349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

canim tam olarak anlamadim sen neredesin su an? Ankaraya ucakla gelip buradan otobusle karabuke mi geciyim diyorsun?

İstanbuldayım canım ben evet ankaraya uçakla ordandan karabüke geçiyim istiyorum yada akşam dönerken kullanıyım o yolu daha çabuk dönebilmek için gün içerisinde gidip gelmem gerekiyor onun için kolaymı araları :44:

canim istanbul karabuk arasi kac saatmis buradan ne kadar? Yanlis bilmiyorsam sayet havaalaninda otogara Havasin servisi var onla giderse 1saati falan bulur diye dusunuyorum

Arası okadar uzakta tamam tatlım hemen hemen aynı saatlere denk gelir birde bayağı sıkıntı aartık olarak arası 6buçuk saat canım istanbul-karabük

Kızlar aleminiz:)muhabbet akıp gitmiş. Uf cepten sürekli cevaplamak zor ama takipteyim.askerkerine kavuşanların topiğini okumuyorum,moralim bozulmasın
Bizde dün uzun konuştuk.Antalya ya ailemin yanına geçince psikoloğa gidecek dedim. asla erkek olmasın demez mi:)askerde düşündüğü şeye bak,kıskançlık damarı tuttu.ben ağlayamıyorum,aranızda aynı sorunu yaşayan var mı? Nedenini biliyorum ama çözüm için uzmanla görüşmek gerek.

Ben yaklaşık 2 yıldır Ankara'dan.araları uzak diye biliyorum,bir de trafik oluyor. Geceden otobüse binsen nasıl olur?

Geçmiş olsun canım psikolojikmi acaba cözümü vardır muhakkak sıkma canını ben hiç duymadım böyle sorun inşallah atlatırsın tatlım

Ben yaklaşık 2 yıldır Ankara'dan.araları uzak diye biliyorum,bir de trafik oluyor. Geceden otobüse binsen nasıl olur?

Günü birlik gitmem gerek babam yüzünden henüz bilmiyorda gece annemleri ayarlarsam belki yapabilirim yada sabah 7otobüsüyle gidicem 1de kavuşucam askerime 4de binip tekrar geri dönücem böyle geçiricez askerligi napalım 3 saatt olsa 1 dakikada olsa razıyım başka yolu yok malesef

canim ben gizlice amasyaya gunubirlik askerimi gormeye gittim arasi 5bucuk saatti. Bi gece disarida kalicam dedim o gece otobuse bindim sabah indim sora sora bagdat bulunurmus ya bende askeriyeyi buldum sonrada 16da otobusum vardi bindim geldim boyle bisi yapabilirsin... Ya dusundumde ne guzel bi gundu kamufulajin icinde toparlak bi cocuk gulerek yanima gelmisti :-D:-D ahh ahhh

Ayyyy bende çok ağlıyorum herşeye hemde acaba benimde gitmem gereklimi..

Çok güzel yapmışsın canım negüzel olmuş öyle bende isterimde babama arkadaşımda falan kalıcam yalanı pek sökmüyor keşke tutsa gizlicede nasıl çıkarım evden onu düşünmek lazım evlenene kadar bu yalanlar yüzünden çöktüm resmen :106:

benım kı çok kızıyor 12 aydır askerde 2 kez aradım.kıskanıyor benı neymıs erkekler telefonu açıyor.

Benim askerim hiç kızmadı şimdiye kadar ya hergün arıyorum :102:nerdeyse koğuşunu istiyorum telefona yada aradıgımı iletin diyorum ne varki bunda ciddiyetimizi bildikten sonra askerdelerya ondan kıskanıyorlar akılları kalıyor galiba tabiki kızıyolarsa ona göre davranmak lazım

bende aıleme yalan soleyınce kotu oluyorum 2 kez yaptım bır antalya bır ankara gıderken

ahmet bole seylere dıkkat eder. o yuzden aramam onu kendı arar ole

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…