- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
merhaba kızlar buluşma var sankim ben de kattılmak isterdim ama malesefsiz eğlenin bol bol dertleşin resim çekilin sora da bizimle paylaşın
nehircim ankaradan safranbolu 2.30 saat sürer ulaşımda sıkıntı yaşamazsın.firma olarak metro var safran var..
Canım yakınmışsın sende samsundan erzurum yakın ohh sorunsuz görürsün havalar düzeldiginde canım benim memleketim erzurumerzurumun neresinde yapıyor askerligini biz ikizdereye yakınız 3-4 kere gittim erzuruma hep samsuna geçmiştik giderken ordan biliyorum
Evet canım varda burdan uçakla gelicem havaalanıyla otogarın arası 1saat gibi birşeymiş o sıkıntılarla aynı saati buluyor o yüzden vazgeçtim ankara işindenkastamonuya havalimanı yapılacak diye duymuştum ama devletimize kalırsa daha çok bekleriz askerim dönerde kaç tertip gider gelir
Samsunda merkezdeyim canim..erzurum burdan yakin o yuzden sevinmistim Erzuruma cikti diye..sonra soguk falan ikilemde kaldim:18: mimarsinanda askerim cnm..nasil sevindim simdi ya
şafakımız 118
slm kızlar nasılsınzzz
o zaman otobüsle mi gidip geri mi dönceksin cnm? ben öle yapıcam mesela bu hafta sabah 8 otobüsene bncem 12de ordayım 4 de de geri binicem. 4 saat için ama olsun o bile yeter..
Aynen öyle yapıcam tatlım sabah 7de binicem onun için gece 5de evin ordan servise binicem otogara götürüyor falan 1de ordayım sonra ordan 4 gibi binicem 10da burdayım tabi istanbula adım atmakla bitmiyor eve gelene kadar 12 denedi test edildiinşallah biranönce şubat gelsin gelsin
oldukça yorucu olcak desene canımepey koşturmalı ama olsun hem onlara hem de bize iyi gelicektir.. üst dönemlerin ' imkan varsa sık sık gidin' tavsiyelerini dinlemek gerek
Telefonda anlatmaya çalışırım agzını yoklarım ama biliyorum ben askerimi malesefki burda olsa belki daha farklı olurdu ama ordayken ikna etmem çok zorSiz eglenin tanışın bende burdan tanışmakla yetinicem resimlerimizi yükleyince silemiyoruz sanırım burdan yoksa ben herkesi görmek isterim merak ediyorum hepinizi
facedeki gruba neden gelmiyosun nehircim
Benim facem yok tatlım kullanmıyorum kardeşimin var ordan bulayım bakayım sizlere dedim ama attıgınız linkten bulamadım birşey arıyabiliyorsak arıyayım ordan arkadaş olalım canım link varsa atarmısın açmayı deniyeyim
canım faceyi aç http://www...................../343013685805992/ linki bu hemen karşına çıkarızbende seni merak ediyorum hakkında kısmında bilgilerimizde var
Aç diyorum internet explorer göstermiyor diyor canım
Faceden arama ihtimalim yokmu
alla alla niye öyle yapıyoki dün Nazlı'ya da bu linki verdim kapalı grup facede bulamazsın:26:
alla alla niye öyle yapıyoki dün Nazlı'ya da bu linki verdim kapalı grup facede bulamazsın:26:
deil nehircim orası.sna msk attım ama ordada cıkmadı sfreledi adresi.sen bna facebooktakı adını msj atsana ozelden bn senı bulayım fotografında fallan ne var yaz ozelden bakaym bulaym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?