349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Evet canım varda burdan uçakla gelicem havaalanıyla otogarın arası 1saat gibi birşeymiş o sıkıntılarla aynı saati buluyor o yüzden vazgeçtim ankara işinden kastamonuya havalimanı yapılacak diye duymuştum ama devletimize kalırsa daha çok bekleriz askerim dönerde kaç tertip gider gelir

Samsunda merkezdeyim canim..erzurum burdan yakin o yuzden sevinmistim Erzuruma cikti diye..sonra soguk falan ikilemde kaldim:18: mimarsinanda askerim cnm..nasil sevindim simdi ya

o zaman otobüsle mi gidip geri mi dönceksin cnm? ben öle yapıcam mesela bu hafta sabah 8 otobüsene bncem 12de ordayım 4 de de geri binicem. 4 saat için ama olsun o bile yeter..

Samsunda merkezdeyim canim..erzurum burdan yakin o yuzden sevinmistim Erzuruma cikti diye..sonra soguk falan ikilemde kaldim:18: mimarsinanda askerim cnm..nasil sevindim simdi ya

Erzurumun soguguda karıda bitmez canım ama şubatın sonlarına doğru rahatlar inşallah gidersin sen tehlikeli olacagını sanmıyorum orda yolların okadar bende koca bolu dağından geçiçem tehlikeli düşün yani napalım sevdiceklerimiz için

o zaman otobüsle mi gidip geri mi dönceksin cnm? ben öle yapıcam mesela bu hafta sabah 8 otobüsene bncem 12de ordayım 4 de de geri binicem. 4 saat için ama olsun o bile yeter..

Aynen öyle yapıcam tatlım sabah 7de binicem onun için gece 5de evin ordan servise binicem otogara götürüyor falan 1de ordayım sonra ordan 4 gibi binicem 10da burdayım tabi istanbula adım atmakla bitmiyor eve gelene kadar 12 denedi test edildi inşallah biranönce şubat gelsin gelsin

oldukça yorucu olcak desene canım epey koşturmalı ama olsun hem onlara hem de bize iyi gelicektir.. üst dönemlerin ' imkan varsa sık sık gidin' tavsiyelerini dinlemek gerek

oldukça yorucu olcak desene canım epey koşturmalı ama olsun hem onlara hem de bize iyi gelicektir.. üst dönemlerin ' imkan varsa sık sık gidin' tavsiyelerini dinlemek gerek

Değicek tabiki canım 1 dakika görmeme kokusunu içime çekmeme değer napalım gidip gelicez bitiricez böyle Allah nasip ederse ayda 1 gitmeyi istiyorum bakalım Allahım hepimize nasip etsin inşallah

facedeki gruba neden gelmiyosun nehircim

facedeki gruba neden gelmiyosun nehircim

Benim facem yok tatlım kullanmıyorum kardeşimin var ordan bulayım bakayım sizlere dedim ama attıgınız linkten bulamadım birşey arıyabiliyorsak arıyayım ordan arkadaş olalım canım link varsa atarmısın açmayı deniyeyim

deil nehircim orası.sna msk attım ama ordada cıkmadı sfreledi adresi.sen bna facebooktakı adını msj atsana ozelden bn senı bulayım fotografında fallan ne var yaz ozelden bakaym bulaym

deil nehircim orası.sna msk attım ama ordada cıkmadı sfreledi adresi.sen bna facebooktakı adını msj atsana ozelden bn senı bulayım fotografında fallan ne var yaz ozelden bakaym bulaym

Yeni attıgım için 10 dkkanın dolmasını bekliyorum canım işten çıkmadan atıcam inşallah msj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…