349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

senınle aynı tarıhte evlenmısız 2011 temmuz :) zor evet yatak odasında uyuyamıyorum baska odalarda yatıyorum ev bombos yemgın bıle tadı yok o yokken kayınvalıdenlerle akrabalarınla olmak zaman zaman o eksıklk duygusunu ıyıca arttırıyo

canım yaa sevınıyorum sızın adınıza darısı basımızaa

aynen canım benim o yatak her gece daha bi zor geliyo insana ,bende çok dolandım evin içinde , her gecemi 2-3 saat uykuyla geçirdim

canımsın keşke benimde yanımda ailemden yada kaynanamlardan biri olaydı ama hiç kimse yok maleseff , annemler mersinde ,kaynanamlar adanada bizde maraşın bi ilçesindeyiz , arkadaşlar sağolsunlar yinede hep yanımdaydılarrr

canım yaa sevınıyorum sızın adınıza darısı basımızaa

inşAllah canımmm

heh aynı sıkıntı işte bizimkindede var az once yine aradım Başkası çıktı telefona sevgilimi istedim ama bozuldu sesi sonra konuşuruz bulmaca çözüyorum dedi Deli ya Sesimi bile kıskanıyo

ılk zamanlar perşembe den perşembeye arıyordu gıcık oldum sen kendıne şartladın sanırım dedım perşembeyı nese gorusuruz dedım haftaya perşembeye kızdı 11 gun aramadı ne gunlerdi o 11 gunu unutmadım halen.

offfff offff allahım bidaha ayırmasın darısı başımıza inşallah

şu şafak doğan güneş yazıyolar ya işte benim muslukları açtığım an beni acayıp duygulandırıyor bu söz ben söyliycem işte o gün gelsinde hereyere yazıcam alnıma bile yazıcam şafak doğan güneş diye ama büyük harfle senin gibi

Canım neara karar verdiniz çok sevinirim ama askerime daha söylemedim oda bu konularda işte tutucu pek sevmiyor arkadaşlarımla falan gezmemi izin koparamıyabilirim aranıza katılmayı isterim ama :18:

bende şimdi okudum canım ama ben haftaiçi gidemem çalışıyorum. bide benim fikrim daha böle sessiz sakin biyerlerde buluşuruz diye düşünmüştüm m.köy falan çok kalabalık oluyor. bu arada nehirnilcim aynı sıkıntı bizdede söz konusu ama yapıcaz bi çılgınlık :)) ancak h.sonu olur bana

Bizden kesin izin çıkmaz tatlım aranıza katılmayı isterdim ama yapıcak birşeyim yok malesef

burcu senınkı nerde yapıyor askerlık

nehırcım canm msj atamıyorum su an yalan soylemıceksın kı bızde soylemıcez sadece bunun telefonda ızahı cok zor dolaysııyla ben ılk yanına gıttıgımde anlatıcam bunu zaten sızden telde bahsettım her erkk gıbı tabııkı on yargılı suphelerı var grupta erkk oldugunu dusunuyor kı belkı ardada zıyaretcı erkk oluyordur ama sonucta bız kımnle konustugumuzu bılıyor secıyoruz

telefında senın esın sana boyle bı bulsumadan bahsetse sende sıcak bakmazsn tepkı verrsın mantıksızlkla suclarsın esını

ewt valla bende gelirsem sölemem zaten kafada kurup sarar bana ayy yerim onu ben

Anladım tatlım nedemek istedigini yalan söylemiycez ama buluşmayıda söylemiycez ama işte yinede gizlice bir iş çeviriyormuşum gibi olur ben öyle rahat edemem söylemeden gelmem mümkün değil üzgünüm canımcım kırmak istemem sizleri kırılmayında bana lütfen dürüst davranmak zorundayım sizlere

sen bılırsın kuzum ne demek benımde asla rahat etmez ıcım belkı soylerım gıtmeden de aMA ıste sen esını bılırsın benımkı anlttıgımda telfndada yıne ıkna olabılır belkı sennkı daha katysa bu konuda tabıı ıcının rahat etmeyecegı bısey yapma sen

Telefonda anlatmaya çalışırım agzını yoklarım ama biliyorum ben askerimi malesefki burda olsa belki daha farklı olurdu ama ordayken ikna etmem çok zor Siz eglenin tanışın bende burdan tanışmakla yetinicem resimlerimizi yükleyince silemiyoruz sanırım burdan yoksa ben herkesi görmek isterim merak ediyorum hepinizi

merhaba kızlar buluşma var sankim ben de kattılmak isterdim ama malesef siz eğlenin bol bol dertleşin resim çekilin sora da bizimle paylaşın

nehircim ankaradan safranbolu 2.30 saat sürer ulaşımda sıkıntı yaşamazsın.firma olarak metro var safran var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…