349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Bende gitcem ziyarete kizlar ama erzurum yollari belli olmaz diye gondermiyo babam suan..Subat mart bi gelsin diyor ama ben en azindan subatta gitmek istiyorum..bide 3 hafta ust uste cift carsi izni almis ödül olarak..onu degerlendirmek istiyorum

Son düzenleme:

İnşallah gidersin canım şubatta belki havalar düzelir bende öyle umut ediyorum bu kış sert geçmesin :96:

kızlar ben sınava gidiyorum. bütün gece de öyle bos bos tavanı seyrettim dualarınızı esirgemeyin :) iyi muhabbetler size de akşam görüşürüz

Samsundayim ben normalde canim..buralar gibi olsa yollari hic tereddut etmem..Erzuruma hic gitmedim..sadece tv den duydugun kadariyla biliyorum..su kis bitsin bi an once ya

Canım yakınmışsın sende samsundan erzurum yakın ohh sorunsuz görürsün havalar düzeldiginde canım benim memleketim erzurum erzurumun neresinde yapıyor askerligini biz ikizdereye yakınız 3-4 kere gittim erzuruma hep samsuna geçmiştik giderken ordan biliyorum

kızlar ben sınava gidiyorum. bütün gece de öyle bos bos tavanı seyrettim dualarınızı esirgemeyin :) iyi muhabbetler size de akşam görüşürüz

Canım şansın açık olsun inşallah hepsini doğru yapar gelirsin dularımız seninle tatlım akşamları evden ben pek girmiyorum uyuyorum genelde daha çabuk bitiyor gün böyle yada askerimi bekliyorum arasın diye filmde izliyorum netten açıp inkarda etmiyim hani

Selamm sevdiceklerinin hasretiyle yanıp tutuşan 349. yarenleriii

bizler 347. ler olarak inanılmaz duygular içindeyiz , bende eşime yarın kavuşacam allahın izniylee
darısı başınıza olsun , Rabbim en kısa zamanda sizleride sevdiceklerinize kavuştursun inşAllahhh

Şafak için ilk başlarda 120lere inse dersiniz , daha sonra bi 2 haneleri göreydik , 99a inince offf plakalar gelseydii , plakalarda kesmez hızınızı 40 lar 20 ler derken bi bakmışsınızz , bitirmişsiniz

hepinize Rabbim sabır versin , kendinizide askerlerinizide üzmeyinn , Allaha emanet oluunnnn

ŞAFAK : DOĞAN GÜNEEŞŞŞŞ

Kızlar ayın 23 ü uygunmu buluşmayı düşünüyoruz... Mecidiyeköy de

Canım neara karar verdiniz çok sevinirim ama askerime daha söylemedim oda bu konularda işte tutucu pek sevmiyor arkadaşlarımla falan gezmemi izin koparamıyabilirim aranıza katılmayı isterim ama :18:

Çok seviniyoruz sizleri görünce ya negüzel Canım gözünaydın Allahım birdaha ayrılık göstermesin sizlerede inşallah darısıda bizim başımıza bizim içinde dularınızı esirgemeyin
Dedigiin gibi 100leri bekliyoruz şuan çift hanelilere düşelim sonra tabi plakalar sonrası gelicek biticek inşallah aldık sizden devri bizde 351.döneme vericez hayırlısıyla

Allah bıze de nasıp etsın bende esıme kavusuyorum yarın demek ıstıyorum :)

darısı başınıza olsun ,dualarımızı sizlerle canlarrr , artık bayrağı sizlere devredalarda olacağız , ve sizlerinde depük gecelerini göreceğiz inşAllaahhh

351. topici açıldığında ilk rahat nefesinizi alırsınız ,gider orayı basarsınızzz sevincinizden

Allah bıze de nasıp etsın bende esıme kavusuyorum yarın demek ıstıyorum :)

inşAllah canım benim , gün gelecek sende diyeceksinn , "yarın eşime kavuşuyorum" diyee

Rabbim herkese sabır versin ama evlilere ayrı bir sabır versin , ben çok zorlandım çünkü , şimdi halen hayal gibi ,sevinemiyorum doğru düzgün ,bi gelseydi ondan sonra inanırım diyorummm .....

benım kı çok kızıyor 12 aydır askerde 2 kez aradım.kıskanıyor benı neymıs erkekler telefonu açıyor.

heh aynı sıkıntı işte bizimkindede var az once yine aradım başkası çıktı telefona sevgilimi istedim ama bozuldu sesi sonra konuşuruz bulmaca çözüyorum dedi deli ya sesimi bile kıskanıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…