olmuyo aa olurmu eksik kalırlarallahım böyle dönemlerde aileler nolur ki seslerini çıkarmasalar.. ama olmuyo cidden.
allahım böyle dönemlerde aileler nolur ki seslerini çıkarmasalar.. ama olmuyo cidden.
olmuyo aa olurmu eksik kalırlarÇok üzülüyorum çok anlayışsızlar zaten onun yokluğuna ayrı üzülüyorum idare etmeye çalışıyorum iki tarafıda ama bu 4 ay benm sinirlerimi çok bozucak
olmuyo aa olurmu eksik kalırlarÇok üzülüyorum çok anlayışsızlar zaten onun yokluğuna ayrı üzülüyorum idare etmeye çalışıyorum iki tarafıda ama bu 4 ay benm sinirlerimi çok bozucak
aynen öyle canım, böyle zamanlarda düşünüyorum acaba nasıl anneler olucaz ilerde diye?.. İnsallah orta yolu bulabilenlerden oluruz ve Allah nasip ederse evlatlarımızı doğru kararlar alabilecek bireyler olarak yetiştirebiliriz...
iyi akşamlar kızlarr bişey sorcam size bizimkilerin yerleri belli olmuş benimkini yemekhaneye vermişler yemekleri onlar yapmayacakmış sadece dağıtım ve bulaşık makinasına dizme işi bunlarda ama yani nasıldır rahatmıdır bu görev bilemedim
iyi akşamlar kızlarr bişey sorcam size bizimkilerin yerleri belli olmuş benimkini yemekhaneye vermişler yemekleri onlar yapmayacakmış sadece dağıtım ve bulaşık makinasına dizme işi bunlarda ama yani nasıldır rahatmıdır bu görev bilemedim
canım hayırlı olsun, yani binasında kaç askerin olduğuna bağlı bence, acemilikte bizimkilere de gelmişti o görev, görevli sayısı çoksa ve kişi sayısı azsa kolay olur bence
keşke benimki de usta birliğinde yemek postası olsa..
canım benimki de yemekhanede olduğu gün çok yorulmuştuAllah gönüllerine göre versin inşallah hayırlısıyla
canım hayırlı olsun, yani binasında kaç askerin olduğuna bağlı bence, acemilikte bizimkilere de gelmişti o görev, görevli sayısı çoksa ve kişi sayısı azsa kolay olur bence
az kişi varmış 100 falan ama çok fena moralim bozuk kızlar bizimkisi jatek binasına düştü (Jandarma Astsubay Temel Kursu Beytepe) ve burada bayan astsubay adaylarıda eğitim görüyo Allahım ya gitti bayan öğrencileri buldu koskoca türkiyede(( kızlara yemek dağıtcak.....
az kişi varmış 100 falan ama çok fena moralim bozuk kızlar bizimkisi jatek binasına düştü (Jandarma Astsubay Temel Kursu Beytepe) ve burada bayan astsubay adaylarıda eğitim görüyo Allahım ya gitti bayan öğrencileri buldu koskoca türkiyede(( kızlara yemek dağıtcak.....
Kızlar koskoca türkiyede birtek jatek var onca kişi arasından benim ki düştü kızlara allahım ya çölde kutup ayısına rastlamak gibi
Kızlar benimki bana kızlardan falan bahsetmedi ama askere ilk gittiğinde yani 12 aralıkta beni aradığında bizim burda kızlar varmış biz daha görmedik hiç ama var demişti ben o zaman pek takmamıştım varsa var demiştim ama şimdi gitti içlerine düştü banane ya adaletmi bu tamam ona güveniyorum askeriye ciddiyet herşeyi kabul ediyorum ama öyle olmuyo işte ben daha aşkımın elinden çubuk kraker bile yemedim ya bana bu şafak bitmez kızlar ben diyim tırlatırım ben psikolokluk olurum erkek arkadaşım arayınca sorsammı bilemedim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?