349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Günaydın kızlar.. 347. dönem bitirdiler bakın inşallah sıra bizede gelecek... bizde burda bayram havası yaşıycaz.. Biliyorum biraz daha zamanımız var ama geçecek.. Tek dileğim çabuk geçmesi..

İyki burası var iyki canım gerçekten bizler için çok iyi herşeyi anlatabiliyoruz hasreti üzüntüyü herşeyi yaşıyoruz bizi eniyi biz anlıyoruz özlem çok zor ama sevdigini özlemek bile çok güzel 35 günü geride bıraktık 155lerden düştük zamanın durdugu olmadı hiç elbet geçiçek biticek inşallah

amin inşallah saat 9 da aradı çıkmış ordan ........ darısı size...... inşallah sizinde mutluluğunuzu görecez burdan

Şuan bu yazıyı okudugumda ağladım bu nasıl bir gurur nasıl bir sevinçtir Allahım o an yaşadıgımı hissettim biran herşeyi geride bırakıp yarimin geldigini düşündümde bir okadar güzel bir okadar hüzün dolu

canim hep oyle yapmaya calisiyorum sanmiyorum ki kotu oldugumu farketsin ama telefonu kapatnca tum yukun altinda kaliyorum. Simdi 22.30a kadar bekle ki arasin offf offf

Akşam 10buçuktamı arıyor canım orasının arama saatleri daha farklı sanırım genelde 10 gibi yar emri veriliyor gün içinde arar belki dur bakalım içini karartma öyle

ağlama canım sevdiceğin üzülür sonra ama........ çok mutluyum ama benimde gözlerim dolu dolu..... inşallah görünce ağlamam.......

ağlama canım sevdiceğin üzülür sonra ama........ çok mutluyum ama benimde gözlerim dolu dolu..... inşallah görünce ağlamam.......

Telefonda aglamak yok zaten engüçlü sesimle konuşuyorum hep güzel gelecek günlerimizden bahsediyorum kaldı 4 ay hayatımızın çeyreği bile değil biliyorum bunuda sürekli ona hatırlatıyorum ağlıyor insan dayanamıyorum işte ben yemine gittigimde onu gördügümde bıraktım gözyaşlarımı tutamadım o sarılma heycan mutluluk ayrılıgın verdigi hüzün herşey orda bitiyor bırak gözyaşlarını gururla canım benim koca bir 5 ayıda bitirdiniz hakkınız o sevinç gözyaşları

aynen nehir telefonda olabildiğince mutluyum bende benim güçlü olduğumu hissederse o da güçlü olur orda ama telefon kapanınca dünyam başıma yıkılıyo sanki zaman duruyo Allah sevinç gözyaşı döktürsün sadece

ewt canım aynen öyleeeeeee........ 2 kez görmeye gitmiştim ank da olduğu için. en son 27 ekimde görmüştüm çok özzzzzzledim. çok büyük bir heycan var içimde anlatması bile zor . yaşayınca anlayacaksınız

Karsta anca zaman buluyor hep o saatte arar amasyada acemilikteyken 9.30da yatmis oluyordu baya degisiklik gosteriyor

Anladım canım heryer farklı demekki inşallah aradıgında daha iyi gelicek sesi seninde daha iyi gitsin ona içini ferah tut tatlım bu zor zamanları geçiricez hepberaber

Hasretin özlemin tarifi olmuyor gerçekten sadece yaşayarak içinde olundugunda anlaşılıyor canım ama tahmin edebiliyorum aylardır beklenilen an daha ne olsun hasret mutluluk kavuşma heycanı

Benim için zaten zaman onun o koğuştan içeri girip arkasını dönüp baktıgında durdu canım gözümün önünden gitmiyor askeriminde öyle hep aklımızda o ayrılışımız arkasını dönüp el salladıya bitmişti o an hayat bende aradıgında yeniden hatırlıyorum yaşama sevincimi geri alacagımı onun verdigi heycan sevinç oluyor işte geri kapandıgında o telefon aynı hüzün bu böyle kavuşana kadar herkes için sürecek Allahım sabırlar versin

canım bekar olsak da inan değişen bir şey yok... herkes kendi mücadelesinde. en yakın arkadaşım hayatına biri girdiğinden beri her saniyesini ona ayırıyor, kimse kimsenin umrunda değil. üstelik bu 10 yıllık bir arkadaşım... ama ben çalışırken de nişanlımı tanıdıktan sonra da onlara öyle davranmadım...

kızlarrr çok mutluyum dün gece aradı sabah benim süprizimle uyancaksın dedi bende sandım ki bi anlıkta olsa gelcek :)
sonra sabah kalktım arkadaşı arabayla geldi bi paket çiçek verdi mert bunları sana almış gelinnn hadi yine iyisin köftee :) diyo
ayyy bi baktım bi sürü güllll bayıldımmm yaaaa üstünde de not vardı hatunum seni özlüyorummm yazıyodu ayyy benim ilk çiçeğim bu arkadaşına söylemiş o almış bunun adına yerim ağzını burnunu

Eklentiler

• $asdfdasdfds.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 31
kızlar alakasız olacakta Mehmet Ali Birand ölmüş diyolar bişey duyan var mı:26:

günaydın arkadaşlar.. herkesin sevdiceğinin sesini duyacağı bi gün olsun bugün haftasonu ben de gitmeyi düşünüorum ankaraya hava sartları önemli tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…