349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Ayyyy bende çok ağlıyorum herşeye hemde acaba benimde gitmem gereklimi..
Asla gitmen gerekmez.ağlamak çok güzel bir şey,ben de ağlamak istiyorum.eşimi uğurlarken 1-2 damla aktı,o gün bütündür tık yok.hayatım boyunca da böyleydim. Düşün baba evinden çıkarken bile ağlamadım,kına gecemde herkes ağladı,kayınvalidem bile:)ben sırıtıyorum.önceden önemsemiyordum.kızım için çocuk gelişimi kitapları okurken neden ağlayamadığımı buldum ve çözmeye karar verdim. 0-4 yaş arası duygu dünyası tahrip olan insanlarda görülüyormuş.özellikle bakıcıda büyüyenlerde,ki bende bakıcıda büyüdüm.çocuk anneden öz güven alamıyor,bakan kişide ağladığında ihtiyaçlarına cevap vermiyor.çocuk ağlıyor,ağlıyor.....bir müddet sonra vicdanı katılaşıyor.
Bana her şey mantıklı geliyor.eşim askerde,ne var ki dönecek diyorum.her olayda aşırı mantıklıyım,duygusal olmak istiyorummmmm:)

Cnm ya 3 saat çok azmış:)inşallah aileni ayarlayabilirsin de bol bol görüşürsünüz.

Gizem sen bana yaz adını soyadını özelligini benim kardeşim herkesin eklemesine kapatmış olabilir hem zamandanda kazanalım bekliycemde çıkışım yaklaşıyor

simdi askımla konustum.cokkkk mutluyummm.Sırf benımle raahat konusabılmk ıcın elınden ne gelıosa yaptı santrale girdi.suan 2 dk da bır telefon kesılıo.ama dıer hattan hemen aradı.4 kre kesıldı 4 kere aradı.toplam 12 dk konustuk.yazın ızın alıcakmıs gelıcekmıs.3 gun ızın kullancak ama 3 glıs 3 donus olarak 6 gun yol ıznı verıolarmıs.3 gun fazladan yapıck ama 9 gun tatıl olcakkk :) yazın nereye gıdelım dıo.kusadasında bı yer vardı oraya gıdelm dıo kıyamam yaaa.moralım suan cok ıyı.yarınkı sınavımda ıyı gecerse super olcak benım ıcın.mart'da da askıma gıdıcem gormeyee.Allah herkese sabır ve mutluluk versin *

canım yaa allah sabır bende 456 den saydım

Kari,sogugu onemli degil benim gidisimi etkilemesinde canim..bende ziganadan gecicem..orasida riskli...ama sevdiklerimiz icin gitcez artik..yeterki görüyüm cok ôzledim

gizemcim darısı başıma inşallah bende heyecanla telefonun başında aramasını bekliyorum malum askerlerimiz aynı yerde ve zor şartlarda arıyolar buraya yazınca duyar gibi arıyo hemen bakalım bekliyorum

inşallah bitanem arar duyup :) ben bazen askım hadı ara benı bak senı dusunyorum sna sınyal gonderıorum dıe konusyorum cok komık ya

gizemcim darısı başıma inşallah bende heyecanla telefonun başında aramasını bekliyorum malum askerlerimiz aynı yerde ve zor şartlarda arıyolar buraya yazınca duyar gibi arıyo hemen bakalım bekliyorum

İzmirdn manisaya ırf gitmiyim diye yağmru bahane ediyor babam Oturup ağlıcam askerimle aram bozuldu bunların yüzünden az önceEvde konuşamıyoum bile dinliyorlar sonra kavga çıkarıyorlar bıktım ya

İzmirdn manisaya ırf gitmiyim diye yağmru bahane ediyor babam Oturup ağlıcam askerimle aram bozuldu bunların yüzünden az önceEvde konuşamıyoum bile dinliyorlar sonra kavga çıkarıyorlar bıktım ya

mesafede çok az ama niye yağmuru bahane ediyolar ki( ailemizin aşırı düşünceli olması bazen gerçekten sinir bozucu olabiliyo üzülme canım inşallah bi yolunu bulur gidersin sevdiğinin yanına

mesafede çok az ama niye yağmuru bahane ediyolar ki( ailemizin aşırı düşünceli olması bazen gerçekten sinir bozucu olabiliyo üzülme canım inşallah bi yolunu bulur gidersin sevdiğinin yanına
Gidicem koydum kafaya ama zaten askerlği yokluğu çok zor o kadar üstüm geliyorlarki nişanlım o benim ya

Gidicem koydum kafaya ama zaten askerlği yokluğu çok zor o kadar üstüm geliyorlarki nişanlım o benim ya

oyyy kıyamam yaa zaten bütün sebep özlem başka bişey değil askerinde aynı şekilde seni çok özlediği için bozuk atmıştır inşallah sizinkilerde yumuşarda sorunsuz bi şekilde gidip hasret giderirsiniz canım

çok üzüldüm ya canım babana desen ki o asker, bu istisnai bir dönem, herzamankinden biraz daha fazla anlayışlı olmanız gerekir, hem izmir manisa arası uzak değil kiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…