- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
aynen yaaa hersey onlar icin :-D imkan yaratip gormeni tavsiye ederim canimm
ahmet bole seylere dıkkat eder. o yuzden aramam onu kendı arar ole
hersey onlar icin :-D:-D
Bende gitcem ziyarete kizlar ama erzurum yollari belli olmaz diye gondermiyo babam suan..Subat mart bi gelsin diyor ama ben en azindan subatta gitmek istiyorum..bide 3 hafta ust uste cift carsi izni almis ödül olarak..onu degerlendirmek istiyorum
ben de yarın ankaraya gidiyorum inşallah canımgel beraber gidelim
cnm okul oldugu için mecbur c.si gidicem gün içinde de dönücem ben 3-4 saatliğine yani ama olsun değer
değer tabi canım, hayırlı yolculuklar
Ankaraya gelenler var galiba yardimci olacagim bisi varsa soyleyin mutlaka kizlar ben ankaradayimm
sağ olasın canım
İnşallah gidersin canım şubatta belki havalar düzelir bende öyle umut ediyorum bu kış sert geçmesin :96:
kızlar ben sınava gidiyorum. bütün gece de öyle bos bos tavanı seyrettim dualarınızı esirgemeyin :) iyi muhabbetler size de akşam görüşürüz
Samsundayim ben normalde canim..buralar gibi olsa yollari hic tereddut etmem..Erzuruma hic gitmedim..sadece tv den duydugun kadariyla biliyorum..su kis bitsin bi an once ya
kızlar ben sınava gidiyorum. Bütün gece de öyle bos bos tavanı seyrettim dualarınızı esirgemeyin :) iyi muhabbetler size de akşam görüşürüz :d
kızlar ben sınava gidiyorum. bütün gece de öyle bos bos tavanı seyrettim dualarınızı esirgemeyin :) iyi muhabbetler size de akşam görüşürüz
Basarilar canim..güzel haberlerle gel insallah
Kızlar ayın 23 ü uygunmu buluşmayı düşünüyoruz... Mecidiyeköy de
Selamm sevdiceklerinin hasretiyle yanıp tutuşan 349. yarenleriii
bizler 347. ler olarak inanılmaz duygular içindeyiz , bende eşime yarın kavuşacam allahın izniylee
darısı başınıza olsun , Rabbim en kısa zamanda sizleride sevdiceklerinize kavuştursun inşAllahhh
Şafak için ilk başlarda 120lere inse dersiniz , daha sonra bi 2 haneleri göreydik , 99a inince offf plakalar gelseydii , plakalarda kesmez hızınızı 40 lar 20 ler derken bi bakmışsınızz , bitirmişsiniz
hepinize Rabbim sabır versin , kendinizide askerlerinizide üzmeyinn , Allaha emanet oluunnnn
ŞAFAK : DOĞAN GÜNEEŞŞŞŞ
Selamm sevdiceklerinin hasretiyle yanıp tutuşan 349. yarenleriii
bizler 347. ler olarak inanılmaz duygular içindeyiz , bende eşime yarın kavuşacam allahın izniylee
darısı başınıza olsun , Rabbim en kısa zamanda sizleride sevdiceklerinize kavuştursun inşAllahhh
Şafak için ilk başlarda 120lere inse dersiniz , daha sonra bi 2 haneleri göreydik , 99a inince offf plakalar gelseydii , plakalarda kesmez hızınızı 40 lar 20 ler derken bi bakmışsınızz , bitirmişsiniz
hepinize Rabbim sabır versin , kendinizide askerlerinizide üzmeyinn , Allaha emanet oluunnnn
ŞAFAK : DOĞAN GÜNEEŞŞŞŞ
Çok seviniyoruz sizleri görünce ya negüzel Canım gözünaydın Allahım birdaha ayrılık göstermesin sizlerede inşallah darısıda bizim başımıza bizim içinde dularınızı esirgemeyin
Dedigiin gibi 100leri bekliyoruz şuan çift hanelilere düşelim sonra tabi plakalar sonrası gelicek biticek inşallah aldık sizden devri bizde 351.döneme vericez hayırlısıyla
Allah bıze de nasıp etsın bende esıme kavusuyorum yarın demek ıstıyorum :)
benım kı çok kızıyor 12 aydır askerde 2 kez aradım.kıskanıyor benı neymıs erkekler telefonu açıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?