- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
canim tam olarak anlamadim sen neredesin su an? Ankaraya ucakla gelip buradan otobusle karabuke mi geciyim diyorsun?
canim istanbul karabuk arasi kac saatmis buradan ne kadar? Yanlis bilmiyorsam sayet havaalaninda otogara Havasin servisi var onla giderse 1saati falan bulur diye dusunuyorum
canim istanbul karabuk arasi kac saatmis buradan ne kadar? Yanlis bilmiyorsam sayet havaalaninda otogara Havasin servisi var onla giderse 1saati falan bulur diye dusunuyorum
İstanbuldayım canım ben evet ankaraya uçakla ordandan karabüke geçiyim istiyorum yada akşam dönerken kullanıyım o yolu daha çabuk dönebilmek için gün içerisinde gidip gelmem gerekiyor onun için kolaymı araları :44:
Kızlar aleminiz:)muhabbet akıp gitmiş. Uf cepten sürekli cevaplamak zor ama takipteyim.askerkerine kavuşanların topiğini okumuyorum,moralim bozulmasın
Bizde dün uzun konuştuk.Antalya ya ailemin yanına geçince psikoloğa gidecek dedim. asla erkek olmasın demez mi:)askerde düşündüğü şeye bak,kıskançlık damarı tuttu.ben ağlayamıyorum,aranızda aynı sorunu yaşayan var mı? Nedenini biliyorum ama çözüm için uzmanla görüşmek gerek.
Ben yaklaşık 2 yıldır Ankara'dan.araları uzak diye biliyorum,bir de trafik oluyor. Geceden otobüse binsen nasıl olur?
batikent canim askerin beytepede miydi ben mi oyle hatrliyorm
canim ben gizlice amasyaya gunubirlik askerimi gormeye gittim arasi 5bucuk saatti. Bi gece disarida kalicam dedim o gece otobuse bindim sabah indim sora sora bagdat bulunurmus ya bende askeriyeyi buldum
Uydurursun birşeyler birşeycik olmaz oda senin aramanı bekler dört gözle bence kızmaz
havasin arabalariyla pek problem olmuyo die biliorm cnm
Kızlar aleminiz:)muhabbet akıp gitmiş. Uf cepten sürekli cevaplamak zor ama takipteyim.askerkerine kavuşanların topiğini okumuyorum,moralim bozulmasın
Bizde dün uzun konuştuk.Antalya ya ailemin yanına geçince psikoloğa gidecek dedim. asla erkek olmasın demez mi:)askerde düşündüğü şeye bak,kıskançlık damarı tuttu.ben ağlayamıyorum,aranızda aynı sorunu yaşayan var mı? Nedenini biliyorum ama çözüm için uzmanla görüşmek gerek.
hahah erkek olmasin mi :-D alemler ya benimkide dogruyu soyle asilan var mi cart curt soruyodu :-D canim aglayamama olayina cok takilma derim bosuna canini sikma
canim ben gizlice amasyaya gunubirlik askerimi gormeye gittim arasi 5bucuk saatti. Bi gece disarida kalicam dedim o gece otobuse bindim sabah indim sora sora bagdat bulunurmus ya bende askeriyeyi buldumsonrada 16da otobusum vardi bindim geldim boyle bisi yapabilirsin... Ya dusundumde ne guzel bi gundu kamufulajin icinde toparlak bi cocuk gulerek yanima gelmisti :-D:-D ahh ahhh
benım kı çok kızıyor 12 aydır askerde 2 kez aradım.kıskanıyor benı neymıs erkekler telefonu açıyor.
Çok güzel yapmışsın canım negüzel olmuş öylebende isterimde babama arkadaşımda falan kalıcam yalanı pek sökmüyor keşke tutsa gizlicede nasıl çıkarım evden onu düşünmek lazım evlenene kadar bu yalanlar yüzünden çöktüm resmen :106:
Ayni sorun bende de var canim guna aglayarak basliyorm artik
aynen yaaa hersey onlar icin :-D imkan yaratip gormeni tavsiye ederim canimm
Benim askerim hiç kızmadı şimdiye kadar ya hergün arıyorum :102:nerdeyse koğuşunu istiyorum telefona yada aradıgımı iletin diyorum ne varki bunda ciddiyetimizi bildikten sonra askerdelerya ondan kıskanıyorlar akılları kalıyor galiba tabiki kızıyolarsa ona göre davranmak lazım
ikinciyi bende yapip karsa gitmek istiyorummmmmm:'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?