darısı başınıza olsun ,dualarımızı sizlerle canlarrr , artık bayrağı sizlere devredalarda olacağız , ve sizlerinde depük gecelerini göreceğiz inşAllaahhh
351. topici açıldığında ilk rahat nefesinizi alırsınız ,gider orayı basarsınızzz sevincinizden
inşAllah canım benim , gün gelecek sende diyeceksinn , "yarın eşime kavuşuyorum" diyee
Rabbim herkese sabır versin ama evlilere ayrı bir sabır versin , ben çok zorlandım çünkü , şimdi halen hayal gibi ,sevinemiyorum doğru düzgün ,bi gelseydi ondan sonra inanırım diyorummm .....
darısı başınıza olsun ,dualarımızı sizlerle canlarrr , artık bayrağı sizlere devredalarda olacağız , ve sizlerinde depük gecelerini göreceğiz inşallaahhh
351. Topici açıldığında ilk rahat nefesinizi alırsınız ,gider orayı basarsınızzz sevincinizden
inşallah canım benim , gün gelecek sende diyeceksinn , "yarın eşime kavuşuyorum" diyee
Rabbim herkese sabır versin ama evlilere ayrı bir sabır versin , ben çok zorlandım çünkü , şimdi halen hayal gibi ,sevinemiyorum doğru düzgün ,bi gelseydi ondan sonra inanırım diyorummm .....
burcuuu sen nerdeydın sehır olarak ıstnbul dı mı msj atıcm sımdı sana ozel nehır msj kutunu bosalt canım
senınle aynı tarıhte evlenmısız 2011 temmuz :) zor evet yatak odasında uyuyamıyorum baska odalarda yatıyorum ev bombos yemgın bıle tadı yok o yokken kayınvalıdenlerle akrabalarınla olmak zaman zaman o eksıklk duygusunu ıyıca arttırıyo
canım yaa sevınıyorum sızın adınıza darısı basımızaa
heh aynı sıkıntı işte bizimkindede var az once yine aradımBaşkası çıktı telefona sevgilimi istedim ama bozuldu sesi sonra konuşuruz bulmaca çözüyorum dedi Deli ya Sesimi bile kıskanıyo
Selamm sevdiceklerinin hasretiyle yanıp tutuşan 349. yarenleriii
bizler 347. ler olarak inanılmaz duygular içindeyiz , bende eşime yarın kavuşacam allahın izniylee
darısı başınıza olsun , Rabbim en kısa zamanda sizleride sevdiceklerinize kavuştursun inşAllahhh
Şafak için ilk başlarda 120lere inse dersiniz , daha sonra bi 2 haneleri göreydik , 99a inince offf plakalar gelseydii , plakalarda kesmez hızınızı 40 lar 20 ler derken bi bakmışsınızz , bitirmişsiniz
hepinize Rabbim sabır versin , kendinizide askerlerinizide üzmeyinn , Allaha emanet oluunnnn
ŞAFAK : DOĞAN GÜNEEŞŞŞŞ
burcuuu sen nerdeydın sehır olarak ıstnbul dı mı msj atıcm sımdı sana ozel nehır msj kutunu bosalt canım
Canım neara karar verdiniz çok sevinirim ama askerime daha söylemedim oda bu konularda işte tutucu pek sevmiyor arkadaşlarımla falan gezmemi izin koparamıyabilirim aranıza katılmayı isterim ama :18:
bende şimdi okudum canım ama ben haftaiçi gidemem çalışıyorum. bide benim fikrim daha böle sessiz sakin biyerlerde buluşuruz diye düşünmüştüm m.köy falan çok kalabalık oluyor. bu arada nehirnilcim aynı sıkıntı bizdede söz konusu ama yapıcaz bi çılgınlık :)) ancak h.sonu olur bana
bende şimdi okudum canım ama ben haftaiçi gidemem çalışıyorum. Bide benim fikrim daha böle sessiz sakin biyerlerde buluşuruz diye düşünmüştüm m.köy falan çok kalabalık oluyor. Bu arada nehirnilcim aynı sıkıntı bizdede söz konusu ama yapıcaz bi çılgınlık :)) ancak h.sonu olur bana
burcu senınkı nerde yapıyor askerlık
nehırcım canm msj atamıyorum su an yalan soylemıceksın kı bızde soylemıcez sadece bunun telefonda ızahı cok zor dolaysııyla ben ılk yanına gıttıgımde anlatıcam bunu zaten sızden telde bahsettım her erkk gıbı tabııkı on yargılı suphelerı var grupta erkk oldugunu dusunuyor kı belkı ardada zıyaretcı erkk oluyordur ama sonucta bız kımnle konustugumuzu bılıyor secıyoruz
telefında senın esın sana boyle bı bulsumadan bahsetse sende sıcak bakmazsn tepkı verrsın mantıksızlkla suclarsın esını
nehırcım canm msj atamıyorum su an yalan soylemıceksın kı bızde soylemıcez sadece bunun telefonda ızahı cok zor dolaysııyla ben ılk yanına gıttıgımde anlatıcam bunu zaten sızden telde bahsettım her erkk gıbı tabııkı on yargılı suphelerı var grupta erkk oldugunu dusunuyor kı belkı ardada zıyaretcı erkk oluyordur ama sonucta bız kımnle konustugumuzu bılıyor secıyoruz
telefında senın esın sana boyle bı bulsumadan bahsetse sende sıcak bakmazsn tepkı verrsın mantıksızlkla suclarsın esını
Anladım tatlım nedemek istedigini yalan söylemiycez ama buluşmayıda söylemiycez ama işte yinede gizlice bir iş çeviriyormuşum gibi olur ben öyle rahat edemem söylemeden gelmem mümkün değil üzgünüm canımcım kırmak istemem sizleri kırılmayında bana lütfen dürüst davranmak zorundayım sizlere
sen bılırsın kuzum ne demek benımde asla rahat etmez ıcım belkı soylerım gıtmeden de aMA ıste sen esını bılırsın benımkı anlttıgımda telfndada yıne ıkna olabılır belkı sennkı daha katysa bu konuda tabıı ıcının rahat etmeyecegı bısey yapma sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?