349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

benim sevgilim bugünden itibaren görevini edirne cezaevinde sürdürcek.. büyük ihtimal nöbet tutar. duyduguma göre kötü biryermis

benim sevgilim bugünden itibaren görevini edirne cezaevinde sürdürcek.. büyük ihtimal nöbet tutar. duyduguma göre kötü biryermis

Jandarma mıydı canım? jandarma cezaevlerinden çekilecek diye çıktı haberlerde, bakarsın hızlı bir dönüşüm süreci yaşanır? Allah kolaylık versin inşallah

merhaba kızlar gün içinde telefondan takip etmeye çalıştım burayı 347.li bi arkadaşın "şafak:doğan güneş" diye bitirdiği yazısını okuduğumda otobüsteydim ve gözümden bir damla yaş süzüldü rabbim bizlere de göstersin biran evvel o günleri... bugün itibariyle -eğer dersim kalmazsa- ilk dönemi bitirmiş bulunmaktayım okul falan koşuşturmayla günler geçiyordu da şimdi 1,5 ay evdeyim ne yaparım bilmiyorum -evde durmayı da hiç sevmem-:26:

inşallah görücez bizde o günleri.
bugn itibariyle bende sınıfta kalmayı garantiledim çanı kaldırmamaları gerekiodu nasıl geçicem o dersleri ben böyle bi moddaym yani.

inşallah görücez bizde o günleri.
bugn itibariyle bende sınıfta kalmayı garantiledim çanı kaldırmamaları gerekiodu nasıl geçicem o dersleri ben böyle bi moddaym yani.
bu modu tahmin edebiliyorum hatta aynısını yaşıyorumm sevdiceğimde bugün aramadı bide bu modda devam son mu seninde ? tatilde oyalanmak için bi fikrin var mı bide

bu modu tahmin edebiliyorum hatta aynısını yaşıyorumm sevdiceğimde bugün aramadı bide bu modda devam son mu seninde ? tatilde oyalanmak için bi fikrin var mı bide
ben şimdi dönemden kalmıştım zaten 3. sınıf olmam gerekiyodu alamadım 3. sınıfın 1. dönemini
Sözde çalışıp 3. sınıfın 2. dönemini alıcaktım vizelerden önce herifim gitti... finallerden önce izine geldi gitti
modum hala bu yani 2. sınıf iyiymiş ya ben biraz daha kalıcam

waaoww iyi karışıkmışş :) kısmet yaaa amannnn benimmde canıma tak etti zaten düşününce mezun olsam iş yok güç yok sevdiceğim yok yok ta yok yaniii ben çok yanlış bi dönemde bırakmışım şu ara geri başlamaktan korkuyorum :44:

ben bu puzzle da yarışmaya katılmıştım.. :) tam bir puzzle manyağıyımdır kızlar varya inanılmaz zaman geçer... 5000 lik türlü türlü puzzle lar var evin duvarlarında olsada yapsammmm Eki Görüntüle 608714

fikirler için teşekkür ederim :) aşk bize yakıştı m.çoşkun deniz'in kitabından rastgele bir sayfayı okuma fırsatı bulmuştum çok hoşuma gitmişti almayı düşünüyorum sizinde aklınızda bulunsun isterim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…