349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Canım negüzel bir süpriz olmuş öyle çok sevindim senin adına ohh güllerinde pek güzelmiş

günaydın arkadaşlar.. herkesin sevdiceğinin sesini duyacağı bi gün olsun bugün haftasonu ben de gitmeyi düşünüorum ankaraya hava sartları önemli tabi

Günaydın canım Kocaman bir Aminnn inşallah herkes bugün mutlu olarak konuşsun askerinin sesini duysun inşallah gidebilirsin canım hafta sonu yagmur var heryerde sorun olmaz sanırım

günaydın arkadaşlar.. herkesin sevdiceğinin sesini duyacağı bi gün olsun bugün haftasonu ben de gitmeyi düşünüorum ankaraya hava sartları önemli tabi
ben de yarın ankaraya gidiyorum inşallah canım gel beraber gidelim

senin adına çok sevindim canım, tadını çıkar imkanın varsa süprize süprizle cevap verebilirsin

Ohhhhh ohhhhh masallah yaaa cok sevindimmmm adinaa cok guzelmis kizlar askerlerimizde boyle degisiklikler olsunnnn Ne guzel iste benimki mum isiginda "kahvalti" falan hazrlardi simdi askim demeye usenecek nerdeyse :-D

benimki de odunun önde gideniydi dün gece msj almış mektubumu almış cvp atacakmış bana. nerdeyse sevinıcem askere gıttı dıye tahtaları yerıne oturdu sanırsam :)

Canım negüzel bir süpriz olmuş öyle çok sevindim senin adına ohh güllerinde pek güzelmiş

saoll canımmm yaa ilk çiçeğim benim buuu içim içim sığmıyo 32 diş dolanıyorum :) çerçeve bile yaptırabilirimmmm :)

senin adına çok sevindim canım, tadını çıkar imkanın varsa süprize süprizle cevap verebilirsin [/QUOTE]

süprizimi yaptım yollucam 100 dklık telefon kartı aldımmm ihhihi
küçük bi kağıda da not yazdım

tünaydın canlar çok mutluyum sevdiceğimin telini buldum kışlanın dışında kalan lojmanlarda aile kantinine verdiler onu rahat ama sürekli orda olduğu için beni sadece akşam arıyabılıyordu ne ypıp edip telefonunu buldum bir aradım çok şaşırdı senden korkulur vallahi diyo :))) ama çok sevindi akşama akdar arıyamazdım seni burdan çıkıp diyo şimdi elimde telefon numarası isteiğim zaman arıyabilirim yarimi yuppiiiii önündede internetş yoğunluktan çok giremiyor ama olsun arasıra bile olsa yeter bana. allahın izniyle yarında çarşıya çıkmak için komutandan izin alıcak hadi inşallah dıyorum :))

Günaydın kızlar.. 347. dönem bitirdiler bakın inşallah sıra bizede gelecek... bizde burda bayram havası yaşıycaz.. Biliyorum biraz daha zamanımız var ama geçecek.. Tek dileğim çabuk geçmesi..

inşallah ne kaldıki şurda bitcek tabiki..bizde görcez o günleri..

oo senin adına çok sevindim cnm.... biz kızlar yeterki isteyelim elimizden hiç bişey kurtulamaz.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…