349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

inşallah canım :) korkulur tabi bizden her şey gönlümüzce olsun inşallah

Tünaydın tatlım gözünaydın çok sevindim rahat olucakinşallah baksana seni seni telefonunuda bulmuş Herşey daha güzel olucak inşallah herkes için tek duam bu bundan sonrasını rahat huzurlu atlatalım

ooo süpersin canım ya işte kadınları mutlu etmek böyle bir şey... bence hayatta yapılacak en güzel yatırım insana, ilişkiye verilen emek

öyle canım ya benim 5e 10 kalas sevgilim ilk defa çiçek aldı ben bu bugünü bayram bile ilan ederim
allah size daha güzellerini nasip eder yeterki gelsinlerde

Tünaydın tatlım gözünaydın çok sevindim rahat olucakinşallah baksana seni seni telefonunuda bulmuş Herşey daha güzel olucak inşallah herkes için tek duam bu bundan sonrasını rahat huzurlu atlatalım

amin canım. ulaşabilmek ne muhimmiş meğer şimdi birsürü bahane bulur ararım bizimki ağırbaşlı biraz herkesin yanında konuşamaz yanında çocuk varya kısa tutuyor konuşmaları çok sık ararsam kızabilir artık bişiler uydururum

Ankaraya gelenler var galiba yardimci olacagim bisi varsa soyleyin mutlaka kizlar ben ankaradayimm

Canım benim askerim karabükte şimdi değilde sonra gelicem ama ankaraya uçakla geliyim ordan karabüke geçiyim diyorum havaalanı ile otogarın arası nekdar sürüyor ve zorlarmı beni sence eniyi otobüsle gitmekmi sen ankarayı daha iyi biliyorsundur

Uydurursun birşeyler birşeycik olmaz oda senin aramanı bekler dört gözle bence kızmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…