tünaydın canlar çok mutluyum sevdiceğimin telini buldum kışlanın dışında kalan lojmanlarda aile kantinine verdiler onu rahat ama sürekli orda olduğu için beni sadece akşam arıyabılıyordu ne ypıp edip telefonunu buldum bir aradım çok şaşırdı senden korkulur vallahi diyo :))) ama çok sevindi akşama akdar arıyamazdım seni burdan çıkıp diyo şimdi elimde telefon numarası isteiğim zaman arıyabilirim yarimi yuppiiiii önündede internetş yoğunluktan çok giremiyor ama olsun arasıra bile olsa yeter bana. allahın izniyle yarında çarşıya çıkmak için komutandan izin alıcak hadi inşallah dıyorum :))
tünaydın canlar çok mutluyum sevdiceğimin telini buldum kışlanın dışında kalan lojmanlarda aile kantinine verdiler onu rahat ama sürekli orda olduğu için beni sadece akşam arıyabılıyordu ne ypıp edip telefonunu buldum bir aradım çok şaşırdı senden korkulur vallahi diyo :))) ama çok sevindi akşama akdar arıyamazdım seni burdan çıkıp diyo şimdi elimde telefon numarası isteiğim zaman arıyabilirim yarimi yuppiiiii önündede internetş yoğunluktan çok giremiyor ama olsun arasıra bile olsa yeter bana. allahın izniyle yarında çarşıya çıkmak için komutandan izin alıcak hadi inşallah dıyorum :))
Kisin sonu bahardir nede olsa degil miii :-D
Kisin sonu bahardir nede olsa degil miii :-D
Cok mutlu oldum canim beniiiimmmm
ooo süpersin canım yaişte kadınları mutlu etmek böyle bir şey... bence hayatta yapılacak en güzel yatırım insana, ilişkiye verilen emek
ayyyyy icimde kelebekler ucustu bi annnn
Allahimmmm ne olur zaman cabucakkkk gecsin ne olurrrrrrr kavusalim artik yaaa
hahaha 5e 10 :-D:-D
oo senin adına çok sevindim cnm.... biz kızlar yeterki isteyelim elimizden hiç bişey kurtulamaz.. :)
ayyy dusuncesi bile cok guzelllll:) ama su da bi gerceklesmesine daha cok var 26araliktan beri gormuyorum sevdicegimiiiiii ben ankarada o ise karsta :-/ :-(
Tünaydın tatlım gözünaydın çok sevindim rahat olucakinşallah baksana seni seni telefonunuda bulmuşHerşey daha güzel olucak inşallah herkes için tek duam bu bundan sonrasını rahat huzurlu atlatalım
ben de yarın ankaraya gidiyorum inşallah canımgel beraber gidelim
cnm okul oldugu için mecbur c.si gidicem gün içinde de dönücem ben 3-4 saatliğine yani ama olsun değer
batikent canim askerin beytepede miydi ben mi oyle hatrliyorm
Ankaraya gelenler var galiba yardimci olacagim bisi varsa soyleyin mutlaka kizlar ben ankaradayimm
amin canım. ulaşabilmek ne muhimmiş meğer şimdi birsürü bahane bulur ararım bizimki ağırbaşlı biraz herkesin yanında konuşamaz yanında çocuk varya kısa tutuyor konuşmaları çok sık ararsam kızabilir artık bişiler uydururum
canim tam olarak anlamadim sen neredesin su an? Ankaraya ucakla gelip buradan otobusle karabuke mi geciyim diyorsun?
Uydurursun birşeyler birşeycik olmaz oda senin aramanı bekler dört gözle bence kızmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?