349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

allahım böyle dönemlerde aileler nolur ki seslerini çıkarmasalar.. ama olmuyo cidden.
olmuyo aa olurmu eksik kalırlar Çok üzülüyorum çok anlayışsızlar zaten onun yokluğuna ayrı üzülüyorum idare etmeye çalışıyorum iki tarafıda ama bu 4 ay benm sinirlerimi çok bozucak

allahım böyle dönemlerde aileler nolur ki seslerini çıkarmasalar.. ama olmuyo cidden.

aynen öyle canım, böyle zamanlarda düşünüyorum acaba nasıl anneler olucaz ilerde diye?.. İnsallah orta yolu bulabilenlerden oluruz ve Allah nasip ederse evlatlarımızı doğru kararlar alabilecek bireyler olarak yetiştirebiliriz...

olmuyo aa olurmu eksik kalırlar Çok üzülüyorum çok anlayışsızlar zaten onun yokluğuna ayrı üzülüyorum idare etmeye çalışıyorum iki tarafıda ama bu 4 ay benm sinirlerimi çok bozucak

valla benimkide öyle benim sadece baba var ama o zaten anlayışsız o konuda. hele ki bence babalardan böyle olmalarını beklemek çok güç yani geneli böyle. halbuki çok yalnış yapıyolar bence... özellikle baskı uygulamak çok yalnışş

sabırlı olmaya çalış canım biliyorum böylesi durumlarda zor evet ama sabrın sonu selamet inşallah

valla canım ben benim yetişmem de gördüğüm eksiklikleri çok çektim, hem annemden dolayı eksiklikler hemde babamın davranışlarındaki yalnışlıklar yüzünden. o yüzden hem anne hem de baba rolünde doğru şeyleri bir nebze uygulayabileceğimizi düşünüyorum. bu eksikliği yaşayıp görmek çok ayrı birşey bence

iyi akşamlar kızlarr bişey sorcam size bizimkilerin yerleri belli olmuş benimkini yemekhaneye vermişler yemekleri onlar yapmayacakmış sadece dağıtım ve bulaşık makinasına dizme işi bunlarda ama yani nasıldır rahatmıdır bu görev bilemedim

canım benımkı acemlikite de haftada bir olsa bu görevi almıştı bugün de hatta yemek postasındaydı, yani sıkıntısız rahat bir iş bence. en azından taze sıcak seylerden birkaç tane götürebilir anladığım kadarıyla arkadaslarıyla da eğlenceli bir ortam oluyor iş yaparken :)

canım hayırlı olsun, yani binasında kaç askerin olduğuna bağlı bence, acemilikte bizimkilere de gelmişti o görev, görevli sayısı çoksa ve kişi sayısı azsa kolay olur bence

canım hayırlı olsun, yani binasında kaç askerin olduğuna bağlı bence, acemilikte bizimkilere de gelmişti o görev, görevli sayısı çoksa ve kişi sayısı azsa kolay olur bence

az kişi varmış 100 falan ama çok fena moralim bozuk kızlar bizimkisi jatek binasına düştü (Jandarma Astsubay Temel Kursu Beytepe) ve burada bayan astsubay adaylarıda eğitim görüyo Allahım ya gitti bayan öğrencileri buldu koskoca türkiyede(( kızlara yemek dağıtcak.....

Kızlar koskoca türkiyede birtek jatek var onca kişi arasından benim ki düştü kızlara allahım ya çölde kutup ayısına rastlamak gibi

mesajını okurken yüzümde bir tebessüm oluşturdun:)) hiçbişey olmaz inşallah canım onun kalbi senin için atıyo hem niye baksın bi başkasına değil mi?:)) biz sözlümle farklı şehirlerdeyiz bi nişana gitcek olsun hemen kızlar varmıydı kalabalık mıydı gibi soru yağmuruna tutarım bu hemen bilmiyorum vardır mutlaka ama benim gözüm senden başkasını görmediği için bi önemi yok der eminim askerinde böyle düşünüyodur

şahsen bende olsam bende kıskanırdım, gerçeği söylemek gerekirsek.. ama sevginin dediğine de çok katılıyorum canım, neden baksın ki seni özleyip hasret duyarken.. hem astsubay bayanlar var dediysende sivildeki gibi istediklerini giyen insanlar değil ki onlarda.. ciddi bir ortam öyle orada beğenme gibi birşey olamaz ki.. yani sanırsam

canım orası askeriye ya öyle düşün. aralarında mesafe olmak zorunda. hem orada bayanlar olduğu için komutanlar bu konularda daha ciddi ve denetimlidir yani hiçkimse o tür bir yerde adının çıkmasını istemez. hem disiplin cezası hem işinden olmak vs vs... hani askerin zaten senden başkasını görmez... ama başka askerler tutup bayanlarla samimi bile olmak istese onlar asla yanaşmaz bence. askeriye = ciddiyet, disiplin, mesafe sen rahat ol kuzum, tabi askerine pek bu endişeni yansıtmamaya çalışmanı acizane bir kardeşin olarak tavsiye ederim çünkü erkekler düzgün şekilde ilerlerken biz kadınlar çoğu zaman akıllarında olmayan şeyleri akıllarına getiriyoruz diye düşünenlerdenim... bir de şu var, günlük hayatımızda da iş hayatı okul vs. kadın erkek iç içeyiz, Allah iyi insanlarla karşılaştırsın, sen kalbini ferah tut canım benim

Sıkma canını yaa güvenli biyerde en azından için rahat olsun kızları falanda düşünme sen hiçbiri sen degil sonuçta

Kızlar benimki bana kızlardan falan bahsetmedi ama askere ilk gittiğinde yani 12 aralıkta beni aradığında bizim burda kızlar varmış biz daha görmedik hiç ama var demişti ben o zaman pek takmamıştım varsa var demiştim ama şimdi gitti içlerine düştü banane ya adaletmi bu tamam ona güveniyorum askeriye ciddiyet herşeyi kabul ediyorum ama öyle olmuyo işte ben daha aşkımın elinden çubuk kraker bile yemedim ya bana bu şafak bitmez kızlar ben diyim tırlatırım ben psikolokluk olurum erkek arkadaşım arayınca sorsammı bilemedim şimdi

canım ya düşünme böyle şeyler.. içini de kalbini de ferah tut.. askerlerimiz askerlerini yaptıkları ilden, askeriyenin içindeki her şeyden nefret ediolar eminim, gözü hiç bişeyi farketmiodur sadece ve sadece sana kavuşacağı günü bekliodr emin ol tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…