varsınız diyorum50-40-30-20 bizde güzelce devirip gidiyoruz aslında ama insan özlüyor işte
amin inşallah saat 9 da aradı çıkmış ordan ........ darısı size...... inşallah sizinde mutluluğunuzu görecez burdan
canim hep oyle yapmaya calisiyorum sanmiyorum ki kotu oldugumu farketsin ama telefonu kapatnca tum yukun altinda kaliyorum. Simdi 22.30a kadar bekle ki arasin offf offf
Şuan bu yazıyı okudugumda ağladımbu nasıl bir gurur nasıl bir sevinçtir Allahım o an yaşadıgımı hissettim biran herşeyi geride bırakıp yarimin geldigini düşündümde bir okadar güzel bir okadar hüzün dolu
ağlama canım sevdiceğin üzülür sonra ama........ çok mutluyum ama benimde gözlerim dolu dolu..... inşallah görünce ağlamam.......
Karsta anca zaman buluyor hep o saatte arar amasyada acemilikteyken 9.30da yatmis oluyordu baya degisiklik gosteriyor
İnsallah canim yaa gozun aydinnnnnnnnn:)
Telefonda aglamak yok zaten engüçlü sesimle konuşuyorum hep güzel gelecek günlerimizden bahsediyorum kaldı 4 ay hayatımızın çeyreği bile değil biliyorum bunuda sürekli ona hatırlatıyorum ağlıyor insan dayanamıyorum işte ben yemine gittigimde onu gördügümde bıraktım gözyaşlarımı tutamadım o sarılma heycan mutluluk ayrılıgın verdigi hüzün herşey orda bitiyor bırak gözyaşlarını gururla canım benim koca bir 5 ayıda bitirdiniz hakkınız o sevinç gözyaşları
Telefonda aglamak yok zaten engüçlü sesimle konuşuyorum hep güzel gelecek günlerimizden bahsediyorum kaldı 4 ay hayatımızın çeyreği bile değil biliyorum bunuda sürekli ona hatırlatıyorum ağlıyor insan dayanamıyorum işte ben yemine gittigimde onu gördügümde bıraktım gözyaşlarımı tutamadım o sarılma heycan mutluluk ayrılıgın verdigi hüzün herşey orda bitiyor bırak gözyaşlarını gururla canım benim koca bir 5 ayıda bitirdiniz hakkınız o sevinç gözyaşları
Karsta anca zaman buluyor hep o saatte arar amasyada acemilikteyken 9.30da yatmis oluyordu baya degisiklik gosteriyor
ewt canım aynen öyleeeeeee........ 2 kez görmeye gitmiştim ank da olduğu için. en son 27 ekimde görmüştüm çok özzzzzzledim. çok büyük bir heycan var içimde anlatması bile zor . yaşayınca anlayacaksınız
aynen nehir telefonda olabildiğince mutluyum bende benim güçlü olduğumu hissederse o da güçlü olur orda ama telefon kapanınca dünyam başıma yıkılıyo sanki zaman duruyoAllah sevinç gözyaşı döktürsün sadece
bız 3-4 gune bır konsuuyoruz bazen oyle olunca uzun ara gırınce sesını duyamayınca moralım bolzuyor huzursuz oluyorum konusamdysan ondan da huzursuzsundur..
dün akşam da ben öyleydimm ...Zaman zaman oluyor işte üzülme geçicek biticek inş baska seylerle oyalanın kızlar işiniz vars aokulunuz varsa hobiniz ben su konuda sanssızım kı ıstnbudla cok arkdasım yok var da adam akıllı sohbetınden zevk aldıgım yok olanlarda evlı gorusemıyorum her ıstedıgımde bekar olanlar bu anlamda sanslısınız bence
Tatlim soyle bizimde son 10gunumuz kalmis olsa burada sevinc cigliklari atsak guzel olmaz mi offff offff:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?